giden flört bir gün şunu der mi sizce "olm keşke bu kadar erken kestirip atmasaydım/ keşke yapmasaydım/ keşke gitmeseydim vs."?
hatırlamaz bile
pişman olur ama dönmez
pişman olur ve döner
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin verdiğin kıymet ve değere bağlı yani kendini sende özel mi hissediyor yoksa sıradan mı
o benim şehrimde üniversite okuyor. Annesinin yemeklerini özlediğini söylemişti. Ona canının çektiği şeyleri yurduna getirebileceğimi bile söylemiştim. Sadece bir örnek. Gerek yokmuş. Kendisi arkadaşlarının bikaç lafıyla durduk yere bıraktı beni. Arkadaş kalalım dedi. Kalbim inanılmaz kırıldı ama asla belli etmedim.
Son yazının ortasına geldim ve anladım, seninle aynı durumu yaşadık büyük ihtimal. Bir şey söyleyeyim hiç üzülme dönmez net söylüyorum ha hiç mi dönmez döner ama artık geç olur emin ol
Biliyorum çünkü bu durumu😒
insanlar neden böyle anlamıyorum. Benim ilk ilişkimdi ve bu konuda deneyimli olan arkadaşlarım "sert davran, ilgi verme, iyi davranma yoksa değerli olmazsın" diyorlardı. Ne alaka ya saçmalamayın dedim hep ve doğal davrandım. Ben onun adını kara yazıp ona atardım o da bana karın içine taş koyup fırlatmanın şakasını yapardı. Böyle bir dağ ayısı beni bıraktı diye üzülüyorum ve arkadaşlarımın haklı çıkmasına ayrı üzülüyorum. Gerçekten buna benzer bir durum yaşadığın içinde çok üzgünüm. Umarım bir gün gerçekten doğru insanla karşılaşırsın ve asla kalbin bir daha kırılmaz. İğrenç bir dönemdeyiz ve hassas kalplilerinde olduğu bu dünyada insanlar sadece şu kafadalar "aman ya takılıyım sıkılınca salarım" gerçekten bu zihniyette olan insanları sadece Allah'a salıyorum. Ne denirki...
Bende senin için ayrıca çok üzgünüm. Evet benimde ilk ilişkimdi ve emin ol arkadaşlarımda aynısını bana söylüyordu ama benim üzüldüğüm taraf arkadaşlarımın haklı olması değil önemli olan belkide arkadaşlarına vermediğin o değeri karşındaki o insana veriyorsun ve gözünden sakınıyorsun, kalbi kırılmasın diye eğer o yanlışsa yinede doğru diyorsun, dürüst insanlar hep kaybeder bak ilişki içinde hemen hemen bütün ilişkilerde şu cümle çok kullanılır “ sen benim ömrümsün seni bırakmayacağıma söz veriyorum, allah bizi bizim için yaratmış” gibi manasız cümleler geçer bakma aslında güzel cümleler😊 ama gel gör ki kime ve neye göre söylenir değil mi? Ellerini hiç bırakmayacam derler dimi ama masalın sonunda görüyorsun ki elleri arık başka ellerin. İnsanı en çokta yıkan nedir bilirmisin ilk kez hayatında kalbini birine açarsın ve güvenirsin ah dersin Allahım sana şükürler olsun dersin ve öylesine değer verirsin ki fakat sonunda ne olur bırakıp gider dimi ama olsun sonunda biz kazanacağız😊
Çok haklısın. Şimdi de bana değer veren insanları görmüyorum bile. Ama yüz de vermiyorum. Oynamıyorum kimseyle. Bazıları aylara yıllara falan bakıyor. Hiç fark etmez. Bir insanla 1 haftalığına bile kafa dağıtmak için konuşulmaz. İlişkiler bitebilir kafalar uyuşmayabilir vs bunlar normaldir. Ama mantıklı sebepler gerekir. Sıkılıp gideceksen, "olmuyor ya inandıramıyorum kendimi" diyeceksen hiç girmiyceksin o yola. Çünkü olmasaydı başta da olmazdı. Böyle erkekler yüzünden gerçekten düzgün olan bi kaç erkekte küfür yiyor işte üzülüyorum. Biraz da yetiştirilme tarzı. Bir gün eğer oğlum olursa onu mükemmel yetiştireceğim ve o kadınlara değer verecek. Bunları yapan kadınlar da var evet. Bunlardan biri sana denk gelmiş. Gerçekten kalbini temiz tutmaya devam et. Ne kadar kırgın ve öfkeli olsan bile asla hiçbir kızla oynama kimseyi yarabandı yapmaya çalışma. Tavsiye verdiğim için de kızma... Sadece erkeklere bunları anlatmak gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kırılmış kalpler bazen taşlaşabiliyor elbette kızlar için de geçerli...
Sende çok haklısın düşüncelerin çok güzel ve olgunca yaşını bilmiyorum ama oturtmuşsun kendini. Estağfurullah ne kızması her cinsten tavsiyeye ve eleştiriye açığım. Evet şimdiye kadar hiçbir kızın duygularıyla oynamadığım için çok mutluyum malum seninde tabirinle vakit peçete gibi burnunu temizle kirlet ve çöpe at vakti olmuş. Bak şimdi bizim yüzsüz kız ya da erkeklerimiz belki yorum atar eleştiri yapar ya ne diyorsunuz falan ya gülesim geldi😀
21 yaşındayım. Hahahahha evet linç yiyebiliriz ama önemli değil. Fikirlerim sabit değişmez. Aşk bu kadar basit bir şey değil. Eğer öyle ise ben yokum saygılar. ;)
Daha genciz boşver😊 yaşanacak güzel anılar var 1-2 boş varlık için değmiyor😊
Bu arada şehir dedin de Yalova mı?
evetttt güzel şeyler yaşanacak. İlk hedefim kariyer. Sonra bakarım bu işlere artık hahahha
o izmirli ben istanbulluyum.
Aynen önce ekmek parası😀
Ne okuyorsun üniversitede
Erkek kolay kolay bırakmaz, illa ki geçerli bir sebebi vardır
hayır yok. Her şey çok iyi giderken arkadaşlarının evine kalmaya gittiği gece bir anda farklı bir kişiliğe dönüştü ve bıraktı beni. Açıklama olarakta "kendimi inandıramıyorum olmuyor" dedi.
Senin bir kabahatini mi biliyor arkadaşları?
hayır beni tanımıyorlar bile. Ben de zaten hep bu soru işaretiyle kendimi yedim kaç ay. Hiç tanımadıkları bi kız hakkında ne söylemiş olabilirlerki bir anda beni kestirip attı. Düzgün bi kızım ben. Dış görünüşümden de bellidir. Güzel olduğumu söyler herkes. Biraz sıkı bir ailem var. O da düzgün biriydi kendisi bile, gece dışarda ne işin var zaten vs derdi. Acaba arkadaşları "bu kızla olmaz bu çık dedin mi çıkamıyor evden"falan mı dediler gibi şeyler düşündüm. Ya da başka biri vardı aklında arkadaşlarıda "kızla oynama" demişte olabilir. Bilemiyorum ve bana hiçbir şey belli etmeden sadece ilgili davranarak sonra defolup gittiği için onu içimde affetmiyorum. Ona yüklediğim anlama yazık.
Seni oyalacak biri miydi
sana şöyle özetliyim aşırı özet;
ona ilk adımı ben attım. O aslında dindar biri namaz falan kılıyor ama aşırı dindar değil. Dindar deme sebebim namaz kılması. İlk buluşmada bile namaza gitti. Neyse
Kendini bana aşjrı düzhün bi aile çocuğuymuş gibi gösterdi. O yüzden beni bırakmaz diye düşündüm. Bana karşı çok ilgiliydi ve özellikle ilk buluşmadan sonra bana resmen bayılmıştı.
Ama boyu falan uzun 190cm ve tipi de fena değildi. Sanırım bunun egosuna da sahip biri ve ben onun kendisinin farkına varmasına sebep olmuş olabilirim. Bana bi kız yazdıysa daha çok kız yapabilir veya niye bi kıza sadık kalayım demekki çok iyiyim gibi şeyler de düşünmüş olabilir. Ya da arkadaşları onu bu şekilde pohpohlamış olabilir. Bilemiyorum ama emin olduğum tek şey arkadaşlarına gittikten sonra değişip beni bırakması. Temelde asıl sebep arkadaşlarıydı.
Bence başka bir sebep ama ne olduğunu bilemicem
başka bir sebepse bile bunu benimle konuşmak yerine arkadaşlarına uyarak direkt kestirip attığı için umarım bir gün pişmanlıktan geberir. Çünkü gerçekten çok kırıldım ve çok değersiz hissedip çok ağladım. Allaha salıyorum sadece.
Bu şekilde yapan çok kişi var, kız erkek farketmiyor ama beddua etmeye gerek yok, onlar da yaşattıklarını yaşamadan ölmezler merak etme
beddua etmiyorum. Allaha saldım ne hali varsa görsün. Uzak durmak lazım bu işlerden. Taşı toprağı sevmek daha iyi daha sağlıklı
Seven bulursan tadından yenmez
nasip artık, herkes gönlüne göre birini bulur umarım bir gün😊
Bak ne güzel söyledin 🤗🤗🤗
😊🌸
🌹🌹🌹🌹
Döndüğümde çok geçti
ne kadar süre içinde döndünki çok geç oldu?
Sanırım 6 aydı
ilişkinin detaylarını bilmiyorum ve sorgulamakta bana düşmez ama sanırım çoğu erkek çok ani kararlar alıp sonra pişman oluyor
Yani ilişkiden ilişkiye değişir durumlar
Olmadım hiç
Olabiler