erkek ayrıldıktan sonra terkettiği sevgilisini özler mi? kaç ay sonra özler?facebook ta resimlerine falan bakar mı?kısaca merak eder mi?
Cevabın nedir?
+1 yılAklınca kendini deşifreli konumdan şifreli konuma geçirmiş. Sen bunları öğrenmeyesin diyede kendinde bir takım şebeke kurmuş...
Evet doğrudur. Gurbet yaşanan aşkı öldürür. Gurbet yeni bir hayatın başlangıç noktası, eski yaşanmış hayatında sona erdiği bir dönüm noktasıdır...
Bu konuma geldiğinde herkes bir takım farklı arayışlar içerisine düştüğü için böyle paradigmalar ortaya çıkar...
Yaptığı tamamen moronca birşey... Hiç bir akıla mantığa hizmet etmiyor...
Sana karşı Kendince bir kumpas kurmuş...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu erkegın ayrıldıgı kısıye gore degısır her halde ayrılmak o ılıskıde bır nokta ımıs kı ayrılmak gerekıyormus yoksa kımse ayrılmak hayatını kotu gecırecek anıları olsun dıye hayatına sokmaz kımseyı ılıskı bıttıgınde bu ıkı taraf ıcın de gecerlı bısı bırı bıbırını kaybettıklerı ıcın yanlıs ıle bıtmedı ıse ılıskı hata acı cektırebılır
07 Yorumla
Soran+1 yılbence o hayatına devam edıyo yenı bırını bulmustur coktan ben de salak gıbı daha aglıyorum ama elımde degıl ıste her gece ruyalarımda hergun goruyorum nasıl bı acıymıs ya
- +1 yıl
kardesım sende bakıcan artık o zaman hayatına bulucan bırını unutturabılıyorsa o dogrudur yoksa devam arayısa yapcak bısı yok
Soran+1 yılkolaydı oyle ne kadar basıt demı sız erkekler ıcın hemen cok kolay ya terket ne halı varsa gorsun de
- +1 yıl
sen ole zannet neyse kolay zor artık degmeyecek bırıne tutuldu ısen bunu burdakı kımse sebep olmadı herkesın acısı da kendıne buyuk olacagından gonul yarasıdır agla agla ama hak edecek bırınıde gormezden gelıp daha buyuk acılara kendını hazırlamaya devam et o zaman kardes
Soran+1 yılsaol ya valla cok tesekkur ederm
- +1 yıl
bısı degıl anlatan sen cozumu gormezden gelen sen burdakı kımsenın dıyecegı ıle hareket etmeyecegınden basa gelmıs seylerden en azından kend kararını verebılmen hayat senın mutluluk yada mutsuzluk senın eserın olacak hayat senın
Soran+1 yıldestegın ıcın saol kardes haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu sitenin erkeklerını nedense hıcde samımı bulmuyorum ben .sıtede bıle gurur yaparak yorum yapıyorlar :D gercek olan duygularını nedense soylemek yerıne dırek ; hayır kesın pısman olmaz gıbı net kısa cevaplar verıyorlar
erkekler ayrıldıktan sonra bal gıbı de PISMAN oluyor .hele bıde uzun surelı ılıskıyse kesın ama kesın PISMAN oluyor .nıye bunu ıtıraf edemıyorsunuz anlamıyorum sahsen ::D
madem pısman olmuyorlar bıze donenler kım o zaman ;)1522 Yorumla- +1 yıl
Hiç pişman olmadım mantıklı düşündüğün zaman olmuyor.
gururla alakası yok aslında kişiyle alakası var.
Cevap sahibi+1 yılelbette kısıyle alakası var .pısmanlık yasadıgın ılıskıye gore hıssedılecek bır duygudur .atıyorum ; kız gercekten cekılmeyecek kadar sorunlu bır tıptır evet pısman olmazsın neden olasın kı .
ama bıde su var; kız gercekten tam evlenılecek naif anlayıslı fedakar sadık biri olupda ayrıldıktan sonra asla pısman olmayan daha bır erkek gormedım ben .gerek kendı yasadıgım ılıskıden olsun gerekse cevremde gordugum ılıskılerden olsun .ama bu sıtenın erkeklerınde nasıl bır ego var anlamadım
Cevap sahibi+1 yılevap net "HAYIR ASLA PISMAN OLMAM " resmen ego savası baska bırsey degıl .zaten hep bu net konusanlar kızların kapısında kopek olanlardır !
Soran+1 yıldondumu senın kı kac ay sonra dondu kendıme pay cıkarmak ıcın degıl ama yıne bı umut ıste yorumuna katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılcanım bak sunu soylıyım sana ,eger sen ilişkide yeterınce mucadele verdıysen oldukca fedakarsan ve eger terkeden o ise %100 donecektır .erkekler kafasını duvara vurmaya ayrılıgın 3.ayından sonra baslarlar .ilk aylarda ohh bee dunya varmıs edalarıyla saga sola sararlar .o kadın benım bu clup benım seklınde fink atarlar .ozgurlugun zırvesını yasarlar .3.aydan sonra da ben ne yapıyorum demeye baslarlar ,once kendılerını hatırlatma mesajı atıp bı yoklarlar ,sonra da baslarlart pısmanım affet demelere
Cevap sahibi+1 yılyalnız sana tavsıyem klıse bır soz ama sakın yamana atma .terkeden adamın arkasından "ne olur benı bırakma "gıbı cumleler kurup sacmalama .erkek gıdıyormuyum dıyor ,bırakacaksın ıplerını salacaksın cehennemın dıbıne .ıste o zaman var ya kesın ama kesın donuyorlar .fkat terkeden adamı zıppırt ararsan don gıtme deyıp zıppırt aglarsan anında kacarlar .bırazcık ılgısı varsa bıle soguyorlar ıtıcı gelıyo oyle kadınlar bu varlıklara.gıdecek adama dur demek olmaz ;)
Soran+1 yılevet bensız yapamazdı o gun ıcınde 20 defa arardı ben onun ıcın yapmadıgım fedakarlık kalmadı sanmıyorum vıcdanının rahat oldugunu 2 ay oldu bı defa aramadı hayret edıyorum hala nasıl dayanıyo ya gercekten unuttu yada baska bırısı var delırıcem ya
Soran+1 yılben basta zaten sok taydım ayrıldıgıma ınanamadım kı bundan ses seda cıkmadı 2 aydır ya napıyosa ah bi dönse soyle bı yalvarsa tek ıstedıgım o pısman olması nı ıstıyorum
Cevap sahibi+1 yıldoner canım merak etme .şu an zaten takıldıkları vardır emın ol .ama 3.aydan sonra baslar aramalara
- +1 yıl
Erkekten erkeğe değişir bu durum pişman olanda var olmayanda var. Benim için pişman olanda oldu olmayanda. İlişkinin süresinden çok senin o kişiden ne derece etkilendğinde önemli. Kişiye göre de değişir ama.
- +1 yıl
@AşkSanaBenzer bencede kişiyle alakası var duygusal erkekte fazla çekilmiyor zaten duygular geçiyor gidiyor. Sizde mantıkçısınız ne güzelde adınız niye Aşk Sana Benzer onu anlayamadım :SSSSSS
- +1 yıl
Benimde beş yıllık ilişkim bitti kavgalardan ihanet bile yokken dönermi bikmiyorum😞
+1 yılBence eger büyük hatalarin olmadiysa, yani nefret ettiren davranislarin olmadiysa, geri dönme ihtimali yüksek. Biri bende 3 ay sonra aramisti. Digeri de simdi 1bucuk aydir ayriyiz, sosyal medya da aci cektigini görüyorum. Döner mi bunu bilmem, fazla gururlu isteyince.. ama bir nevi pisman olduklari kesin
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29Cevap
bundan önce ayrıldıgım ilişkilerimde yaptıgım temel seyler olurdu. faceyi kapatırdım, arkadaş ortamımı değiştirirdim, gittiğimiz ya da onu görebilecegim yerlere gitmezdim. bunu kendim için yapardım. merak ederdim köpek gibi. başka birini buldu mu su an napıyor beni unuttu mu diye ama cesaret edemediğimden hiç bakmazdım.
111 Yorumla
Soran+1 yılsımdı noldu ne alemdesın yenı bırını mı buldun yada karsılastınız mı unuttun mu
- +1 yıl
bugun 16.günüm yaptığım bi sey yok. sadece nefes alıyorum. bazen hayatıma yeni birini almak istiyorum ama sevemeyecegimi biliyorum. cünkü kötü bir sekilde ayrılmamıştık. 2 kere mesajlaştık ama mesajlaştıgımız konu hediyeydi. yılbaşı için bana hediye almıştı ama ayrıldığımız için veremedi tabi. 2 kere bulusmak için mesajlaştık. her ne kadar almaya cesaret edemesem de gittim almaya.bende de esyaları vardı zaten. o güne ait unutamadığım tek bir sey vardı:
Soran+1 yılhımmm cok zor demı bılıyorum acısını sabırrrrrrrrrr
- +1 yıl
kısa bir selamlaşma faslından sonra eliyle burnumun üstündeki bir seyi sildi ne vardı bilmiyordum ama umrumda da değildi. ilişkimiz soırasında hep böyle seyler yapardı. sacımı düzeltirdi üstümü düzeltirdi... ama o zamanlar sevgilimdi. şimdi ise değil. ben uzun bir süre kendime gelemedim. çok küçük bir sey belki ama o andan ağlamamk için zor tuttum kenimi. neden yaptıgını da hiçbir zaman anlayamadım. tek söyleyebildiğim söylemek istediğim çok sey var ama ne söyleyecegimi bilmiyorum demek oldu.
Soran+1 yıluzulme arkadas yalnız degılsın bak yanı herkes ayrılıyo zor cok zor helede alıstıgın kısı bı anda yok oluyo zor ya kımsede yerını tutmuyo ıste
- +1 yıl
sonucta ilk kez ayrılmıyoruz. bu bir gercek. eskiler nasıl unutulduysa yeni seyler yaşandıysa bu da böyle olucak. ama insan mantıkla duygu arasında gidip geliyor. gün içinde çok yaşıyorum. kalbim ara mesaj at diyor ama mantığım da kızı rahat bırak giden oydu zorlama bak hayatına diyor. anıların mı daha çok yakıyor canını yoksa hayallerin mi insan bilemiyor bazen.
Soran+1 yılkac yasındasın kucuksen daha onune cok kız cıkar ama 25ten buyuksen daha zor oluyo tabı
Soran+1 yılhımm 26 ıste tam evlılık yası hayaller demı kısmet degılmıs demekkı yuzulme
ben terketmedim onun terketmesini sagladim. hemen birisini buldu... bu hemen birisini bulma olayi oan ozlem duymama seep oldu... zihnimde surekli kavga ettim olmaz baskasiyla die... facebooktan sevgilisinin resimlerine bakiyorum bana benziyor kerata...
21 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha guldurdun benı .)
sana sadece şunu söyleyim eğer gerçek den severse ve bağ kurarsa yani gerçek den aşık olursa yemin ederimki uzun zaman ağlar ve daha sonra bu acıyı başka kızlara da yaşatmak ister ve her kızın senin gibi olacağını düşünür ve bu hırsı ile 3 4 kızla bile an anda çıkar
35 Yorumla
Soran+1 yılterkedılmek daha acı terkedıce pek uzulmezsın gıbı gelıyo
Soran+1 yılbıde saat bası faceden resmıne balıyorum sadece mesaj bolumu acık bana mesaj gondersın dıye mı acmıs kı
Erkek ayrıldıktan sonra özler.
Erkek ayrıldıktan sonra resimlerine bakar.
Erkek ayrıldıktan sonra merak eder.
Çünkü erkeklerinde canı var , kalbi var , duyguları var , erkeklerde insan hani ?
neyse uzattım :D18 Yorumla
Soran+1 yılsevmesede ozler mı bıde nekadar sure gecınce ozluyosunuz
Soran+1 yılsen mı ayrıldın ondan
- +1 yıl
Her erkek bir değil bu yazdıkların benim için geçerli olmadı mantıklı düşününce gerek duymuyorsun
+1 yılPismanlık degilde birden birakinca bir kac gün gözün arıyo beynin birden düzenin degismesini kabul etmiyo arkadasim ama bir ay diyosun bir haftayı gecmisse emin ol bıraktıgın yerde degildir. Biz erkekler her zaman baska biriyle yola devam ederiz kesinlikle eski sevgili diye bisey yok var siyen yalan konuauyo takiliyodur ama sevmez daha bitmis sizin iliskiniz
10 Yorumla
+1 yılterk eden kız ise olur ya yeterince sahiplenemediği için ya da gururuna yediremediği için ama o pişmanlık hep durur en azından benim için öyle şu an birbirimize çok uzağız ama bir anda yanında gitmek istiyorum barışmak için değil sadece 1 kez görüp sarılmak için..
00 Yorumla
+1 yılGizli numaraya kapat telefonunu... Mert bir kişilik yapısına sahipse açıktan arama payesini gösterir herhalde...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşıyor mu, kendine bir zarar verdi mi, hala acı dolu sözler paylaşıyor mu diye kontrol ederim arada .. vicdanım rahat etmiyor .. yoksa özlediğimden veya sevdiğimden kontrol etmem ..
08 Yorumla
Soran+1 yılpekı vıcadanınız rahat etmıyoda neden terkkedıyosunuz ya
Cevap sahibi+1 yılçünkü onu onun beni sevdiği kadar sevmiyor oluyorum zamanla .. o bağlandıkça ben kaçıyorum .. böyle bir ilişkiye devam etmek sahtekarlık olacağı için ayrılıyorum ..
Cevap sahibi+1 yılneden bu kadar çok seviyorsunuz? tamam sevmek güzel şey ama bu kadarı doğru mu?
Soran+1 yılsen nın kalp-bın var mı ya merak ettım sevmek benım elımde olan bısey degıl kı bende unutmak sılmek ıstıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılkalbim var ve kalbimin hakimi benim .. kimi ne kadar seveceğime ben karar veririm
- +1 yıl
bizde ayrılalı 15 gün oluyo 4.ayrlşmz bu instgrmdan rsmlerni sldm takp etmyi brktm oda aynsnı ypmş snra wtsptan engellemş tkrar açmş face şfresni dğştrdi bnde dğştrdm ama hala faceten selamedi pylaşmlar ypyo orda burada alttan alttan laf sokucu sözler yazyo gülück falan koyuyo hp sanky ayrlan benmşm gbi bna nispet yapyo her sfernde o ayrldı her sfernde o döndü bnun nsl bir açklaması olablr szce? artk mantğm kaldrmyo bu yptklarnı en son attğı mesajda artk kmseyi svemem bn ddi nsl br sçmalktr ya..
- +1 yıl
aynı olayları yasıyorum gel sarılalım :'(
Seviyorsa eğer her saat başı twitterınada bakar facebookunada :)
00 YorumlaNeden pişman olsunki ,daha iyisini bulmuştur genelde sebep bu olur ama sorulduğunda başka bahaneler ileri sunulur.
10 Yorumla
+1 yılKarbon fiberden yapılmadık yani bizde pişman olabiliriz :S
30 Yorumla
+1 yılYok bakmam ben bitmiştir.
Düzgün arkadaş kaldıysam face kalır ama anlaşamadıysam face çıkartırıp ve o defter sonsuza dek tozlu rafa kalkar00 YorumlaMüşteri hizmetlerini ara
Olmadı mahkemeye ver mahkemede eski sevgilini görüp sorabilirsin
Birde tabi ki gizli numaralara kapatabilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmutlaka piman oluyorlar canım, elindekinin kıymetini kaybedince anlıyorlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılınsallah pısman olur canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem de ne özler :( başka kızları bile görmüyorum farklı geliyor bana. hem de o kadar kötü ayrılmamza rağmen :(
10 Yorumlasoon pişmanlııık neye yararr her şeyiin bir bedeli vaar olmadı yaar :) bunu dinlet tamam
10 Yorumlaewet önceleri özlüyorsun bir zaman ama yaptıkları aklıma gelince iyiki ayrılmışım diyorum
10 Yorumla
+1 yılAyrılık sonrası mutlu olmak istiyorsan
Gizli numaraya kapalı servisi10 Yorumla
+1 yılben çok özlüyorum hala onu takip ediyorum facebooktan..
02 Yorumla
Soran+1 yılsen mı ayrıldın
- +1 yıl
bi yanlış yaptım oda ayrıldı benden..
Her iki tarfta özler terk eden tarad sizseniz baya bir pişman olursunuz gelen gideni aratır
00 YorumlaBen pişman oldum olunuyo emin ol
01 YorumlaHer iki tarafta merak eder ve bakar.
12 Yorumla
Soran+1 yılsevsede sevmesede bakar mı yınede
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar birlikteydnz?
018 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıl
Cevap sahibi+1 yılAynı durumdayız :) takip eder canım ama önemli bi sebepten dolayı ayrılmışsanız konuşmayabilir... çok paylaşımda bulunma o zaman daha da merak eder.. bir de ne zaman ayrıldıniz?
Soran+1 yılıkı ay oldu sen
Cevap sahibi+1 yıl4 ay oldu benim de.. ne kadar kafaya takıp üzüldüğünü anlıyorum.. onu sıkboğaz etme, sessiz kaldıkça değerli olursun...
Soran+1 yılya ben kendıme yedıremedım bılıyomusun terkedılmeyı onceden bu kadar baglı degıldım ona pat dıye bıanda bırakıp numarasını herseyını degıstırdı bı acıklama bıle yok cok fena oldum ben kendıme gelemeıyoryum
Cevap sahibi+1 yılyediremediğin için belki şuan bunu aşkla karıştırıyosundur.. o sana dönse bile onunla şu saatten sonra mutlu olamazsın.. kafanda hep bi soru işareti, hep bu anlar aklına gelecek.. yani bana kalırsa geri dönüşü olmayan bi yola girmişsiniz bile.. yani "döner mi" ya da "merak eder mi"den öte kendini toparlamaya ve kafandan silmeye bak derim...
Soran+1 yılhaklısın kalbıme soz gecırebılsem
Cevap sahibi+1 yılzamanla geçicek inşallah.. alışıyorsun zaten ister istemez.. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yıltesekkur ederım yorumların ıcın allah senınde yardımcın olsun arkadasım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek.. Hepimizin hakkında hayırlısı ;)
Soran+1 yılsana bı soru daha sorsam sımdı ben faceden aramalara kapattım kendımı bulamaz bıde englledım onu bakamazda sence engelı kaldırıyım mı kaldırmayımmı
Cevap sahibi+1 yılşimdi kaldırma, bi süre ortalarda görünmemen özlemesini sağlayabilir... 15 gun sonra açarsın
Soran+1 yıltamam bende oyle dusunmustum aslında merak etsın ederse tabı bıde ruyalarıma gırmese
Cevap sahibi+1 yılevde çok durmamaya özen göster bi de.. dışarda lak lak gülme eğlenmece de unutturur..
- +1 yıl
facede neden kendını aramaya kapattın ? merak etsın ıstıyorsun ama sunuda dusun ; gozden uzak gonulden ırak olurmus ;) gozden kaybolunca sahsen ben umudumu yıtırırdım .hele bır erkek tamamen yıtırır ve yenı asklara yelken acmaya baslar .soyle anlatayım ; bır kız bırden facede ortalardan kayboldu ıse muhtemelen sevgılısı face kullanmasını ıstemıyordur ;) kız da yenı buldugu sevgılısıne asık olmalı kı sevgılısı faceyı dondur dedı dıye dondursun ;)
- +1 yıl
yanı senın bır sevgılın var .sevgılın facenı dondurmanı ıstedı ,sen de o kadar asıksın kı sırf o ıstedı dıye dondurdun oluyor durum .bu durum karsısında erkek ıse ; ilk 2-3 gun acı cekecektır hemen bırını bulmus dıye .ama 4.gun kafasından dırek atacaktır senı .kendıne bırını bulmus o kadar sadık kı o ıstedı dıye face bıle dondurmus .benım bu saatten sonra yapacak bırseyım yok ne dıye arayayım mutluluklar mı dıleyım .der yoluna bakar .bırazda olsa gerı cekılıyorsa hayattan bu gazla hayata atılır
Soran+1 yılya ben dusundum zaten ıkı yondende kapatsam mı acsam mı cok kararsızım ama o benden ayrılınca tam 1 ay facesını kapattı sonra actı o acınca bu defa ben kapattım merak etsın dıye napcam sımdı ya of acıyım mı sımdı
Soran+1 yılbıde kendısı facesını kapatınca ben delırdım kesın bırısı var dıye cok merak ettım ama faceyı acınca rahatladım kendımı onun yerıne koydum bırazda yanı ben oyle hıssetmıstım*a gozden ırak oln gobulden de uzuak olur dedın ya ıcıme kurt dusurdun kız
büyümeye davet artık sizi
11 Yorumla
+1 yıl1. kim olduguna baglı
2. ne kadar sevdigine baglı10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe oldu döndü mü @soran
00 Yorumla
+1 yılözlerde bakarda düşünürde
00 YorumlaGizli numaraya çağrılaırını kapatmalısın.
10 Yorumlamerak eder bakar muhtemelen, pişmanlık çok değişir
04 Yorumla
Soran+1 yılbırde faceden aramalara kapatılmıssa daha cok merak eder demı
Soran+1 yılyaaaaaaaaa bukadar kolay mı ya baskasını hemen bulmak
SIKITISI VARDIR VEYA KORKUSU
00 Yorumlaarar telefon sapığıdır..
00 Yorumlagizli arayana kapat hattını arayamasın
10 Yorumlayalnızsa başka kız yoksa olur tabi
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı.
+1 yılhayır olmaz
00 Yorumla
+1 yılPişman olan çok.
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?