• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
İnternet & Teknoloji

Erkekler ayrılınca pişman olur mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor
erkek ayrıldıktan sonra terkettiği sevgilisini özler mi? kaç ay sonra özler?facebook ta resimlerine falan bakar mı?kısaca merak eder mi?
Erkekler ayrılınca pişman olur mu?
Facebook Soruları Fal Soruları Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• underspeed61
    underspeed61 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Aklınca kendini deşifreli konumdan şifreli konuma geçirmiş. Sen bunları öğrenmeyesin diyede kendinde bir takım şebeke kurmuş...

Evet doğrudur. Gurbet yaşanan aşkı öldürür. Gurbet yeni bir hayatın başlangıç noktası, eski yaşanmış hayatında sona erdiği bir dönüm noktasıdır...

Bu konuma geldiğinde herkes bir takım farklı arayışlar içerisine düştüğü için böyle paradigmalar ortaya çıkar...

Yaptığı tamamen moronca birşey... Hiç bir akıla mantığa hizmet etmiyor...

Sana karşı Kendince bir kumpas kurmuş...

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• belkibirkızılderili
    belkibirkızılderili Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49 , eic 67%
    +1 yıl

bu erkegın ayrıldıgı kısıye gore degısır her halde ayrılmak o ılıskıde bır nokta ımıs kı ayrılmak gerekıyormus yoksa kımse ayrılmak hayatını kotu gecırecek anıları olsun dıye hayatına sokmaz kımseyı ılıskı bıttıgınde bu ıkı taraf ıcın de gecerlı bısı bırı bıbırını kaybettıklerı ıcın yanlıs ıle bıtmedı ıse ılıskı hata acı cektırebılır

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bence o hayatına devam edıyo yenı bırını bulmustur coktan ben de salak gıbı daha aglıyorum ama elımde degıl ıste her gece ruyalarımda hergun goruyorum nasıl bı acıymıs ya

Yorumla
    • belkibirkızılderili
      belkibirkızılderili
      +1 yıl

kardesım sende bakıcan artık o zaman hayatına bulucan bırını unutturabılıyorsa o dogrudur yoksa devam arayısa yapcak bısı yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kolaydı oyle ne kadar basıt demı sız erkekler ıcın hemen cok kolay ya terket ne halı varsa gorsun de

Yorumla
    • belkibirkızılderili
      belkibirkızılderili
      +1 yıl

sen ole zannet neyse kolay zor artık degmeyecek bırıne tutuldu ısen bunu burdakı kımse sebep olmadı herkesın acısı da kendıne buyuk olacagından gonul yarasıdır agla agla ama hak edecek bırınıde gormezden gelıp daha buyuk acılara kendını hazırlamaya devam et o zaman kardes

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

saol ya valla cok tesekkur ederm

Yorumla
    • belkibirkızılderili
      belkibirkızılderili
      +1 yıl

bısı degıl anlatan sen cozumu gormezden gelen sen burdakı kımsenın dıyecegı ıle hareket etmeyecegınden basa gelmıs seylerden en azından kend kararını verebılmen hayat senın mutluluk yada mutsuzluk senın eserın olacak hayat senın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

destegın ıcın saol kardes haklısın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bu sitenin erkeklerını nedense hıcde samımı bulmuyorum ben .sıtede bıle gurur yaparak yorum yapıyorlar :D gercek olan duygularını nedense soylemek yerıne dırek ; hayır kesın pısman olmaz gıbı net kısa cevaplar verıyorlar

erkekler ayrıldıktan sonra bal gıbı de PISMAN oluyor .hele bıde uzun surelı ılıskıyse kesın ama kesın PISMAN oluyor .nıye bunu ıtıraf edemıyorsunuz anlamıyorum sahsen ::D

madem pısman olmuyorlar bıze donenler kım o zaman ;)

15
    22 Yorumla
    • AşkSanaBenzer
      AşkSanaBenzer
      +1 yıl

Hiç pişman olmadım mantıklı düşündüğün zaman olmuyor.

gururla alakası yok aslında kişiyle alakası var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

elbette kısıyle alakası var .pısmanlık yasadıgın ılıskıye gore hıssedılecek bır duygudur .atıyorum ; kız gercekten cekılmeyecek kadar sorunlu bır tıptır evet pısman olmazsın neden olasın kı .

ama bıde su var; kız gercekten tam evlenılecek naif anlayıslı fedakar sadık biri olupda ayrıldıktan sonra asla pısman olmayan daha bır erkek gormedım ben .gerek kendı yasadıgım ılıskıden olsun gerekse cevremde gordugum ılıskılerden olsun .ama bu sıtenın erkeklerınde nasıl bır ego var anlamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evap net "HAYIR ASLA PISMAN OLMAM " resmen ego savası baska bırsey degıl .zaten hep bu net konusanlar kızların kapısında kopek olanlardır !

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

dondumu senın kı kac ay sonra dondu kendıme pay cıkarmak ıcın degıl ama yıne bı umut ıste yorumuna katılıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

canım bak sunu soylıyım sana ,eger sen ilişkide yeterınce mucadele verdıysen oldukca fedakarsan ve eger terkeden o ise %100 donecektır .erkekler kafasını duvara vurmaya ayrılıgın 3.ayından sonra baslarlar .ilk aylarda ohh bee dunya varmıs edalarıyla saga sola sararlar .o kadın benım bu clup benım seklınde fink atarlar .ozgurlugun zırvesını yasarlar .3.aydan sonra da ben ne yapıyorum demeye baslarlar ,once kendılerını hatırlatma mesajı atıp bı yoklarlar ,sonra da baslarlart pısmanım affet demelere

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yalnız sana tavsıyem klıse bır soz ama sakın yamana atma .terkeden adamın arkasından "ne olur benı bırakma "gıbı cumleler kurup sacmalama .erkek gıdıyormuyum dıyor ,bırakacaksın ıplerını salacaksın cehennemın dıbıne .ıste o zaman var ya kesın ama kesın donuyorlar .fkat terkeden adamı zıppırt ararsan don gıtme deyıp zıppırt aglarsan anında kacarlar .bırazcık ılgısı varsa bıle soguyorlar ıtıcı gelıyo oyle kadınlar bu varlıklara.gıdecek adama dur demek olmaz ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet bensız yapamazdı o gun ıcınde 20 defa arardı ben onun ıcın yapmadıgım fedakarlık kalmadı sanmıyorum vıcdanının rahat oldugunu 2 ay oldu bı defa aramadı hayret edıyorum hala nasıl dayanıyo ya gercekten unuttu yada baska bırısı var delırıcem ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben basta zaten sok taydım ayrıldıgıma ınanamadım kı bundan ses seda cıkmadı 2 aydır ya napıyosa ah bi dönse soyle bı yalvarsa tek ıstedıgım o pısman olması nı ıstıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

doner canım merak etme .şu an zaten takıldıkları vardır emın ol .ama 3.aydan sonra baslar aramalara

Yorumla
    • Tugce5959
      Tugce5959
      +1 yıl

Benimde 4 aylık bir sevgilim vardı 2 gün önce ayrıld birbirimizi seviyoduk çok pişman olur mu?

Yorumla
    • mad_max
      mad_max
      +1 yıl

@Tugce5959 ne yaptında kaçırdın adamı bilmiyorum ama güzel şeyler yaşadıysanız emin ol pişman olur, ama başkası varsa ve onun için gittiyse boşa bekleme,,

Yorumla
    • mantıkcıkız
      mantıkcıkız
      +1 yıl

Erkekten erkeğe değişir bu durum pişman olanda var olmayanda var. Benim için pişman olanda oldu olmayanda. İlişkinin süresinden çok senin o kişiden ne derece etkilendğinde önemli. Kişiye göre de değişir ama.

Yorumla
    • mantıkcıkız
      mantıkcıkız
      +1 yıl

@AşkSanaBenzer bencede kişiyle alakası var duygusal erkekte fazla çekilmiyor zaten duygular geçiyor gidiyor. Sizde mantıkçısınız ne güzelde adınız niye Aşk Sana Benzer onu anlayamadım :SSSSSS

Yorumla
    • Bulut4402
      Bulut4402
      +1 yıl

Emin iki yıllık bir sevgilim vardi ben onun ilk sevgilisiydim ilk aşkıydım ayrılalı iki hafta oluyor geri döner mi?

Yorumla
    • Bulut4402
      Bulut4402
      +1 yıl

Benim*

Yorumla
    • Özlm78
      Özlm78
      +1 yıl

Beni de bıraktı sevgilim hemde ikinci kez ben çok seviyorum oda bana seviyorum diyordu ayrılmadan önce bir saat sonra da olmuyor yürümüyor bunaldım artık alışkanlık oldu dedi ama durumlarıma falan bakıyor pişman olsun istiyorum 😔😔

Yorumla
    • Canowx
      Canowx
      +1 yıl

@AşkSanaBenzer mantikli derken? Yani sey mesala Ailen karsi cikiyor Baska irk oldugu icin Ama cok seviyorsun ve aileni seciyorsun.

Yorumla
    • Canowx
      Canowx
      +1 yıl

@Özlm78 bende istiyorum😔 hala yaziyor Ama arnavut olmadigim icin Ailesi karsi cikiyor.. Agliyor dayanamiyor yaziyor Ama Nereye kadar boyle yazacakki, secimini yapti..

Yorumla
    • Özlm78
      Özlm78
      +1 yıl

@Canowx keşke benimde pişman olsa 😔😔

Yorumla
    • Denizgülse
      Denizgülse
      +1 yıl

Benimde beş yıllık ilişkim bitti kavgalardan ihanet bile yokken dönermi bikmiyorum😞

Yorumla
    • Dudusch
      Dudusch
      +1 yıl

Döndülermi kizlar?😀

Yorumla
    • acher
      acher
      +1 yıl

geri geldi mi? siz unutdunuz mu?

Yorumla
  • o_senolsanbari
    o_senolsanbari Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34 , eic 51%
    +1 yıl

Bence eger büyük hatalarin olmadiysa, yani nefret ettiren davranislarin olmadiysa, geri dönme ihtimali yüksek. Biri bende 3 ay sonra aramisti. Digeri de simdi 1bucuk aydir ayriyiz, sosyal medya da aci cektigini görüyorum. Döner mi bunu bilmem, fazla gururlu isteyince.. ama bir nevi pisman olduklari kesin

0
    1 Yorumla
    • Canowx
      Canowx
      +1 yıl

Ama Ailesi icin birakirsa😔 Arnavut olmadigim icin.. O zamanda pisman olurlarmiki

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

29

Cevap

• okyan
    okyan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 43%
    +1 yıl

bundan önce ayrıldıgım ilişkilerimde yaptıgım temel seyler olurdu. faceyi kapatırdım, arkadaş ortamımı değiştirirdim, gittiğimiz ya da onu görebilecegim yerlere gitmezdim. bunu kendim için yapardım. merak ederdim köpek gibi. başka birini buldu mu su an napıyor beni unuttu mu diye ama cesaret edemediğimden hiç bakmazdım.

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sımdı noldu ne alemdesın yenı bırını mı buldun yada karsılastınız mı unuttun mu

Yorumla
    • okyan
      okyan
      +1 yıl

bugun 16.günüm yaptığım bi sey yok. sadece nefes alıyorum. bazen hayatıma yeni birini almak istiyorum ama sevemeyecegimi biliyorum. cünkü kötü bir sekilde ayrılmamıştık. 2 kere mesajlaştık ama mesajlaştıgımız konu hediyeydi. yılbaşı için bana hediye almıştı ama ayrıldığımız için veremedi tabi. 2 kere bulusmak için mesajlaştık. her ne kadar almaya cesaret edemesem de gittim almaya.bende de esyaları vardı zaten. o güne ait unutamadığım tek bir sey vardı:

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hımmm cok zor demı bılıyorum acısını sabırrrrrrrrrr

Yorumla
    • okyan
      okyan
      +1 yıl

kısa bir selamlaşma faslından sonra eliyle burnumun üstündeki bir seyi sildi ne vardı bilmiyordum ama umrumda da değildi. ilişkimiz soırasında hep böyle seyler yapardı. sacımı düzeltirdi üstümü düzeltirdi... ama o zamanlar sevgilimdi. şimdi ise değil. ben uzun bir süre kendime gelemedim. çok küçük bir sey belki ama o andan ağlamamk için zor tuttum kenimi. neden yaptıgını da hiçbir zaman anlayamadım. tek söyleyebildiğim söylemek istediğim çok sey var ama ne söyleyecegimi bilmiyorum demek oldu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

uzulme arkadas yalnız degılsın bak yanı herkes ayrılıyo zor cok zor helede alıstıgın kısı bı anda yok oluyo zor ya kımsede yerını tutmuyo ıste

Yorumla
    • okyan
      okyan
      +1 yıl

sonucta ilk kez ayrılmıyoruz. bu bir gercek. eskiler nasıl unutulduysa yeni seyler yaşandıysa bu da böyle olucak. ama insan mantıkla duygu arasında gidip geliyor. gün içinde çok yaşıyorum. kalbim ara mesaj at diyor ama mantığım da kızı rahat bırak giden oydu zorlama bak hayatına diyor. anıların mı daha çok yakıyor canını yoksa hayallerin mi insan bilemiyor bazen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kac yasındasın kucuksen daha onune cok kız cıkar ama 25ten buyuksen daha zor oluyo tabı

Yorumla
    • okyan
      okyan
      +1 yıl

küçüklük sana göre kaç oluyor bilmiyorum ama 26:) demek ki daha büyümemiz gerekiyormuş. ya da uygun zaman değilmiş. böyle düşünmeye çalışıyorum. ama kendimi mi kandırıyorum bahane mi bilmiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hımm 26 ıste tam evlılık yası hayaller demı kısmet degılmıs demekkı yuzulme

Yorumla
    • okyan
      okyan
      +1 yıl

bazen keske bir sorun olsaydı da o yüzden bitseydi, ne oldugunu ne düşündüğünü bilseydim diye düşünüyorum. ama ilişkiler böyle işte. iki kişi yaşıyorsun ama biri karar verince diğeri sadece bakıyor. hayırlısı. her şey gecer insallah.

Yorumla
    • Canowx
      Canowx
      +1 yıl

Sorun yokmuydu? Hic pisman oldumu

Yorumla
  • cintemani
    cintemani Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

ben terketmedim onun terketmesini sagladim. hemen birisini buldu... bu hemen birisini bulma olayi oan ozlem duymama seep oldu... zihnimde surekli kavga ettim olmaz baskasiyla die... facebooktan sevgilisinin resimlerine bakiyorum bana benziyor kerata...

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hahahaha guldurdun benı .)

Yorumla
  • desa1905
    desa1905 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

sana sadece şunu söyleyim eğer gerçek den severse ve bağ kurarsa yani gerçek den aşık olursa yemin ederimki uzun zaman ağlar ve daha sonra bu acıyı başka kızlara da yaşatmak ister ve her kızın senin gibi olacağını düşünür ve bu hırsı ile 3 4 kızla bile an anda çıkar

3
    5 Yorumla
    • desa1905
      desa1905
      +1 yıl

bide sakin fotolarina bakmazsın unutma kalpı kırılan bir erkek intikam için her şeyi yapar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

terkedılmek daha acı terkedıce pek uzulmezsın gıbı gelıyo

Yorumla
    • desa1905
      desa1905
      +1 yıl

ilaki terketmek istiyorsan onun tanıdığı kişi olmaktan çık seni tanıyamaz ole gelince ayrılsan bile koymaz :) herkes mutlu olur arkadaşım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bıde saat bası faceden resmıne balıyorum sadece mesaj bolumu acık bana mesaj gondersın dıye mı acmıs kı

Yorumla
    • desa1905
      desa1905
      +1 yıl

sanmam rastlantı olabilir veya senden intikam almak içinde yapıyor olabilir çünkü sanırım kalbini kırk mısın ve sende bunu yaptiğin için pişman olmuş gibi bir havan var

Yorumla
  • mojokojo
    mojokojo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Erkek ayrıldıktan sonra özler.

Erkek ayrıldıktan sonra resimlerine bakar.

Erkek ayrıldıktan sonra merak eder.

Çünkü erkeklerinde canı var , kalbi var , duyguları var , erkeklerde insan hani ?

neyse uzattım :D

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sevmesede ozler mı bıde nekadar sure gecınce ozluyosunuz

Yorumla
    • mojokojo
      mojokojo
      +1 yıl

Sevmezse niye özlesın :D

Kanımca söylüyorum hemen üzülüyorum tabi ama hemen unutuyorum fakat bi yerde örnegın şarkımızı duyiyim kendimden geçiyorum veya birini ona benzetiyim bi acayip oluyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen mı ayrıldın ondan

Yorumla
    • mojokojo
      mojokojo
      +1 yıl

Hangisinden :) Genelde Onlar ayrılıyor küçücük sebeplerden dolayı.

ama benım mk bedenim etkileniyo nedense :D

Yorumla
    • Sieeb
      Sieeb
      +1 yıl

:))

Yorumla
    • AşkSanaBenzer
      AşkSanaBenzer
      +1 yıl

Her erkek bir değil bu yazdıkların benim için geçerli olmadı mantıklı düşününce gerek duymuyorsun

Yorumla
    • mojokojo
      mojokojo
      +1 yıl

Tabi olabilir. Kanımca Ozaman :)

Yorumla
    • Canowx
      Canowx
      +1 yıl

Madem Can var Neden birakabiliyorlar kolayca😭

Yorumla
  • mehmetkaya23
    mehmetkaya23 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Pismanlık degilde birden birakinca bir kac gün gözün arıyo beynin birden düzenin degismesini kabul etmiyo arkadasim ama bir ay diyosun bir haftayı gecmisse emin ol bıraktıgın yerde degildir. Biz erkekler her zaman baska biriyle yola devam ederiz kesinlikle eski sevgili diye bisey yok var siyen yalan konuauyo takiliyodur ama sevmez daha bitmis sizin iliskiniz

1
    0 Yorumla
  • öyleişte123
    öyleişte123 Takip Et
    +1 yıl

terk eden kız ise olur ya yeterince sahiplenemediği için ya da gururuna yediremediği için ama o pişmanlık hep durur en azından benim için öyle şu an birbirimize çok uzağız ama bir anda yanında gitmek istiyorum barışmak için değil sadece 1 kez görüp sarılmak için..

0
    0 Yorumla
  • underspeed61
    underspeed61 Takip Et
    +1 yıl

Gizli numaraya kapat telefonunu... Mert bir kişilik yapısına sahipse açıktan arama payesini gösterir herhalde...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yaşıyor mu, kendine bir zarar verdi mi, hala acı dolu sözler paylaşıyor mu diye kontrol ederim arada .. vicdanım rahat etmiyor .. yoksa özlediğimden veya sevdiğimden kontrol etmem ..

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

pekı vıcadanınız rahat etmıyoda neden terkkedıyosunuz ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çünkü onu onun beni sevdiği kadar sevmiyor oluyorum zamanla .. o bağlandıkça ben kaçıyorum .. böyle bir ilişkiye devam etmek sahtekarlık olacağı için ayrılıyorum ..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

neden bu kadar çok seviyorsunuz? tamam sevmek güzel şey ama bu kadarı doğru mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen nın kalp-bın var mı ya merak ettım sevmek benım elımde olan bısey degıl kı bende unutmak sılmek ıstıyorum zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kalbim var ve kalbimin hakimi benim .. kimi ne kadar seveceğime ben karar veririm

Yorumla
    • meriççç
      meriççç
      +1 yıl

bizde ayrılalı 15 gün oluyo 4.ayrlşmz bu instgrmdan rsmlerni sldm takp etmyi brktm oda aynsnı ypmş snra wtsptan engellemş tkrar açmş face şfresni dğştrdi bnde dğştrdm ama hala faceten selamedi pylaşmlar ypyo orda burada alttan alttan laf sokucu sözler yazyo gülück falan koyuyo hp sanky ayrlan benmşm gbi bna nispet yapyo her sfernde o ayrldı her sfernde o döndü bnun nsl bir açklaması olablr szce? artk mantğm kaldrmyo bu yptklarnı en son attğı mesajda artk kmseyi svemem bn ddi nsl br sçmalktr ya..

Yorumla
    • blackstar9
      blackstar9
      +1 yıl

aynı olayları yasıyorum gel sarılalım :'(

Yorumla
    • mernur
      mernur
      +1 yıl

@meriççç unutabildin mi onu?
      biz ayrılalı 17 gün oluyo 2 yıllık ilişkiydi ve hiç ayrılmadık
      dün vedalaşmak için buluştuk ama sanki hala sevgiliymişiz gibi sarıldık sevmiyorum artık diye ayrıldı aslında. ama sevmeyen insan bittikten sonra sarılırken kokusunu içine çeker mi

Yorumla
  • gksnern
    gksnern Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Seviyorsa eğer her saat başı twitterınada bakar facebookunada :)

0
    0 Yorumla
  • promeus
    promeus Takip Et
    +1 yıl

Neden pişman olsunki ,daha iyisini bulmuştur genelde sebep bu olur ama sorulduğunda başka bahaneler ileri sunulur.

1
    0 Yorumla
  • Mustirikkk
    Mustirikkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Karbon fiberden yapılmadık yani bizde pişman olabiliriz :S

3
    0 Yorumla
  • AşkSanaBenzer
    AşkSanaBenzer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Yok bakmam ben bitmiştir.

Düzgün arkadaş kaldıysam face kalır ama anlaşamadıysam face çıkartırıp ve o defter sonsuza dek tozlu rafa kalkar

0
    0 Yorumla
  • Anlat
    Anlat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Müşteri hizmetlerini ara

Olmadı mahkemeye ver mahkemede eski sevgilini görüp sorabilirsin

Birde tabi ki gizli numaralara kapatabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

mutlaka piman oluyorlar canım, elindekinin kıymetini kaybedince anlıyorlar :)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ınsallah pısman olur canım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

hem de ne özler :( başka kızları bile görmüyorum farklı geliyor bana. hem de o kadar kötü ayrılmamza rağmen :(

1
    0 Yorumla
  • adoniss
    adoniss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

soon pişmanlııık neye yararr her şeyiin bir bedeli vaar olmadı yaar :) bunu dinlet tamam

1
    0 Yorumla
  • tarık007
    tarık007 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

ewet önceleri özlüyorsun bir zaman ama yaptıkları aklıma gelince iyiki ayrılmışım diyorum

1
    0 Yorumla
  • problem-nedir
    problem-nedir Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Ayrılık sonrası mutlu olmak istiyorsan

Gizli numaraya kapalı servisi

1
    0 Yorumla
  • manchester
    manchester Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

ben çok özlüyorum hala onu takip ediyorum facebooktan..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen mı ayrıldın

Yorumla
    • manchester
      manchester
      +1 yıl

bi yanlış yaptım oda ayrıldı benden..

Yorumla
  • Ecegg112
    Ecegg112 Takip Et
    +1 yıl

Her iki tarfta özler terk eden tarad sizseniz baya bir pişman olursunuz gelen gideni aratır

0
    0 Yorumla
  • MrAroone
    MrAroone Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Ben pişman oldum olunuyo emin ol

0
    1 Yorumla
    • Canowx
      Canowx
      +1 yıl

Ailen icin biraksanda olurmuydun

Yorumla
  • dinamo
    dinamo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

Her iki tarafta merak eder ve bakar.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sevsede sevmesede bakar mı yınede

Yorumla
    • dinamo
      dinamo
      +1 yıl

evet bakar.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ne kadar birlikteydnz?

0
    18 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

4 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynı durumdayız :) takip eder canım ama önemli bi sebepten dolayı ayrılmışsanız konuşmayabilir... çok paylaşımda bulunma o zaman daha da merak eder.. bir de ne zaman ayrıldıniz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ıkı ay oldu sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

4 ay oldu benim de.. ne kadar kafaya takıp üzüldüğünü anlıyorum.. onu sıkboğaz etme, sessiz kaldıkça değerli olursun...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya ben kendıme yedıremedım bılıyomusun terkedılmeyı onceden bu kadar baglı degıldım ona pat dıye bıanda bırakıp numarasını herseyını degıstırdı bı acıklama bıle yok cok fena oldum ben kendıme gelemeıyoryum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yediremediğin için belki şuan bunu aşkla karıştırıyosundur.. o sana dönse bile onunla şu saatten sonra mutlu olamazsın.. kafanda hep bi soru işareti, hep bu anlar aklına gelecek.. yani bana kalırsa geri dönüşü olmayan bi yola girmişsiniz bile.. yani "döner mi" ya da "merak eder mi"den öte kendini toparlamaya ve kafandan silmeye bak derim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın kalbıme soz gecırebılsem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

zamanla geçicek inşallah.. alışıyorsun zaten ister istemez.. Allah yardımcın olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tesekkur ederım yorumların ıcın allah senınde yardımcın olsun arkadasım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim ne demek.. Hepimizin hakkında hayırlısı ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sana bı soru daha sorsam sımdı ben faceden aramalara kapattım kendımı bulamaz bıde englledım onu bakamazda sence engelı kaldırıyım mı kaldırmayımmı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

şimdi kaldırma, bi süre ortalarda görünmemen özlemesini sağlayabilir... 15 gun sonra açarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam bende oyle dusunmustum aslında merak etsın ederse tabı bıde ruyalarıma gırmese

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evde çok durmamaya özen göster bi de.. dışarda lak lak gülme eğlenmece de unutturur..

Yorumla
    • ruyam-35
      ruyam-35
      +1 yıl

facede neden kendını aramaya kapattın ? merak etsın ıstıyorsun ama sunuda dusun ; gozden uzak gonulden ırak olurmus ;) gozden kaybolunca sahsen ben umudumu yıtırırdım .hele bır erkek tamamen yıtırır ve yenı asklara yelken acmaya baslar .soyle anlatayım ; bır kız bırden facede ortalardan kayboldu ıse muhtemelen sevgılısı face kullanmasını ıstemıyordur ;) kız da yenı buldugu sevgılısıne asık olmalı kı sevgılısı faceyı dondur dedı dıye dondursun ;)

Yorumla
    • ruyam-35
      ruyam-35
      +1 yıl

yanı senın bır sevgılın var .sevgılın facenı dondurmanı ıstedı ,sen de o kadar asıksın kı sırf o ıstedı dıye dondurdun oluyor durum .bu durum karsısında erkek ıse ; ilk 2-3 gun acı cekecektır hemen bırını bulmus dıye .ama 4.gun kafasından dırek atacaktır senı .kendıne bırını bulmus o kadar sadık kı o ıstedı dıye face bıle dondurmus .benım bu saatten sonra yapacak bırseyım yok ne dıye arayayım mutluluklar mı dıleyım .der yoluna bakar .bırazda olsa gerı cekılıyorsa hayattan bu gazla hayata atılır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya ben dusundum zaten ıkı yondende kapatsam mı acsam mı cok kararsızım ama o benden ayrılınca tam 1 ay facesını kapattı sonra actı o acınca bu defa ben kapattım merak etsın dıye napcam sımdı ya of acıyım mı sımdı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bıde kendısı facesını kapatınca ben delırdım kesın bırısı var dıye cok merak ettım ama faceyı acınca rahatladım kendımı onun yerıne koydum bırazda yanı ben oyle hıssetmıstım*a gozden ırak oln gobulden de uzuak olur dedın ya ıcıme kurt dusurdun kız

Yorumla
  • eskiraki
    eskiraki Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

büyümeye davet artık sizi

1
    1 Yorumla
    • eskiraki
      eskiraki

büyyünce anlarsın :))

Yorumla
  • gülvebülbül
    gülvebülbül Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    +1 yıl

1. kim olduguna baglı

2. ne kadar sevdigine baglı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ne oldu döndü mü @soran

0
    0 Yorumla
  • ScArface13
    ScArface13 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

özlerde bakarda düşünürde

0
    0 Yorumla
  • basküler
    basküler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Gizli numaraya çağrılaırını kapatmalısın.

1
    0 Yorumla
  • mscmsc
    mscmsc Takip Et
    +1 yıl

merak eder bakar muhtemelen, pişmanlık çok değişir

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bırde faceden aramalara kapatılmıssa daha cok merak eder demı

Yorumla
    • mscmsc
      mscmsc
      +1 yıl

:) evet ama belki de hiç merak etmez, başkasını bulmuştur belki çoktan :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaaaaaaaaa bukadar kolay mı ya baskasını hemen bulmak

Yorumla
    • mscmsc
      mscmsc
      +1 yıl

kimisi için gayet kolay gördüğüm kadarıyla. ama ben değil yeni birini bulmak hiç bulamıyorum ki mesela :D

Yorumla
  • mıstiii
    mıstiii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50
    +1 yıl

SIKITISI VARDIR VEYA KORKUSU

0
    0 Yorumla
  • ferays
    ferays Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

arar telefon sapığıdır..

0
    0 Yorumla
  • nuri_abi
    nuri_abi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

gizli arayana kapat hattını arayamasın

1
    0 Yorumla
  • cappy34
    cappy34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

yalnızsa başka kız yoksa olur tabi

0
    0 Yorumla
  • Dostoviski
    Dostoviski Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı.

hayır olmaz

0
    0 Yorumla
  • technocrates
    technocrates Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl

Pişman olan çok.

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Erkekler ayrılınca pişman olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler ayrılırsa pişman olur mu? 12 cevap verildi
Bırakıp giden erkekler pişman olur mu? 5 cevap verildi
Erkekler ayrıldıktan sonra pişman olur mu? 10 cevap verildi
Erkekler ayrıldıktan sonra pişman olur mu? 10 cevap verildi
Ayrılan erkekler pişman olur mu? 17 cevap verildi
Erkekler ayrıldıktan sonra pişman olurlar mı? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨