Eski eşime karşı fazla mı iyi niyetliyim yoksa normal mi?

Boşanalı tam 4 Sene oldu Hamile iken boşandik farklı ülkelerde yaşıyoruz o yüzden çoçuğu Semester tatiler özel tatiler veya doğum günüsünde canlı görüyor yani yanina gidiyoruz.
Biz otelde kalıyoruz tabiki oda biz ile kalıyor hep beraber geziyoruz yani ne kadar kalıyorsak beraberiz hep çünkü cocuk küçük yanlız yapamaz diye tabiki herkesin Hayatında birileri olabilir ve buda cok normal ve bu arada Nafaka almıyorum hani gerek yok oraya gidince zaten masraflafı üsteleniyor şimdik ise kendi Evlenicek ve bana kusura bakma artik ben o kadar masraf üstelenemem dedi ben ise hani bir Sorun bir dertinmi var diye sordum ee evlenicem düğün masraflari ev döşmek gibi dedim sorun degil yapmak zorunda degilsin hani anlarim sen ne zaman maddi olarak iyi olursan yaparsin zaten.
Çevremde bunu duyan herkes sen canım saf misin sana gelinçe mi Para yok gibi hareket çekiyor ama zaten benim gercekden onun Parasına ihtiyacim yokki hatda ben kendim dedim cocuga para veriyim taksin babasinin düğününde diye bunun neresi annormal sene olmuş 2022 ben hakli degilmiyim sizce
Eski eşime karşı fazla mı iyi niyetliyim yoksa normal mi?