Merhaba arkadaşlar. 14 yıllık eşimden ayrılalı 3 sene oldu. Dün çalıştığımı duyunca çıldırdı. Kreşte çalışıyorum çünkü nafaka ödemiyor çocukların masrafını karşılamıyor. Bende kendi başımın çaresine bakıyorum o pisliğe bulaşmadan. İş yerimin adresini söylemediğim için dün beni sakat bırakmayla tehdit etti. Kapıma dayandı açmadım, elbet çıkacaksın bu evden dedi. Pisliğin teki bu adam. Adresi söylemezsem sonuçlarına katlanacağımı, onunda kendi yaptığı işin sonucuna katlanmayı göze aldığını ve çocuklarımızın yurtlarda büyüyeceğini söyledi. Korkmadım söylemedim adresi. Tehditlerini kayda aldım ama polislik olmak istemiyorum. Almanyada yaşıyoruz ikimizinde aileleri burada ve ona hiç bir şekilde muhtaç değilim çok şükür devlet para bakımından yardım ediyor. Yani ona geri dönmem için bi nedenim yok ama o barışalım tekrar deneyelim diyor. Ben hep senin hayatında var olacağım ölene kadar ben varım sen benim namusumsun diyor oysa ne alaka ben sadece iş bulmuş çalışıyorum… 15 yaşındaki oğlum konuşmalarımızı duydu ve ağlayarak babam sana zarar verirse onu öldürürüm dedi. Kafam çok karışık
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Almanya'da yaşıyoruz diyorsun, Alman kanunları böyle durumlarda adamdan kan alır kan... Auf Wiedersehen Alman vatandaşlığı, tschüss sosyal yardım... Ver die polizei'a, o düşünsün...
Haklısın ama işte o duruma gelmeye ne gerek var?
O duruma gelmişsiniz zaten, daha ne olacak?
Barismayi deneyin derim okdar açısıyla tatlısıyla 24 yıl geçirmişsin önce tlfonfa konuşun hayat pilani kurun iyice anlaşın konularda
Hayır barışmak isteyen o ben değil. Saçma sapan şeylerden dolayı dayak yedim hep
Tam barışın işte ama aramızda sözleşme yapacaz. dersin eğer böyle olursa tazmina verirsn dersin. . buda ona korku olur kalkisamaz gereksiz hareketlere şimdilik tlfonda konuşup sana karşı hisleri acıya vurmasını işte yalan asla katmasin sözlerine dürüst olsun
Ama dostuyla yaşadığında beni her yerden engellemişti. Yüzüme bas bas bağırarak biz artık ayrıldık dedi. Şimdi ben bu adamı neden aliyim?
Bir pismanlik içinde demekti yazılı sozlesme yapın ozaman hallolur derim oğlun otur konuş yani onunda kararı onemli
Psikolojisi bozuk onun. Polise gideceksin mecbur elinde kanıt varken
Kesinlikle bozuk bir psikolojiye sahip evet
Yasin kaç bilmiyorum da oğlunun da gözü dönmüş bu işi bir an önce cozmelisin daha vahim sonuç doğurmadan
Almanya'da tehdit küfür hakaret bunların yaptırımı çok ağır bı polisliğe gitmen yeter Almanya'da yaşayan biri olarak niye susup kendini bu hale dusuruyorsun ki
Haklısın
Ondada iyi cesaret varmış nerde hangi eyalette yasiyorsunz
Başkent. Evet cesareti var çünkü delirdi artık.
Niye anlaşamadıniz niye olmadı ayrılık oldu temo sebbler
bende münchen uzak iki yer
Polise ver kayıtları korkması gereken sen değilsin
Aslında haklısın ama polislik olmakta istemiyorum o canım
Mutlaka koruma kararı lazım. mutlaka
Bi işe yarar mı bilmiyorum.
yaramaz olur mu. size ait hiç bir adrese ve size belirli bir mesafeden daha fazla yaklaşamaz. tespiti halinde cezası direkt olarak hapisle tazyiktir
polise verin. bırak polis baksın icabına.
Polise gitmezsen daha kötü olur
Yani böyle devam ederse mecbur o yoldan ikimizde geçicez
Derdi ne
Anlamadım bende. Adresi söylememem onu çıldırttı
boş ver ama güvendiğin birinden destek iste bilirim sıkıntıyı
Polise. basvur
sana gurban olsun
Bi konuşalım senle istersen ya biz
Sen ne istion