Eski eşimin bu tutumu beni korkutmalı mı?

Merhaba arkadaşlar. 14 yıllık eşimden ayrılalı 3 sene oldu. Dün çalıştığımı duyunca çıldırdı. Kreşte çalışıyorum çünkü nafaka ödemiyor çocukların masrafını karşılamıyor. Bende kendi başımın çaresine bakıyorum o pisliğe bulaşmadan. İş yerimin adresini söylemediğim için dün beni sakat bırakmayla tehdit etti. Kapıma dayandı açmadım, elbet çıkacaksın bu evden dedi. Pisliğin teki bu adam. Adresi söylemezsem sonuçlarına katlanacağımı, onunda kendi yaptığı işin sonucuna katlanmayı göze aldığını ve çocuklarımızın yurtlarda büyüyeceğini söyledi. Korkmadım söylemedim adresi. Tehditlerini kayda aldım ama polislik olmak istemiyorum. Almanyada yaşıyoruz ikimizinde aileleri burada ve ona hiç bir şekilde muhtaç değilim çok şükür devlet para bakımından yardım ediyor. Yani ona geri dönmem için bi nedenim yok ama o barışalım tekrar deneyelim diyor. Ben hep senin hayatında var olacağım ölene kadar ben varım sen benim namusumsun diyor oysa ne alaka ben sadece iş bulmuş çalışıyorum… 15 yaşındaki oğlum konuşmalarımızı duydu ve ağlayarak babam sana zarar verirse onu öldürürüm dedi. Kafam çok karışık
Eski eşimin bu tutumu beni korkutmalı mı?