Sevgilimin eski eşinden şikayetçi olmalı mıyım?

Dün sabaha karşı sorup pek görüş alamadım yine soruyorum biz tanıştığımızda sevgilim 22 ben 18 yaşındaydım sevgilim buraya geliyordu ama yaşadığı ilçe başkaydı amcasının otelinde kalıyordu orada çalışıyordu başka işler de yapıyordu neyse gel zaman git zaman aslında boşanma sürecinde olduğunu öğrendim çok aşıktım ama yine de ayrıldım o pes etmedi bırakmadı ben istemiyordum kararlıydım ve ergenlikten sanırım mantıklı düşünemedim kadını arayıp kocana sahip çık benden uzak dursun dedim halbuki kadın da boşanmamaya delil arıyormuş her şeyi daha da berbat ettim ben barışmam diyordum ama kadın bana öyle şeyler yaptı ki zaten var olan sevgimin üstüne bir de hırsım öfkem eklendi aileme bulaştı beni taciz etti yol ortasında görünce küfür etti bütün ilçeye adımı yaydı sonunda boşandılar ama hâlâ fake hesaptan bana sarıyo mesaj atmıyor ama istek atıp biyografiye yazı yazıyo kendisi hamile kalıp çocuğun kürtaj süresi geçince sevgilime söylemiş aldıramayınca evlenmiş biri üstelik sevgilim onun ilki bile değil yani zina yaparak evlenmiş ve bana yazdığı şeye bakın