Dün sabaha karşı sorup pek görüş alamadım yine soruyorum biz tanıştığımızda sevgilim 22 ben 18 yaşındaydım sevgilim buraya geliyordu ama yaşadığı ilçe başkaydı amcasının otelinde kalıyordu orada çalışıyordu başka işler de yapıyordu neyse gel zaman git zaman aslında boşanma sürecinde olduğunu öğrendim çok aşıktım ama yine de ayrıldım o pes etmedi bırakmadı ben istemiyordum kararlıydım ve ergenlikten sanırım mantıklı düşünemedim kadını arayıp kocana sahip çık benden uzak dursun dedim halbuki kadın da boşanmamaya delil arıyormuş her şeyi daha da berbat ettim ben barışmam diyordum ama kadın bana öyle şeyler yaptı ki zaten var olan sevgimin üstüne bir de hırsım öfkem eklendi aileme bulaştı beni taciz etti yol ortasında görünce küfür etti bütün ilçeye adımı yaydı sonunda boşandılar ama hâlâ fake hesaptan bana sarıyo mesaj atmıyor ama istek atıp biyografiye yazı yazıyo kendisi hamile kalıp çocuğun kürtaj süresi geçince sevgilime söylemiş aldıramayınca evlenmiş biri üstelik sevgilim onun ilki bile değil yani zina yaparak evlenmiş ve bana yazdığı şeye bakın
Şikayet et. Fotoğrafı falan varsa numarasını falan da biliyorsan p*rno sitelerine, gruplarına da ver bilgilerini. Oradan musallat olsunlar kadına. Bir de şikayet et üstüne de. Hatta adını da yay sen de ilçeye gruplara verdikten sonra bilgilerini. Başka ilçelere de yay sağa sola gösterip. Fakat mümkünse gizli gizli yap.
Metres sayılıyorsun o sana manevi tazminat davası açar kazanır.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Boşandı diyorum iyi okuyun ayrıca ben tanıştığımda zaten dava açılmıştı hatta boşanmasında beni kullanamama sebebi bu adam dava açıp ilçe değiştirmişti
Boşanma kesinleşene kadar flört bile aldatma kabul edilir. Ama senin haberin yokmuştu evli olduğundan o yüzden sıkıntı olmaz. Umarım bu tür mesajların duyuyordur.
Eğer aşk evliliği değil de kirli adımı temizlemek için yaptığım bir evlilik olsaydı ve kocam dava açıp beni bırakıp gitmiş olsaydı bunu hak etmiş olurdum
Kadına sen bu şekilde evlenmedin mi dedim oh iyi yapmışım senin gibi s*kildiğimle mi kalsaydım dedi ben sevgilimi sadece öpmüş biriydim üstelik zaten 18 yaşındaydım Allah büyük o şekilde kalan kendisi oldu ayrıca her yere yazdığı nikah tarihiyle çocuğun doğum tarihi arasında 10 gün var hatta nikah defterini bile paylaşmıştı 15 Mayıs 2014 çocuğun doğumu 26 Mayıs 2014 şu an üçüncü sınıf öğrencisi galiba sevgilimin ailesi de çok dürüst insanlar onlar da aynı şeyi söylüyor hatta bir keresinde sevgilimin annesinin yanında kendi kızını dövmüş her şey senin yüzünden diye öyle iğrenç bir kadın
Şunu ben yeni bilmem kaç yaşında yaptım yurtdışında boşanmış en yakın arkadaşıyla aldatan kadını TR de boşanma tanıtma ilk kez böyle bişey oldu ailesinide katarak dedim eski ele reklam bu terketti engelledi diye düşünürken kadına dedim bunu ne hakaretler tabii adam çok sevdim bnde seni dıo nefret kusuo napcam nasıl sevdi seni döndü tehdit aldım her iki taraftan kadın mafya ile nişanlanmış, şikayet ettim adamı üstte hata üste hata yaptın dedi 🤦♀️
Tanısan hayran olursun gerçekten çok dürüst dokunduğu herkeste iz bırakan biri kimseye iftira atmaz günah almaz ergenliğinin hatasını günahını çekmiş ve sordum bakiire miydi dedim milyon kez sordum ben bir şey görmedim eve gidince kan geldi diye mesaj atmıştı dedi zaten sevgili oldukları dönemde sevgilim başka kıza aşıkmış kadının da ilişkisi varmış sürekli motorla gezerken görüyormuş sevgilim onları hatta aynı fabrikada çalışıyormuş kadınla gidip sizi gördüm diye şakalaşıyormuş ikisi de ayrılınca bunlar buluşmuş daha ilk haftadan kadın aile evine çağırmış gecelikle açmış kapıyı sevgilim öyle aşırı dindar biri karşısında öyle birini görünce yaşaması çok normal