#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Evet , kendine ait fikirleri olsun ya , özgüveni olsun ama egolu olmasın , benim aklımı celecek kalitede olsun düşünceleri , herşeye tamam diyen biri sıkar, arada tatlı tatlı çatışalım birbirimizi kırmadan falan.. yani ilişki öyle öyle pişer kıvamını bulur diye düşünüyorum
İki tarafında kendine has karakteristik tavırları olmalı. Fikir sahibi olmadan, fikir veremezsin ve dediğin gibi robota bağlayan kısa sürede bozulur. Bir şeylere öncülük etmekten çok, bir şeyleri doğru şekilde yapmak en güzeli. Akıcı bir sohbet olması ve sorulacak soruların mantıklı olması gerekir.
Evet bir süre sonra gerçekten sıkıcı olmaya başlar çünkü ilişkilerde birazcık çatışma ve dik başlılık olması gerekiyor.
O la la :)
Eski eşim öyledi, bitirdi beni. Eski eşim diyorum ya buradan da anlaşılıyor zaten.
Cevap
10Cevap
Belkide benim engin bilgilerim güzel düşüncelerimi merak ediyordur hemen yargılamayalım
Biraz sıkıcı olurdu ben sevgilimin her şeyi bana sormasını değil kendi kararlarını almasını isterdim
O değilde, soruya kapak fotoğrafı için gelenler😜+1
Nasıl yani. :) Ne varmış ki :)
Bir diziden fotoğraf
Saygı icabı soruyorsa Saygı ile sabredip cevap vermek gerekir🙂👍🏻
Teşekkürler. :)
Öyle bir karşıt cins dünyaya gelmedi ki. 😃 Herhalde bununla karşılaşan hemcinsim inanamayıp hayaldeyim diye intihar eder. 🤣🤣🤣
Aman aman uzak dursun sevgilim yeri geldiğinde uçan tekme atmalı 😂🤣😂
Ben onu sabaha kadar dinlerim 🙂🙂
Tabii ki..
Fikirsiz olmasın lütfen.
Monotonlaştırır
Geçer, konuşursun düzelir.
Evet
Geçer neden olmasın
Hayır geçmez
haklısınız
Bence normal
Evet