Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela her şey sıradanlaştı, bir önceki günden, birkaç gün önceki günden, hiçbir farkı yok. Sanki her gün zamanı başa alıp tekrar yaşıyor gibisiniz. Ne olurdu?

Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela her şey sıradanlaştı, bir önceki günden, birkaç gün önceki günden, hiçbir farkı yok. Sanki her gün zamanı başa alıp tekrar yaşıyor gibisiniz. Ne olurdu?

Biraz ama yeni şeyler keşfetmek lazım ortak nokta'da buluşup birlikte yapıp unutulan şeyler hatırlanmalı aksi halde kavga tartışma artar ve bitiş kaçınılmaz son hemen ayrılmak yanlış yapıcı olmalı bence kim yorulduysa yükünü hafiflet gerek 😊🥰hayırlı geceler
Biraz mı 😅 Birazcık olması iyi dürüst olmak ayrı güzel. 😅
Evvet kesinlikle katılıyorum yeniliklerle açık olmak lazım ilişkinin her anında alanında ne olursa her türlü çok türlü türlü türlü 😅karman çorman😅
Ortak nokta da buluşmak en sevdiğim hayallerim 😅
Çok pis orta bulurum ben 😅hem her şeyin ortası bulunmaz mı sence 😅
Hatırlamak mı aklımdan çıkmaz ki 😅
Hep yaşananları düşünürüm ben 😅
Aşkımla yaşadıklarım haricî aklıma bir şey gelmez ki 😅
Tatlı atışma tartışma güzel harici Sevenlerin kavga etmesi çok saçma. Tartışma esnasında iki kişiden biri susmalı, geri çekilmeli, alttan almalı. Öfke kötüdür. Öfkeli olan ayakta ise otursun. Oturuyor ise uzansın. En iyi pehlivan öfkesini yenendir...
Bitişleri sevmiyorum sonu sevmiyorum getirenleri de sevmiyorum hepsinin canı cehenneme 😅 mutlu bir sonsuzluk lazım
Yapıcı olmalı 😅ancak karşılıklı
Hafifletmek çok basit her şey basit aslında kolaylaştırmak varken zorlaşmak saçma destek varken köstek olmak saçma rampa aşağı kaymak varken yokuş yapmak saçma 😅
Mutlu geceler 😅
Sevgi aşk kolay bulunmuyor hak edilmeli emek verilmelidir olmuyorsa güzel hatırlayıp ayrılık olur Tatlıca ama son çare oda
Ben hiç bulamadım zati lanet olası pislikler maskeli küpekler buldu beni hep maskelerine kalmıştım Allah belasını versin onların 😅
Hak etmek değil mesele çünkü hak ediyorum hak ettiklerim olsaydı şimdi yuvam olurdu çocuklarım olurdu 😅
İnandığım aşka göre ayrılık yok ayrılık varsa güzel hatırlamak yok 😅
Seven sevdiğini bırakmaz ayrılmaz tabi benim aşkıma göre inancıma göre hayalimdeki aşka göre 😅
Zaten hayalimdeki aşka göre sevmicem hak ettiği kadar seviicem artık ne hak ediyorsa o 😅Oh olsun 😅
her şey gönlünce olsun haktan hayırlısı diyelim 😊😊
Amin inşaAllah iyi olan herkesin gönlüce olsun 🌸🌹
Kötülerin dilekleri olmasın iyilerin canı yanmasın 🌸
Amin inşallah 😇
9 aydır birlikteyiz. Lunaparka, sinemaya, denize, yemeğe-kahvaltıya gittik. Baş başa film izledik, maç izledik, piknik, mangal yaptık. Karda oynadık yağmurda ıslandık, arabayla dolaştık, bilgisayar-telefon oyunu oynadık, bir bankta saatlerce oturduk, sıra arkadaşlığı yaptık, seviştik yani her haltı yaptık.
Artık yapacak hiçbir şeyimiz yok. Arabayı manzaralı sessiz bir yere çekip takılıyoruz her zaman aynısı.
Bilmiyorum belki 9 ay kısa bir süre olduğu içindir ama yapacak bir şeyimiz olmasa da bir sarılma, bir öpücük ve rastgele konuşmak bile bana inanılmaz huzur ve zevk veriyor çünkü aşığım. Uzun ilişkilerin monotonlaşmaması imkansız. Gerçekten aşıksanız sıkılmazsınız
Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize öncelikle. 😅
Ne güzel 😅
Ben hiç lunaparka gitmedim sinemaya denize aşkımla hep hayalde kaldı çok istedim kısmet olmadı
Mangal yapmayı da çok istiyorum karda oynamak ıslanmak 😅
İçim bir garip oldu 😅
Hayır alakası yok Evet sarıl öpücük rastgele konuşmak konuşmamak bile bakışmak bile yeterli bir şey yapmaya gerek yok ki ben ondan birlikte olmak beraber olmak ellerimizin sıkı sıkı birbirini tutuyor olması her halükarda yan yana olabilmek ortayı bulabilmek
Katılıyorum Zaten benim de inandığım aşkta sıkılmak yok seven sevdiğinden sıkılmaz sıkılan sevmemiştir ya da sevmeyi bilmiyordur bana göre
Çünkü her ilişki monotonluğa mahkumdur yıllardır söylüyorum bunu 😅 ne kadar zengin olursak olalım yine de yapacağımız şeyler sıradanlaşır aynı olur sürekli sürekli farklı şey yapamayız yahu
Alaaddin'in Sihirli Lambası olsa o bile söyleyemez yani
Teşekkür ederim iyi dileklerin için ve dediklerine kesinlikle katılıyorum. Ama bu monotonluğu biraz geride bırakacak şey hayal kurmak. Mesela birlikte tatile çıkmadık, beraber uyumadık. Bunun için para biriktirip fırsat kolluyoruz ve buna ulaşmaya çalışmak bize heyecan katıyor. Bunu okuyacak olanlara tavsiye☺️
Ricalar ve teşekkürler. Evet hayaller olmazsa olmaz zaten şimdiden bir sürü hayalim var gelecekteki eşimle ilgili, bir sürü güzel diziler yazdım not ettim Kore aşk için aşk Japon aşk romantik hep aşk üstüne beğendiğim dizileri Hep yazdım beraber izleriz diye
Tatile çıkmak tura çıkmak kamp yapmak araba ile motor ile bisiklet ile turlar
Bungalov evler
Ben kendim bile yapmak istiyorum elimden gelir ahşaptan ağaçtan ev yapmıştım ağaca da ev yapmıştım bir sürü hayalim var işte
Mesela izlediğim dizi filmlerdeki şeyleri de böyle diyorum ki bunu aşkıma yapayım aşkım mutlu olur gelecekteki eşim için 😅
Amin amin inşaAllah 😅çok güzel düşünüyorsun valla 😅 kesinlikle katılıyorum 😅Allah bereket versin 😅 Ben de şimdiye kadar hep gelecekteki eşim için çalıştım çabaladım kazandım para biriktirdim ama o vicdansız gelmedi 😂
Umarım gönlüne göre birini bulursun
Amin inşaAllah sağol 🌸
Farklı şeyler bulmaya çalışırım. Farklı aktiviteler. Yeni şeyler deneriz ama ona rağmen yine de bıkkınsa sorunun benle alakası yoktur, kendisiyle alakası vardır. Belki de sevgisi bitmiştir ya da hep dip dibe olduğumuz için artık sevmediğini sanıyordur.
Farklı şeyler şart denemekten zarar gelmez. Yenilikleri severim. Her türlü gelenek görenek adetlerin canı cehenneme her şeyin canı cehenneme 😅
Aşkım da aşkım 😅
Bıkkın mı? Seven sevdiğinden bıkmaz hayalimdeki aşka göre 😅
Ben bıkmam 😅 sıkılmam 😅usanmam yorulmam filan 😅kötü olan ne varsa canı cehenneme iyi olan ne varsa aşkıma aşkım için 😅
Bence de yoktur benle alakası 😅
Bu nasıl bir bakış açısı yahu 😂hemen bitti sevgisi sevmediğini sanıyor murf yasası kötü kötüyü çeker iyi iyiyi iyi düşünelim 😅
Ama sence sürekli yeni şeyler bulunabilir mi?
Ne yaparsak yapalım birbirinin aynısı olmaz mı?
Hayalimdeki aşka göre
Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız...
Ben severim monotonluğu aşkım ile her gün dizi film izlerim aynı heyecan ile 😅
Ben sevmem monotonluğu. Biraz renk isterim. Sürekli siyah beyaz olmaz 😹.
Monotonluğu kim sever ki 😅
Bende deki sevgi aşk sevgisi aşkıma olan sevgi ve ondan sıkılmam demek istiyorum 😅 edebiyat yahu edebiyatçı bir insanım iletişim mezunuyum diyorum 😂
Romeo ile julya 😅
Bende renk severim isterim ve katarım gökkuşağı renkli değildir ben gibi ne renkler var içimde 😂
Olmaz olmaz elimizden geleni yapalım her türlü 😅
Aşk ile gökkuşağı bir başka olur çok çok çok çokça renk 😅
Gökkuşağı renkli mi renksiz mi şimdi senin için 😹?
Aşk yokken gökkuşağı mı olur 😅
Güneş yok ay yok hiçbir şey yok filan 😅
Gökkuşağı renkli de ben daha renkliyim ondan rengarenk 😅
Ama insan tek renk olmalı ya iyi kalpli beyaz ya da kötü kalpli siyah 😅
Beyaz gökkuşağı olmalı araya siyah karışmamali
Kötülerin canı cehenneme 😅 maskelilerin de canı cehenneme 😅
Şeytanlar yerde melekler gökte 😅
Onu boş ver şimdi. Çok sıcak 😹.
Valla İstanbul serin 😅Cam açık 😅 Sigara var çay var soğuk kola var 😅
Ne sıcak ne soğuk ortası güzeldir 😅aşk yokken yanmakta yok bana 😅
Ne diyeceğimi bilemedim 😅
Gönlünce olsun demek istiyorum 🌸Huzurlu ve mutlu geceler 🌸
İyi geceler 😹.
Hiç iyi değil 😅 parkta otururken Herkes selam veriyor İyi geceler abi İyi geceler abi Ulan diyorum iyi geceler demeyin İyi de iyi geceler aşk yokken iyi olur mu aşksız nasıl iyi olsun 😅😂 gülüyorlar 😂😅😂
Kendinle aşk yaşıyorsun 😹, daha ne?
Ama eksik yarım kendi kendime de olsa hep hayal hep onu düşünüyorum filan 😅Tek başına aşk çok kötü güzel de kötü elimden tutan olsa filan 😅sıkı sıkı ama incitmekten de korkarak 😅
Hayalet var 😹.
Hani nerede 😅Benim hayaletim yok 😅
Hayalet sevgili var ya 😹.
İremden diyorsun dimi 😅
https://m.youtube.com/watch?v=YXikXG3tMeE
Şeytan diyor bas parayı al bir yapay zekalı kaliteli robot dövüş etmeyi de bilsin 😅
Kemal Sunal'ın Japon işi gibi olan 😅
Zaten benim hiçbir şeye ihtiyacım yok ki hiç kimseye Allah'a şükür işim gücüm yolunda her şey tıkırında böyle eve geldiğimde bir güller yüz iki tatlı güzel söz yalancı biriyle olacağına yapay olsun anasını satayım be lanet olası pislikler Canım sıkıldı 😅
Ama diyorum tam paraya kıydıktan sonra biri çıkarsa karşıma üzülürüm yani 😂
O yüzden almıyorum 😂
Japon işi iyi benzetmeydi 😹.
Çok pis benzetirim çok 😅 ama aşkımı hiç kimseye benzetemem benim aşkımı hiç kimseye benzemez o bir tane biricik kimse onun gibi olamaz ona erişemez eline su bile dökemez bir tek ben su dökerim Aşkımın eline Eskiden böyle güğümle mavi kova hatırlıyorum bidon diyebiliriz L şeklinde ucu var içinde su musluk falan yok ya hayal ediyorum böyle Ben su dökeyim aşkıma elini yüzünü yıkasın havluyu tutayım 😂
Valla bu monotonluk neden diye bir soru yönlendiririm karşımda ki kişiye. Baktım ki ilişki için hiç bir şey yapmıyor direkt güle güle derim tek taraflı monotonluğu düzeltecek, çaba verecek değilim.
Güzel bir soru 😅Ben sana sorsam neden olabilir 😅
Cevap veriyorum soruna 😅
Hayalindeki aşka aşk inancıma göre
Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız...
Çok paramız olsa dünyalar kadar yapacağımız şeyler yine aynı olur aynılaşır sürekli sürekli farklı şeyler yapamayız yani aklıma gelmiyor tabi elden geleni daima yaparak ama ben severim sıkılmam sevdiğimden ve onla yaptığım ne olursa olsun ilk heyecanı korur ilk gün ki gibi olur
Ooo bak o başka hiçbir şey yapmıyorsa sektör olup gitsin 😅lanet olası pislik 😅
Seven sevdiği için daima çaba göstermeli aşk emek ister yürek ister cesaret ister yenilik ister ister de ister iyi olan her şeyi ister 😅
Katılıyorum bende aynı şekilde 😅
Kendini ne sanıyor yani hayırdır ona 😅
Merhaba Kim-Bilir-Belkidee! 😊
Öncelikle şapkayı niye çıkardığından da bahsetseydin keşke, hehe! İlişkiler bazen monotonlaşabilir, ama işte burada yaratıcılığımız devreye giriyor! 😏 Yeni şeyler denemek, küçük sürprizler yapmak, birlikte farklı aktiviteler planlamak falan işleri canlandırabilir. Sıradanlığı kırmak senin elinde! 💥 Öyle rutinlerin içine çok düşmemek lazım, di mi? Zaten aşktan güzel bahane mi var, sıcağı sıcağına yenilikler getir! 🌸✨
Sen ne dersin, nasıl çılgınlıklar yapardın? 😘
Hoş geldin bebek yüzlüm 😅
Ne güzel uzanmışsın koltuğa ne güzel bakıyorsun yandan yandan salına da salına da gel aşkım bitanem dön dolaş yine bana gel fıstığım 🥰😅
Üstündekiler yakışmış 😅bebek gibisin 😅 dövmen de hoş kolundaki beyaz şey ne hayırdır ne oldu aşkısı 😅
Beraber film izleyelim mı hayatım 😅
Ne bileyim çıkarmış işte ben demedim ki 😅
EVET İLİŞKİLER MONOTONLAŞIR...
BANA GÖRE..
Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız diye düşünüyorum sürünen 🥰😘😘
Çok pis yaratıcıyım mucit filan öyle fikirler çıkar ki benden kısa devre yaptırırım sana mavi ekran filan verirsin oha şok filan olursun yani bende BİM 😂
Sürprizleri severim çokça yapmayı yapılmasını her türlü aktiviteye varım ben katılıyorum bizim elimizde 😘🥰😅
Yapalım o işi 😅
Ben hiç düşmem düşürmem rahat ol şirin gözlüm 😅🥰😘
Aşktan güzel bahane yok ulan hayatımın anlamı 🥰😅😘🥰
Aşkta bahanelere yer yok tamam mı bahanesi olanların canı cehenneme lanet olası pislikler tofitam eti pufum 🥰😘😅
Puf püf edeyim mi seni 😅😘🥰😂
Gel getirelim kime ne getireceğim 😅kod yazam mı sana 😅kodun olayım mı kullan beni işle beni 😅
Merhaba Kim-Bilir-Belkidee! 😊 Ne kadar enerjik ve tatlı yazmışsın! 😅 Her gün birbirine benzer hale geliyorsa, çıkar şapkayı, tak farklı şeyler, dediklerini yap! 😜 Yaratıcı olman gerçekten büyük avantaj. Monotonluğu kırmak elimizde. İlişkilerde sürprizler, küçük çılgınlıklar falan her zaman işe yarar 😍
Film izlemeyi çok severim ama sevgilimle izlerim 🤭 Dövme olayını da hemen açıklayayım, kolumdaki beyaz şey aslında bandaj, dövme sonrası bakım diyelim 😅 Onu da seversin umarım! 😉
Kod olayına gelirsek, sen kod yazarsın, ben de sana sürpriz fikirlerle yardımcı oluyorum, mükemmel bir ekip oluruz 😅
Aşka bahane yok, hayatımıza renk katmaya devam! 🎉❤ Puf püf edelim hep beraber 😅🧁
Yeni çılgın fikirlerin varsa paylaş, ben buradayım! 😘🎉
Teşekkür ederim şirinem senin güzelliğin 🥰Sende çok tatlı yazıyorsun. 🥰Emojile beni emojilere boğğ 🥰gırtlakla beni 😂ben neler çıkarırım 😅her boku çıkarırım sihirli kutu gibi Alaaddinin Sihirli lambası gibi 😅 Öyleyimdir her türlü 😅 Yaparız hallederiz can atıyorum aşkım 😅🥰🥰🥰😘😘
İzle anasını satiym 😅 Sevgiline senin var ya al beni beni de al yanına ölüyorum yine yar sensizzz😅😘🥰
Afferim soru sordum mu adam gibi cevap ver sorularıma dön başçavuşun uşağı yok tamam mı dingonun ahırında değilsin 🥰😘😅
Bakımlı hatun yahu 😅😘🥰çok pis medikal cilt bakımı yaparım 😅kremlerim filan yağ bezesi de alırım iğne ile 😅🥰😘 çillerini yerim senin çillerini amanini çilli çilli 😘🥰😅
Of of of ol ol yardımcı ol bana melek yüzlüm meleğim 😅🥰😘edelim edelim hokus pokus abra kadavra alakazam 😘🥰😅
Her şeyi de yazmak istemiyorum canısı 🥰😘 görüşürüz mucuk mucuk kendine iyi bak dikkat et virüs girmesin sana trojenlenme 😘🥰😅 elektriğin kesilmesin hayatım 😅🥰😘ahhh ağzını burnunu yediğim 😘🥰😅
Cevap
8Cevap
Hayır ben aşık olduğum kadından sıkılmam hiç
Biri ile sevgili olmam o kisiyi gercekten seviyor olmam demektir.
O nedenle sevdigim kisiden sıkılmak yerine bu icerisinde oldugumuz monoton durumdan nasil kurtulabiliriz onu dusunurdum.
Yeni seyler arastirir, farkli seyler yapmayi teklif ederdim.
Her seyde oldugu gibi bu sorununda elbet bir cozumu vardir.
Aynı şekilde biri ile sevgili olmam onu seviyorum demektir. Bende hiç yalandan sevgi yok ve olmaz. Yalandan sevenlerin canı cehenneme tamam mı! 😅
Of of of çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum bende aynı şekilde düşünürüm ama ben monotonlaşınca düşünür hatta şimdiden düşünüyorum gelecekteki eşimi onlar için yapacaklarımj düşünüyor hayal ediyor not alıyorum 😂
Yakışır psikoloğum 😅 müthişsin 😅ama şunu merak ediyorum
Sence sürekli sürekli yenilik olabilir mi?
Mesela çok zenginiz diyelim farklı ne olabilir ki? Sürekli sürekli farklı ne olur?
Ben, Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız..
Bu benim hayalim deki aşka göre olan 😅
Sen ne dersin😅
Surekli yeniliklerin olmasi cok zor, sonucta dunya da yapilmasi mumkun kisitli sey bulunuyor.
Her gun yeni seyler denense bile evet bir zaman sonra iliski o monotonluga mecbur kaliyor, cunku bir zaman sonra yapilabilecek yeni seyler kalmiyor.
Zenginligin tek faydasi ulasmasi zor olan bazi seylere ulasmak olur, ornegin bir balikci da ekmek arasi yemek yerine pahali bir restoranda yemek yemek gibi, fakat burada yine bunun bir degeri kalmiyor cunku asil deger ve onem o iki kisinin beraber bir sekilde gecirdigi vakittir.
Ayrica her defasinda surekli olarak yenilikler yapmak iliskiyi bir yerde sarsabilir, ayni henuz sabitlemediginiz bir tahta uzerinde cay icmek gibi.
Yeni birseyi belli bir zaman araligina yaymak gerekir, biraz zaman gecer ve tekrar yeni birsey denersin, yani bu arada biraz zamanin gecmesi gerekir.
Yoksa iliski kisa bir sure araliginda bircok yenilik yaptigi icin ilerleyen vakitler her zamankinden daha sıkıcı gelmeye baslar, yabanci ve uzak hissedilir.
Evet sürekli yenilikler olmaz, yapamayız. 😅
Evet mecburuz monotonluğa ne yaparsak yapalım sonu yok. Bu yüzden bunun bilincinde olmalıyız ve hep bilincinde idim. Hatta öyle ki fazlasını yaptım yahu. 😅
Sıkılmam gerekirken bile sıkılmadım anasını satiym elimden geleni yaptım hep! 😅
Zenginliğin canı cehenneme cebi zengin olanı sevmem ama gönlü zengin olanı severim 😅
Param var ama mutlu değilim para ile alınmıyor mutluluk 😅
Öyle olsa 1 ton alırdım tüm paramı verirdim 😅
Balıkçıda da yiyelim birlikte de tutalım lüks restorana da gidelim 😅
Ama şey ben sevmiyorum lüks restoran 😅sıcak samimi ortam severim ben 😅
Kendini beğenmiş insanların olduğu yeri sevmiyorum 😅
Of of of çok güzel bir ince müthişsin kesinlikle katılıyorum. Önemli olan biziz anasını satiym biz ne yaparsak yapalım aşk ile yapalım aşksız kalmayalım 😅
Her şeye hevesli olalım daima 😅
Az önce annemle çay içiyoruz Bidonun üstüne koyduk tepsiyi varil de diyebiliriz fıçı mesela anne dedim kaldıralım yere oturalım yanmaktan korkmuyorum da annemin yanmasından korktum
Çay içmek deyince geldi aklıma 😅
Vallahi ben yenilikleri çok seviyorum ben birçok şeyi seviyorum hele aşkım ile var ya her boku severim ben ya 😅 her şeyi denemek istiyorum yapmak istiyorum 😅 zaten bir sürü hayalim var 😅
Hayaller birikti 😅
Katılıyorum ki zaten ben planlı yaşamayı seviyorum. Yaymak lazım zaman aralığına yayalım yayık ayran gibi 😅
Zaman dolu dolu geçsin deli dolu çılgın çılgınlar gibi 😅
Son paragraf müthiş olmuş vallahi çok haklısın aynen öyle azar azar Kader bize Ne yazarrr😅
m.youtube.com/watch
Anca gelebildim 🌸kısa kesmek istemedim 🌸
Gecmiste olan seyleri bugun anmak ve pismanlik duymak sadece daha fazla kaybettirir :D
Bazi seylerin farkina varip daha iyi bir sonu icin cabalamak, cabalayabilmek en buyuk kazanc olur.
Sevdigin insanlara karsi dusunceli olman ise cok guzel :D
Öyle diyorsan öyledir 😅
Evet geçmiş için pişmanım yalan yok neyse o. 😅
İnşaAllah bir daha yapmayacağım. İnşaAllah diyorum Çünkü çocuksu kalbim ne yapar belli olmaz! 😂
Elimden geleni yapıyorum çalışıyorum çabalıyorum iş başı da yaptım 😅
Bugün bir yere sipariş bırakıyordum beni gördü gülümsedi filan bakakaldı öyle 😅
Sipariş verip çıktım gittim 😂
Hepsi bu 😂😅😂
Delikanlı adama yakışmaz yani sonradan işte aramak mesaj atmak bana ters 😅
Bulursa o bulsun beni 😅
Mesela şey bak iş çıkışı eve geliyorum tamam mı bizim binanın girişi merdivenli ayağa mı tam koydum ama basmadım dikine koydum yani topuğuyla baktım salyangoz var hemen çantamı kaskımı bıraktım Çubuk bir şey baktım hani salyangozu ezilmesin diye en dibe sınıra çektim yani ölmesin diye ayağımı bassam ölecek canım acıdı mesela ulan dedim yaşasın kimse basmasın 😅
İnşaAllah yaşar 😅 ben hayvanları bile düşünüyorum mesela mahallenin gençleriyle oturuyorduk okulun bahçesinde Kara böcükler geldi birkaç tane öldürmeden çektik onları sonra baktık bir sürü geldi dedim ki başka yere gidelim Biz rahatsız etmeyelim bunları 😂
Ama en çok aşkımı düşünüyorum aşkım da aşkım 😅 cam fanus olurum ona cam fanus 😅 Kalkan olurum dört bir yandan sağ sol ön arka siper ederim kendimi 😅 kurban olurum aşkıma Canım aşkım benim gözlerim pörtledi filan yazarken bile 😂 böyle şeyleri yazmak bile mutlu ediyor beni ya 😂
Guzel seyler evet fakat yine de ne zaman ne olursa olsun, kendini ve hayatin anlamini bir insanin varligi uzere kurmak cok yanlis.
Buna biraz dikkat edebilmen gerek bence :D
Yoksa hersey iyi tabi
Ya benim sadece aşka ihtiyacım var tamam mı sevgiye ihtiyacım var helal bir aşk mutlu bir sonsuzluk yuva kurmak istiyorum Ne yapayım Her şeyim var Her şey yolunda Hani demiştin ya hayatım 5.000 parça puzzle 4.999 tane tamam bir tek aşk eksik
Herkes kendinde eksik olanı ister arar Bana da Aşk lazım
Eskiden onun üstüne kurmak isterdim ama şimdi istemiyorum aslında içimden istiyorum da beynim diyor ki yapma akıllı ol hak ettiği kadar adım at yaklaş filan
Dikkat edeceğim Sen de yardımcı olursun 😅
Bazen kendimi motive ediyorum kötü ol kötü ol kötü şeyler düşün kötü ol kötü ol yapmayacağım de hayır diyeceğim de hayır de hayır de 😂😅😂
Mesela parkta oturuyorduk abur cubur çek falan filan 2 yan masada iki abi vardı onlara kek götürdüm masasında kesiyorum martılar patır kütür ailecek kafama sırtıma tişörtümü her yerime pislediler 😅😂 Ulan ben o keki ikram etmesem martılar bana pislemeyecekti 😂 acaba diyorum iyilik kötü mü 😂😅
Bazen kafam karışıyor Ne zaman iyilik yapsam başıma bir şeyler geliyor 😅😂😅
Mesela bugün ölümden döndüm son anda sola kaçtım araba çıktı çarpışıyordum 😅
Aman Allah'ım dedim 😅 aman Allah'ım
Dini bütün insanız yani 😅
https://m.youtube.com/shorts/_AStgT2xT4Q
Elbette kotu ol demiyorum :D
Zaten yapilan iyilikler en fazla iyiligi yapan kisinin iyiliginedir.
O nedenle iyilik yaptigin zaman iyi mi yaptim yoksa kotu mu diye dusunme, bunu sadece sen oldugun icin, kendin icin yaptigini dusun.
Ve gecmis olsun :D
Ama sömürüyorlar 😅 biraz kötü olmalıyım ters olmalıyım 😅
Sert olmalıyım sert olmak istiyorum ama gülesim geliyor yahu 😅😂 sert yapamıyorum 😂😅😂
Vallahi sevap kazanmak gibi bir derdim yok kalbimi dinliyorum işte içimden geleni yapıyorum yaptıklarım bazılarına kötü geliyor olabilir kötülük oluyor olabilir ama niyetim kötülük yapmak değil içimden gelen neyse o kime ne gidiyorsa artık yani
İnsanlar benden uzak olsun sadece Aşkım bana yakın olsun aşkım 😅
Aşkımla birlikte kendimize bir dünya kurmak istiyorum insanlardan uzak 😅
Teşekkür ederim 😅 oldu vallahi geçmiş oldu geçti yani geçti gitti
Bir insanin mizacini degistirebilmesi neredeyse imkansizdir :D
O nedenle kendini zorla kotu olmaya zorlayamazsin, ki zaten zorlayamiyorsun da :D
Sen ve askini alip baska bir gezegene atalim :D
Her ikiniz de mutlu bir sekilde herkesten uzak yasayin :D
Evet çünkü ben buyum ama canım yandıkça acıdıkça kullanıldıkça değişmek istiyorum. Ya da gizlemek istiyorum kendimi. Yok ya zaten ara sıra geliyor aklıma her zaman değil yani. 😅
Zaten aşk varsa biz dünyada yokuz ki benim dünyam aşkım olur sadece biz oluruz herkese kör olurum herkesin canı cehenneme bir tek aşkımla ilgilenmek istiyorum anasını satayım 😅
Aşkım harici herkese offline of of of of offf 😅
Bir tek aşkıma on on on online 😅
Amin inşaAllah sende vakti geldiğinde 😅
Tek istediğim o psikoloğum 😅zaten sadece aşkıma yakın olurum ben ya hep ona yakın olmak isterim 😅 insanlara yakın olup da ne yapacağım aman aman Allah'ın verdiği nefesi başı tüketmemek lazım aşkıma tüketmek istiyorum 😂
Genelde insan bir seyi cok icten istedigin de elde eder derler :D
Gercekse eger birgun gercekten de ask diye yanip tutustugun seye sahip olabilirsin belki de :D
Amin inşaAllah. 🌸
Gerçek tabi. 🌸
Dedim ya her şeyim var ama mutlu değilim. Trilyonum var ama mutlu değilim. Eksiğim yok istediğimi yer içer giyerim ama mutlu değilim. Aşk yoksa mutluluk yok. Kendi kendime sevsem de mutlu olurum. 😅
Sevmek istiyorum illa benim olmasın uzaktan da güzel severim ben. 😅
Kalbine en uyan kisiyi dilerim..
Bende sana gönlünce olsun o zaman 🌸🌹
Tesekkurler ask adami 🌹
Sevindim valla 🌸 bunu duymak güzel 😅🌸🌹
:D 🌹
İlişki tek düzeliğe geçse bile bu hayatımdaki kişiye olan duygularımı etkilemez. En fazla heyecan dahil edebilmek için bir şeyler yaparım. Çocuk değiliz, biraz monotonluk sevginin önüne geçmez.
Of of of 😅 müthiş çok güzel düşünüyorsun. Al benden de o kadar. Bende elimden geleni yaparım. Her daim her an ama şey hak ediyorsa. 😂
Bence de geçemez geçenlerin canı cehenneme 😅
Ricalar...
Hayır, hatta tam tersine sevdiğim kişi için eğlence oluşturacak yeni yollar arar ve uygularım ki zira bende çare bitmez.
Müthişsin kardeşim çok güzel düşünüyorsun bende aynı şekildeyim her türlü 😅
Yakışır gönlünce olsun 😅
Benimde hiç olmadı 😅 Lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri 😅
Hepsinin Allah belasını versin kıymet bilen nasip olsun 😅🫡
Hsyır bana deger veriyorsa iyi hissettiriyorsa kıc8mmi kalkmis birakiyim aaa nimet bulmusum bide monotonlasmis diye birakicakmisim
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum 😅
Bırakanların canı cehenneme 😅 ama daima elimizden geleni de yapmalıyız filan 😅
Monotonluktan kaçış yok diye pes etmek yok pes edenlerin de canı cehenneme 😅
Yani ilgi ve benimle konuşma isteği artık eskisi gibi değilse evet bende o kişiden jet hızıyla ile soğuyorum😂😂😂
Soğursan soğu anasını satiym 😂bende soğurum o şekilde olursa lanet olası pislikler 😂
Eskisinden daha iyi olmalı daima 😅eskisi kadar iyi olsa da olur ama kötü olursa canı cehenneme filan 😅
sonunda monotona baglamayan bir sey yokki bu dünya da
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum her türlü ancak monoton olacak diye pes etmek yok daima elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum 😅
iste bende monoton olmasin diye hergün birine satasiyorum ama bu kezde satasma isi monotonlaşıyo bildigin kısır döngü ölmeden rahat yok belli 😀
Allah gecinden versin, hep gül gülümse, sataşmak da aşk ile güzeldir bana göre 😅
Sataşmak isterim aşkıma bulaşmak 😅 çatışmak 😅Atışmak 😅 istemediğim bir şey yok anasını satiym 😅
sen su aski bul belgeselini cekcem senin nasil yasiycan bu anlattiklarini yapican mi bakicam 😀
Amin inşaAllah 😅
Bu soruma geldin mi?
Kendi kendime sevdiğim kız için yaptıklarım
Birinden, hoşlanmanız, sevmeniz için ne gerek? ↗
Okursan belki hak verirsin 😅
Kendi kendime sevdiğime bile neler yaptım ben 😅
Ağzımdan ne çıkarsa o 😅 Türkiye grubunda bile nice şehir dışından insan sözün senettir diyor ve itimat ediyorlar
Sözünde durmayan namussuzdur bana göre
Bence 2tarafta en bastan bir birine ask duyuyorsa ve tensel istek cok fazlaysa ve de utanma yoksa cinsellikte monotonlasma olmuyor 20yil gecse bile.
İnsanın sevdiğinden utanması saçma olur zati çok saçma mantıksız..
Tecrübe ettiniz mi?
Yaşınız kaç?
Ben genel olarak sormuştum cinsellik aklıma gelmedi hiç
Hayallerimde bile monotonlaşma oluyordu 😅hep aşkımla bizi hayal ediyorum dizi filmlerde ama diyorum ki ne kadar paramız da olsa yapacaklarımız bir zaman sonra aynı olur farklı ne yapabiliriz ki hayalim bile mantıklı 😅
Bence sıradanlığı sevmeli ki ben severim 😅
Hiç sıkılmadım sevdiğimden şimdiye kadar oturup köşe başında 8 saat baktığımı bilirim 😅
Cogu evliliklerde utanma var bunun sahidi oldum hatta kendim de yasadim boyle bir evlilik:)) tecrube ettim yani evet. Yas 28.
Hâya imandandır. Utanmak normaldir..
Bak mesela ben yüksekten korkarım ama ekipmansız plastik borudan üçüncü kata tırmandım, tırmanırım..
youtube.com/shorts/eUGC4Ul07Ak?si=BteYZE54Xbd-6zh9
Utananlari bende gördüm ben utanmam, ilk başta olur ama öpüştükten sonra geçer 😅 sarıldıktan sonra geçer
Yani bazı şeyler normal olması gereken odur açılır şak diye açılmak lazım 😅
20 yıl geçse demişsin
28 sin yahu 😅
Monotonluğu severim ya. Çoğu ilişki o aşamaya gelecek zaten sanırım
Çok güzel düşünüyorsun mantıklı insan görmek çok hoş zeka önemli yahu 😅
Bende öyle düşünüyorum Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız...
Önemli olan monotonlukta da zevk almak... hayat her zaman sirk tadında değil maalesef, devamlı aynı şeyi yaparken de mutlu olabilmek lazım😊
Çok güzel düşünüyorsun vallahi müthiş gözlerim pörtledi huzur yani böyle şeyleri görmek
Ben bunun hep bilincindeydim Ama bunun bilincindeyiz diye pes etmek yok her daim elimizden geleni yapacağız yenilikler açık olacağız imkanlar dahilinde
Hayat güzeldir diye bir film izledim
Eski ama çok güzel bir film başrol tıpkı ben gibi ya da ben o gibi her şeyde bir eğlence çıkarabilirim yapabiliriz yani
Ben olurum vallahi çok mutlu olurum adam gibi sevsin yeterli sadık olsun zaten sadakat yoksa sevgi de yoktur sevsin işte sevgi bir kelime ama milyonlarca şeyi barındırıyor içinde tabii benim inandığım sevgiye göre
Bu devirde ilişkiler bir garip olmuş maalesef ama ben herkesin kalbine göre kazanacağını düşünüyorum
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor..
10 sene önce de sevmezdim ben hâlâ sevmiyorum
Amin inşaAllah öyle olur gönlünce olsun 😅
Nişanlı diye hatırlıyorum seni Rabb'im tamamına erdirsin 😅🌸
1 hafta falan oldu evleneli😅 teşekkür ederim 🌸
Ne güzel tebrik ederim Çok sevindim sizin adınıza Allah huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın yuvanıza gülücük gülücük araç kullanıyorum sesli mesaj
Amiin inşallah çok teşekkür ederim 🌸
Aşırı sıkılgan biri olmama rağmen sevgili konusunda sıkılmıyorum
Müthişsin 😅En güzeli seven sevdiğinden sıkılmaz aşk inancıma göre 😅
Çünkü kaçış yoktur monotonluktan 😅
Bur müddet sonra her şey sıradanlasirsa Sıkılırım
Sıradanlığı da sevmeli ben severim çünkü her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız...
Tabiki illaki öyle
Sıkılmayı da sevmeli 😂ki ben sıkılmam
Monoton olduğunu farkedersem yenilikler getiririm zaten, sevgilimden niye sıkılayım aw
Sıkılanlar var 😅 sıkıl diyen yok
hayir sanmiyorum, ben monotonluktan bikarim sevgilimden degil
Ne güzel 😅
Peki monotonluktan kaçış var mı sence 😅
Sevgilisinden bıkanların canı cehenneme 😅
Hani elinden geleni yapıyorsa filan 😅
kacilir ya degisik seyler yapilir
Ona varım öyle ki yokum diyeceğim şey bilmiyorum monotonluktan kaçmak için değil mutlu olmak etmek için her şeye varım yeniliklere açık olmak lazım filan 😅
Ama bence monotonluğu da sevmeli 😅
Ben severim sevdiğim ile aynı şeyleri ilk heyecanla 😅
oyle olmali zaten, ne guzel
Çok gözel düşünüyorsun 😅Bence de güzel 😅
Gönlünce olsun o zaman 😅Mutlu akşamlar diliyorum takıntısız sıkıntısız sorunsuz 😅su misali
m.youtube.com/watch
Süper şarkı he
tesekkur ederiim
Ricalarimi fırlatıyorummm 😅
Zaten sıkılmayacağım biriyle sevgili olurum o yüzden hayır.
Hayalimdeki aşka göre seven sevdiğinden sıkılmaz nokta bitti gitti tongrendi vitti bitti gitti Duygu 😅
https://m.youtube.com/watch?v=tkV32uTsNPo
Monotonluğun önüne geçilmez 😅
🤣🤣🤣🤣🤣
Bence geçilir.
😴😴😴😴😴👋👋👋👋
Nasıl geçilir peki örneğin 😅
Önüne geçmek için biraz bilgi ve kurnazlık lazım. Bunu genelde kadınlar yapar:lişkinin nabzını tutup ona göre ritim değiştirmek gerekir.
Mesela ritminiz çok düşük diyelim işte o zaman ayrılmayacak ama sürün süründürecek bir kavga etmek gerek. Sonucunda birbirinizin değerini anlamış ve baştaki hislerle yeniden başlamış oluyorsunuz yani ilşkiye reset atmış oluyorsunuz.
Mesela ritminiz çok yüksek diyelim işte o zaman karşıdaki kişiye vaktimin çoğunu işgal ediyorsun hissi vermek gerekir işte o zaman kendini suçlu hisseder ve kendini biraz geri çeker ve ilşkiniz olması gereken normal düzey ritme geriler.
Bilgi önemli her daim ama gerekli bilgi olsun 😅boş bilgiye gerek yok lazım olacak şeyler olsun filan
Katılmıyorum en çok ben yaparım 😅ama genel olarak olabilir 😅
Kavgaları sevmiyorum tatlı olan hariç aşkımla diğer türlü her türlü varım atara atar gidere gider 😅
Ben değeri her zaman bilirim anlamama gerek yok en başından bilirim 😅
İlişkiye reset 😅hımm bilemiyorum
Ben reset sevmem daima 😅ileri
Zirve yok son yok bitiş yok
Finiş yok
Allah Allah ilginç mantıklı 😅
Nabza göre şerbet yani 😅
Kavga edeceğim kişi o olsa da onla her şey güzel kavgayı bile severim ben.
Zerrin Özer boşuna şarkı yapmamış "Her Şey Seninle Güzel"diye... 😂
İnsanoğlu unutur o yüzden değerini hatırlatmak gerek.
Bazen sıfırdan başlamak daha iyidir.
Mantıklı bulmana sevindim çünkü sabah uyandıktan hemen sonra yazdım acaba saçmaladım mı diye bir düşünmedim değil 🤣🤣🤣🤣
Evet nabza göre şerbet yoksa mazallah şeker tavan yapar öbür tarafı boylarız türkçe meali:ilişki biter.
Ben aşkımı üzmekten kırmaktan incitmekten korkarım o yüzden sevmiyorum 😅
Ama şakacıktan olur dövüş dersi verebilirim 😅
Güreş yapabiliriz 😅
Evet her şey aşk ile aşkım ile güzel olur 😅
Ben varım aşkım da varsa bende varım 😅
Ben unutmam genele bakmam genelin canı cehenneme 😅
Yok yok çok güzel olmuş emeğine sağlık 😅
Doğru söylüyorsun artık nabza göre zati 😅hak ettiği kadar hak
Vallahi diyecek bir şey bulamadım gülücük gülücük gülücük
Canın sağolsun gönlünce olsun Duygu 😅 Gülücük gülücük anasını satiym 😅 Özelde konuşmayı bu yüzden sevmiyorum 😅soruda tıkanmak sorun değil başka soru olur 😂
Bu arada istesem Emoji koyabilirim ama Dün sen müsait olmadığın için gülücük yazdın ya komiğime gitti o yüzden Gülücük gülücük gülücük dedim ve ekliyorum gülücük gülücük gülücük
Fark ettim farkındayım 😅araç kullanırken gülücük derim 😅 çünkü sesli yazıyorum araçta ben söylüyorum o yazıyor 😅
Çokça gülücüklerin olsun 😅eksik olmasın gülücüklerin 😅
Ya ben yazarken yazmışsın ama sen ya of gülücük gülücük gülücük
Teşekkür ederim
Özel zaten herkesle konuşma sadece benimle konuş gülücük gülücük gülücük
Tıkanmadım ki birazcık üşendim birazcık da diyecek bir şey bulamadım diyelim
Yine ben yazarken yazmışsın gıcık gülücük gülücük gülücük
Şaka yapıyorum bu arada istediğinle konuşabilirsin Tabii ki Gülücük gülücük gülücük
Geciktiğim için kusura bakma lütfen. 🌸
Ricalar ve teşekkürler 😅
Özelde kimse ile sevmiyorum 😅
Seninle en son ne zaman konuştuk hatırlamıyorum valla 😅
Sadece tanışmayı seviyorum iki çift kelam hepsi bu 😅
Canımız sağolsun 😅
Sürekli konuşulacak bir şey olmaz zati reelde hiç kimseyi aramam sormam mesaj atmam ben 😅
İş haricî yardım haricî
Sadece aşkım ile konuşmak istiyorum ben 😅
Gülücük gülücük deli kız 😅
Hiç önemli değil.
Rica ederim.
Bende 🤣🤣🤣
Baya oldu🤣🤣🤣
Bende🤣🤣🤣
Bende 🤣🤣🤣onlar mesaj atarsa atarım.
Okey👌👌👌
Bende bebeğimle konuşalım isterim hep.
Gülücük gülücük gülücük deli oğlan 🤣🤣🤣
Teşekkür ediyorum günaydın tünaydın 😅
Deli oğlan dedin hadi belime dolan 😂
https://m.youtube.com/shorts/0Ir2ILjfd_g
Herkesle konuşulmaz 😂
Gülücük gülücük yoldayım yine tam yazıyordum sipariş çıktı
Rica ederim Teşekkürler Sana da günaydın Teşekkürler sana da tünaydın.
Sen var ya alemsin🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
Evet kesinlikle
Tamam anladım gülücük gülücük gülücük
Ricalar ve teşekkürler 😅
EyvAllah senin güzelliğin 😅
Mutlu günler diliyorum 😅
Rica ederim.
Teşekkür ederim o senin güzel bakışın.
Teşekkürler. İyi geceler
Ben normal insanlarla sevgili olmam o yzuden de sıkılmam jdjdjd
Güzel bir bakış açısı 😅 Nasıl insan ile olursunuz peki aşağı yukarı 😅
Deli olmalı... benim gibi ☺️
Başka 😅
Bazen kendimden bile sıkıldığım oluyor ama ondan sıkıldığımı hiç hatırlamıyorum
Ne güzel maşaAllah size gönlünüzce olsun Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize 🌸
Bende sıkılmam asla 😅
Zaten her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız...
Amin teşekkürler 🌸
Pek değil ben ilişkim olunca ben diri tutmak pahasına aktiviler her zaman bulurum.
Vay anasını 😅Bende sürekli yenilikler bulurum 😅ama tek taraflı olmaz hocam 😅Ancak ben şunu düşünüyorum ya da hayallerim deki aşkta monotonluktan kaçış yok monotonluğu sevmeli 😅
Ne yaparsak yapalım birbirinin aynısı olur yani 😅
Sürekli değişik ne yapabiliriz ki 😅
Sıradan sevmiyorum ben monoton 😄
Bende sevmiyorum sıradan sevmiyorum monoton ama sonu yok ki ucu bucağı yok ki çaresi yok ki 😅ben de her bok var çok çılgınım deli dolu çocuksu her şeyi yapar yapmak isterim filan 😅Ama mantığım almıyor 😅
Ne yaparsak yapalım er ya da geç aynı olacak 😅
Orasını bilemem artık nasip diyorum geleceğe hep.
Bende bilmiyorum hocam 😅 Hayallerde yaşıyorum yani 😅 gerçeği farklı da olabilir bilmiyorum 😅
Hayırlısı bakalım, bahtınız güzel yolunuz açık gönlünüzce olsun Hocam 😅Hepimizin tabi 😅
İnşallah çok teşekkür ederim senin de bahtın açık olsun diyorum. 🙌
Ricalar ve teşekkürler amin inşaAllah öğretmenim 🌸🌼
Hislerime sahip olduğum sürece sıkılamam galiba abi ya 😄
Hoş görmedin mi kardeşim 😅Nerde hoş bulduk 😅
Diyorsun 😅hımm 😅
Zaten sıkılırsan kızarım 😅
Delikanlı adam sevdiğinden sıkılmaz 😅
Seven adam gibi seven sevdiğinden sıkılmaz yürekten seven sıkılmaz kardeşim 😅
Ben seni öyle bilirim 😅
Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız diye düşünüyorum ben 😅
Aynen her daim her türlü ama hak edene kardeşim hak ettiği kadar 😅
Amin inşaAllah 😂sanki beni seven var 😅
Olur inşaAllah 😅
Gönlünce olsun 😅 biliyordum ama sordum işte 😅
Hoş buldum kardeşim 😂kafam karıştı hoş geldin diyen bendim 😅ulan ben hoş görecektim 😂😅😅
Olsun olsun geceler geceler geceler 😂
m.youtube.com/watch
Her türlü 😅
🥂🥂🥂🥂🍻🍻🍻 çin çin kardeşim 😅
Şerefe mutlu geceler diliyorum 😅 bardağı gormedim ha görmeden atmıştım 😅 yakışır sksjsjs
Hayır sıkılmam, karşımdaki insan emek vermezse sıkılırım
Yakışır çok güzel bir düşünce al benden de o kadar tıpkısının aynısı ve çok mantıklı 😅
Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız hayalimdeki aşkta bu şekilde 😅
Ben 10 seneden fazla oldu bu sözü yazalı 😅benim hayalimdeki aşk yıllardır var 😅hep hayalimdeki aşkı geliştirdim hayal üstüne hayal hayallerim bile mantıklı anasını satiym 😅
Elimizden geleni yapalım varsın rutin olsun severim 😅
Sıkılmam 😅 sıkılanların canı cehenneme 😅
Hiç sıkılmam, aksine bağlanırım. Ben bir insandan uzaklaşıyorsam karşı tarafta ciddi problem vardır.
Vay anasını satiym 😅
Tövbe tövbe aksine bağlama nasıl yani?
Aman aman uzaklaş canları cehenneme lanet olası pislikler 😅
Problem severim sorun sıkıntı severim çözeriz de problemli insandan uzak durmalı 😅
İnsan insan gibi olmalı insancıl filan 😅güler yüzlü
O yüzden ilişkiye başlamadan önce eğlencelimi değilmi kaliteli vakit geçirirmiyim diye bakarim
Diyorsun 😅tam olarak anlamadım ne demek istiyorsun birazcık daha açar mısın yani sıkılırım mı demek istedin?
Eğlence şahsım adına çok basit her şeyde hani ne olursa o şeyi eğlenceli yapabilirim eğlenceli hale getiririm 😅
Kaliteli vakit aşk ile olur aşk ile geçen her vakit kalitelidir bana göre saatlerce otursak bakışsak dünyalar benim olur zaman dursun filan 😅
Abi seninde görüşlerin hadis ayet Allah peygamber nasip kısmet sorularında ki görsellere bak bir tarafı seç
Soru aşk konu aşk görsel de aşk 😅
Görsel alt yazısı komik olsun diye ameller niyetlere göredir hadisi şerif
Dilin kemiği yok her şeyi söyler parmaklar yazar gerçeği Allah bilir
Rabbim bilsin beni 😅
İnsanları umursamıyorum
youtube.com/shorts/6Zi00NQaSMA?si=3pURO6XxdFaQ-S8-
youtube.com/shorts/cGS1oGurLR0?si=kzO3c91cg-gxIVj9
youtube.com/shorts/0QSLnb0N1LI?si=_gFFMW9f-6t_GCxD
youtube.com/shorts/QqE5HPALKsA?si=n497uVZqLrHcrPX0
youtube.com/shorts/nXQgqH1wDYY?si=ptqY8zg6u-9pGWLF
Benim tarafım belli safım belli içimden geldiği gibi her daim her şeyin herkesin canı cehenneme görüntülü attığım cevaplar iş gruplarına
Aldatma yalan kabul etmeyeceğim durumlar olmadığı sürece sıkılmam 🕊
Vay vay 😅 yakışır ne güzel 😅Peki neye dayanarak neden yani?
Yapımı kendimi biliyorum ondan sıkılmam öyle
Sana inanıyorum 🌸 güveniyorum 🌸
Veriyorsun o hissi 😅
MaşaAllah sana bana göre de hayalimdeki aşka göre
Doğru yoldasın yoldayız 😅🌸
Sevdiğim insandan sıkılmam
Ne güzel benim inandığım aşkta da seven sevdiğinden sıkılmaz 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Sıkılmazdım. Yeter ki birbirimizi her daim sevelim aşkımız eksilmesin de her günümüz aynı olsun sıkıntı yok.
Bende Mathildaaa 🌸
Ne güzel 😅
Bir maşaAllah daha 😅
Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız..
Monotonlaşacak diye pes etmek aşka ihanettir elinizden geleni yapacağız 😅
Eksilme olursa aşk hiç olmamış demektir inandığım aşka göre hayalimdeki aşka
Selam sevdiğinden sıkılmaz sevilen de elinden geleni yapar sıkılanların canı cehenneme lanet olası pislikler 😅
Lanet olası pislikler.. Senin yüzünden agzıma takıldı bu cümle
Ne güzel işte takılsın hak edenlere diyeyim filan 😅en çok canın cehenneme canları cehenneme derim 😅😅😅
m.youtube.com/watch
Her şeyi sektör etmek lazım aşk harici 😅
Haklısın 🥂
Çin çin 🥂🍻
Şerefe Mathildaaa 😅Ama içmiyorum ben aşktır tek sarhoşluğum 😅alkole karşı aşk beni hoş eder sarhoş eder sarması yeterrrRrrrr 😅
m.youtube.com/watch
https://m.youtube.com/shorts/QUu_J4fSJVs
2 komik 😅
Aşk şarabı içerim ama 😅
Çin çin,🍻
Afiyet olsun🥀
Sana da afiyet olsun Mathildaaa 🌹amma kırık gül olmuyor, kırmalarına izin verme, hiç kimse hiçbir şey senden daha değerli ya da önemli değildir 🌹
Solduracak olandan da uzak dur 😅güneş olur seven toprak olur su olur 😅 haşere olmaz ilaç olur zehir olmaz 🌸
Bu aralar kendi kendimi kırıyorum başkasına pek de gerek kalmıyor. Benim zehirim de haşerem de kendimden başkası değil
Anlatmak istersen dinlerim Mathildaaa 🌹
Niye kırıyorsun kendini?
İnsan kendini kırmamalı, kırılma!
Dik dur Mathildaaa
Şifa olmalısın kendine kendimize yapma bunu kendine detay olmadığı için düz girdim genel olarak
Mathildalar kendini kırmaz 😅
Seviyorsan niye sıkılasın ki, monotonlaştıysa ilişkinizi daha renklendirin bu sizin elinizde
Müthişsiniz kesinlikle katılıyorum her türlü 😅
İlişkim yok 😅 bekarım 😅
İlişkide gözüm de yok ama 😅
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅
Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız 😅10 sene önce söylerdim bunu 😅
Merhaba iliskiye renk katmak gerekir sürekli monotonlaşırsa sıkılırım ve ayrılırım benım hayatım zaten monoton bi de ilişkinin monoton olmasını cekemem
Merhaba,
Katılıyorum renk katmak gerekir sürekli 😅
Peki nasıl renk katabiliriz 😅
Hemen sıkıl ayrıl zaten
Hayatın da canı cehenneme 😅
Her şeyin canı cehenneme aşkım harici 😅
Bende çekmek istemiyorum ama hayalimdeki aşka göre Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız
Elimden geleni daima yaparım 😅
Hiç kimse hiçbir Allah'ın kulu yetişemez bana 😅
Çık artık gizliden 😅
Son soruma geldin mi? 😅
Sıkılırım dinamik katmak gerek.
Dürüst olman güzel. Dinamikler de bir süre sonra aynılaşmaz mı?
Kaç tane dinamik katabiliriz ki? Örneğin kaç adet?
Günlere aylara bölersek?
Kişilerin karakterine bağlı bunlar:)
Tabi ki aslında her şey karaktere bağlı ancak ben hayalimde ki aşkta monotonluktan kaçış yok. Hani çok zengin olsak bile yine monotonlasıyor gibi birbirinin aynısı oluyor gibi en azından şimdilik öyle bilmiyorum bilemiyorum hep hayal..
Elimden geleni daima yaparım ancak sıradanlığı da severim. 😅
hayır tabi ki de sonuçta o benim sevgilim
Seven sevdiğinden sıkılmaz sıkılmamalı bence de
evet abiciğim çok haklısınız bravo size helal olsun
Teşekkür ederim kardeşim sana da helal ve gönlünce olsun 🌸
rica ederim abiciğim
Sıkmasın, sıkıldırtmasın kendinden 🙄
İnandığım aşka göre seven sevdiğinden sıkılmaz elinden geleni yapar ve de aynı şekilde sevilen de sevdiği için elinden geleni yapmalı ancak monotonluktan kaçış yok diye düşünüyorum Çünkü ne kadar zengin olursak olalım Ne yaparsak yapalım yine aynısı olacak her şey aynı olacak o yüzden sıradanlığı da sevmeli diye düşünüyorum
Renklendiririz ne varki
Ama er ya da geç monotonluk olmaz mı 😅
Olmasına izin vermeyiz biz benim gibi asla monotonluk durumuna düşürmez
Hımm güzel bir bakış açısı, bende elimden geleni daima yaparım ancak sıradanlığı da severim ben sıkılmam 😅
Bir şeyi her gün yapsam da yapsakta ilk heves heyecan ile devam heyecan karakterim de var 😅
Ilerleyen zamanlarda evet bir süre sonra sıkılır.
Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız diye düşünüyorum 😅
Hayır sıkılmam monotonluk sevdama dahil
Aynı şekilde düşünüyorum 😅
Hayır, bu benim sevgime engel değil.
Yakışır Selin 😅 Benimde sevgime aşkıma engel değil 😅
Çünkü Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız...😅
Kesinlikle katılıyorum 🙏🏻
Teşekkür ederim bende sana 😅Mutlu akşamlar diliyorum gönlünce olsun 🌸
Sanada mutlu akşamlar kankam
EyvAllah 🌸
toksik ilişkiden iyidir
Kim bilir belki de 😅toksik bilmiyorum da 😂
Sürekli ayrılmalı barışmalı dengesi olmayan iliskiler işte
Aman aman 😅
Hepsinin canı cehenneme uzak ırak 😅aşk oyuncak değildir oyun değildir 😅
Olmaz öyle harbi harbi sevmeli hakkını vermeli dimdik durmalı
https://m.youtube.com/shorts/sGZIAqD3GUo
Bence de iyidir şimdi katılıyorum 😅
Monotonluğa gelince kaçış yoktue bence hayalimdeki aşka göre 😅
Sevdiğim birinden sıkılmam ya
Nedenmiş o 😅Niye
Doğru yoldasın 😅 Çünkü monotonluktan kaçış yoktur 😅
Aklın yolu bir mantık bir
Gönlünce olsun 🌸
Aşılmaz 😅laf ile olmaz varsa örnek söyle 😅 Monotonluğun önüne geçilmez 😅
Aksi Faso fisodur çok zengin de olsan 😅
Lafta olmaz tamam mı 😅örnek ver 😂Lafla herkes her şeyi yapıyor 😂😅😂
Asıl sen bunları geç geç bunları geç seveceksen haber ver 😂😅😂😂
Külahıma anlat zirvedeyim canım sesin gelmiyor filan 😂😅😂
https://m.youtube.com/watch?v=6HwwdAJJAiM
Her hangi mesela sevgili ile ne yapılır ki 🌸😅
Aybüke 😅
Yav he he 😂
Yaz desem bir sayfa çıkmaz yahu 😂
Seni gidi seni 😂😅😂
Al bakalım
m.youtube.com/watch
hayır ben aşk kadınıyım aslaa
Vay anasını be en sevdiğim tek istediğim şey aşk kadını 😅içim bir ferahladı 😅
Yıllardır görmüyorum aşk kadını 😅
Bana da aşk adamı derler aşk adam filan 😅
Hayalimdeki aşka göre
Peki aşk nedir senin için aşkın hayatındaki yerini anlatır mısın?
her şey monoton bi zahmet
Nasıl yani ne demek istiyorsun 😅
Birkaç cümle anlatırsan hoş olur anlatmasan da canın sağolsun 🌸
Çok güzel yazmışsın, yazmazsın sanıyordum, emeğine yüreğine gönlüne sağlık...
Hevesi sevmem, aşka aşkıma heves etmem, daimi olur hislerim, elde etmek yoktur aşka düşürmek yoktur tavlamak yoktur..
Sence rutinin önü var mı?
Olabilir mi?
Düşünsene çok zenginiz?
Sürekli farklı ne yapabiliriz mesela?
Aklına bir şey geliyor mu?
Farklı farklı sürekli farklı yapacak bir şeyler olabilir mi?
Nefes almak çok basit astım ilacı gibi olurum oksijen tüpü gibi son nefeste gelen nefes misali 😅
Bana göre
Ona katılıyorum 😅ancak sonu yok ucu bucağı yok 😅
Monotonluğu seven kadın candır 😅 çünkü aksi mantıksız geliyor 😅 fırlama bir insanım Her şeyi yapabilirim ama ne yaparsam yapayım sonu vardır yani 😅illaki bir yerde tıkanırız çünkü hayatın gerçeği bu 😅
Monotonluğu sevmek pes etmek değildir elimizden geleni daima yapacağız 😅
Durumu konuşup monotonluktan çıkartmaya çalışırım.
Sence monotonluktan kaçış var mı?
Var
Bence yok monotonluktan kaçış yok her ilişki monotonluğa mahkumdur
Senin düşüncen tabi.
Ben sıkılmam yapacak bir şey bulurum.
Benim düşüncem değil bu.
Mantıklı olan budur..
Bulamazsın lafta herkes bulur ama laf ile olmaz kabullenmek gerekir
Bende sıkılmam
Bunun bilincinde olursak daha mutlu oluruz fakat daima elimizden geleni yapacağız ve yeniliklere her boka açık olacağız 😅ancak er ya da geç yapacakların sonu gelecek ve aynı olacak sıradanlığı da sevmeli 😅
2×2=4 benim düşüncem değil 😅
O senin düşüncen benim değil.
Monotonluğu sıkıcı bulmuyorum.
Evet benim düşüncem, senin olmaması normaldir. 😅
Bende sıkıcı bulmuyorum.
Bulacağın şeyleri yazsana Allah aşkına kaç tane şey yazabileceksin?
Herkes bulurum der yaparım der
Daha önce hiç monotonluk sıkıntısı çekmedim.
Yazarım yazmasına ama bu muhabbetin sonu gelmez. 50 şey yazsam kabul görmez, 100 yazsam görmez, kaç yazınca kabul görecek?
O yüzden iyi geceler herkese🐈
20 tane yazsan kafi 😅 yazmadan bilemezsin, varsayım ile olmaz.
İyi geceler hanfendi. 😅
Doğru tektir kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez.
Tamam sen kendi doğruna inan, dünyada tek seçenek yok.
Onu biliyorum seçenek çok buna katılıyorum. 🌸
Ben düz doğru olana bakıyor ve inanıyorum ütopik değil 😅
Ben de öyle🌸
Hiç öyle görünmüyor
Seninki de
Canımız sağolsun 🌸
Sen sensin bende ben 🌸
Ancak benim gibi olanlar da var senin gibi düşünenler de gönlünce olsun
Kız düşürmek için sorulan sorular...
Rabbim neyi neden yaptığımızı biliyor. Beni de seni de Teşekkür ederim. 🌸
Tamam kanks. Dediğin gibi olsun
❤️🎉💯
EyvAllah, dilin kemiği yok her şeyi söyler parmaklar da yazar gerçeği Allah bilir...
Kişi kendini kandırır..
Her zaman da söylerim, düşürmek elde etmek tavlamak kötü bir tabir.
Düşünenlerin elde edenlerin tavlamak isteyenlerin canı gönülden hepsinin canı cehenneme, içim rahat 😅
Öyleysem benim de canım cehenneme oluyor hatta Allah hepsinin belasını versin kahrolsun öylesi
Adam gibi sevenler kalsın 😅 yürekten sevenler
Hocam diyanet işleri başkanı gibi konuştun
Kusuruma bakma birden boş bulunmuştum yazdım öylesine
Estağfurullah önemi yok. Ben hep beddua ediyorum öylesine. İçiniz rahatlasın diye de ettim yeniden. Diyanet başkanından daha iyiyim. Arapça bile bilmiyorum, tepede ki ne söylerse onu söylüyor, Allah için konuşmuyor Allah kelamı ile alakası yok..
Canın sağolsun mutlu akşamlar dilerim 🌸
Aynen başkan ile ilgili söylediklerinize katılıyorum
EyvAllah 🫡
Sıkılmazdım
Sahi mi? Peki neden?
Aşk bu vaz geçilirse demeki değilmiş
Vazgeçenlerin canı cehenneme 😅
Yarı yolda bırakanların canı cehenneme 😅
Hayalimdeki aşkta sıkılmak yok seven sevdiğinden sıkılmaz ama daima elimizden geleni yapacağız yapmalıyız yeniliklere açık olmalıyız ve sevilen de sevdiği için elinden geleni yapmalı, her şey karşılıklı 😅
Tabiki öyle olmalı insan sevdiğinden nasıl sıkıla bilir oyun mu bu arakadaş alla alla ben sevdiğimden vaz geçmem bikere
Heves peşinde olan sıkılır 🌸
Onlarında canı cehenneme 😅
Bende bende 😅
Yakışır ne güzel 😅 Gönlünce olsun 🌸 Vazgeçenler uzak ırak olsun 😅
Rutin nimettir
Samimi misiniz 😅
Evet rutin varsa her sey yolundadır ilişkinin lüksü rutindir aslında
Ama sıkıcı rutinden bahsetmiyorum tabiki aktivite şart
Kim bilir belki de vallahi hiç Türkçe gözüm olmadı az olmadı ki ufacık şeyler bile olmayınca gerçi olsa da lükste gözüm olmaz 😅
Küçük Prens misali ürünün değerli önemli kılan ona harcadığın zamandır emektir benim olan zaten en güzeli en özeli en lüksüdür
Aktivite şart zaten hatta her türlü hiç fark etmiyor ne yaptığımızın da önemi yok önemli olan birlikte olmak eğlenebilmek keyif alabilmek
Zaten her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız.
Rutinleşecek diye pes edilirse olmaz kabul etmiyorum 😅
Elimizden geleni daima ve rutini sıradanlığı da sevmeli 😅
Bir insanın çok parası da olsa yapacakları sınırlıdır gün içinde birçok farklı şeyler yapsa günler aylar bir yerden sonra patlak verir 😅
Bilincinde olmalı ki benim inandığım aşka göre seven sevdiğinden sıkılmaz sevilen de sevdiği için elinden geleni yapar
Birbirini seven iki kişi arasındaki mutsuzluk huzursuzluk tatminsizlik uyumsuzluk bahanedir bahaneler bitmez bahanesi olanların canı cehenneme 😅
Yani ben uzun ilişki insanıyım sıkılmıyorum ama başta iyi seçiyorum adghjkl
Ben evlilik odaklı düşünüyorum lisede ikende aynıydım 😅
Sevgili edinmedim lise zamanlarımda 😅sonrası da ama ben iyi seçemedim hiç çok pişmanım her biri daha çok acıttı ama ne bileyim kendim gibi sanmıştım maskeleri olduğunu düşünmemiştim hiç 😅
Artık herkes maskeli olabilir diye düşünüyorum 😅 inanmak yok güvenmek yok 😅aşk nasıl olacak bilmiyorum
İyi seçmenin formülü nedir köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde değil mi?
Ben bir insanının samimi olup olmadığını gözlemlerim egolu insanlara gelemem zaten ne kadar uğraşırsa uğraşsın bir yerde o kıyafet ona oturmuyor
Siz yine de şartlandırmayın kendinizi geçmişin faturasını geleceğe kesmeyin umut bile olsa hayat umut ederek daha çekilebilir insanız hamurumuz da var sevgi
Samimiyet çok önemli benim içinde. Mahkeme süratli asık suratlı sevmiyorum ben.
Egolu insanların canı cehenneme, hiç sevmem 😅
İyi hoşta sevmiş bulununca kötü oluyor zaman yoktu hani sevmenin zamanı yoktu ama şimdi diyorum hemen sevme inanma vakit geçir zaman geçir gez toz dolaş sonra sev 😅
Yok herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Bunun bilincindeyim. Ayşe Fatma Zeynep canımı yaktı diye bir başka kadını suçlayamam ön yargı art niyet varsayımlar yanlıştır.
Ki Ahmet Mehmet üzdü diye de kimse beni suçlayamaz..
Umut ediyorum ama azıcık umudum var yok denecek kadar az toz taneleri gibi çünkü neler yaptım neler haddi hesabı yok çok kötü bir şey tarifi yok berbat bir his
Aşka aşığım ben 😅 aşksız hayatın tadı tuzu anlamı yok ki hiçlik gibi benim için hiçlik diyarı zaman kavramı yok
Sevgilin için her şeyi yaparsan sıkılır diyorlar, çok saçma geliyor ama inanıyorum artık onlara 😅
Artık elimden gelse bile yapmayacağım, sorun oldu mu çözmek yok 😅
Eskiden Alaaddinin Sihirli lambası kutusu gibiydim. 😅
İnsanlar sürünmek istiyor ya da sürünmeyi seviyor
Bazen sorunsuz olmayı bile sorun görüyorlar alışmışlar sorunlu ilişkilere ilgisiz ilişkilere önemsiz olmaya değer çok gelmiş burunları kalktı
Herkes layığını bulsun o zaman 😂
Günümüz erkekleri prenses olmuş roller değişmiş cidden zor bir dönemdeyiz
Amin inşaAllah 😅
Valla layığımı bulsam yer yüzü cennet olur 😅cennet gelir bunu duymak bile sevinçli 😅
Ben hep şey dedim hani adam gibi sevsin çeyreğim kadar sevse de olur hatta iki çeyrek ama saf samimi sevgi razıydım, sevgimin iki çeyreği bile en az İstanbul kadar büyük 😅
Atıp tutma gelebilir normaldir 😅insan görmezse çok seveni bende inanmam zati 😅
Bir kez olsun tam inanamadım ama yine de elimden geleni yaptım 😅
Prenses ne alaka yahu 😅
Erkeğim ben sert erkek 😅
https://m.youtube.com/watch?v=aIUl59K7egU
Berbat afedersin b** gibi bir döneme denk geldik ya 😅
10 sene önce de çok iyi değildi ama iyiydi yani güzel insanlar vardı yürekten sevenler vardı daha güzeldi sevenler
Aşk ve sevgi çok pis Evrim geçirdi ya hepsinin canı cehenneme 😅
Hayır sıkılmam
Samimi misiniz 😅
Sıkılırım 😅
Tahmin ediyordum kanka 😅 Sen zaten delisin karşındaki de deli olursa sıkılmak imkansız olur 😅 tertemiz deliririz filan 😂
Aynen hahah Deli deliyle iyi anlaşır işte. Yoksa sıkılırım evet. Benim kafamda biri olunca sıkılmam zaten 😂😂
Bu arada nasılsın kanka? Yeni iş günün nasıldı?😄
İki kafa olur tek kafa olur güzel kafa ama nasıl güzel nasıl güzel kanka 😅
Kanka iş çok güzel iyi yani birazcık yoğun 😅patroniçe beni çok sevdi 😂😂
https://m.youtube.com/shorts/dZOLzRJ18so
Aynen aynen kanka katılıyorum 😅😅
Olur öyle şeyler çok doğal. Allah işinde kolaylık versin. Ne güzel bu iyi haber sevmesine sevindim kanki 😅😊
😅😅😅
Amin inşaAllah kanka 😅
Bende çalışmayı sevdim özlemişim filan ek olarak içerideki masalara baktım bakıyorum müşteriler sesleniyor 😅 atlıyorum her boka 😅boş durdukça sıkılıyorum
İnşallah 😅
Ne güzel. Çalışmak güzeldir tabii.😅 boş durmak sıkıcı evet iyi yapıyorsun 😅😅
Bu arada bende bugün işe başladım 😅
Sesli mesaj gülücük gülücük Hayırlı olsun Betül Evet güzel vallahi ama Aşksız çalışmak hiç güzel değil idare ediyoruz işte çok şükür gel Allah kolaylık versin sevindim senin adına tebessüm emoji
Teşekkür ederim 😅😅😊 aşkı belki çalıştığın yerde bulursun belli olmaz kankim😅 Nerede ne zaman bulacağın belli olmaz kanka 😅 Çok saol. Bende senin adına sevindim. Hep iyi ol işinde inşallah 😊
Ricalar ve teşekkürler 😅 kanka zaten sadece paket bırakmak için çalışmıyoruz yani aşkımı da arıyorum ben her yerde 😅 Yarın erken zaman bahane tahmini Amin inşallah şimdi sipariş bıraktım diğerine gidiyorum 😅 senin iş nasıl geçti bakalım çalışıyor musun şu an
Aşkın bir yerlerdedir mutlaka evet 😅 bulursun bulursun inşallah kanka😅
Pekala. Sana kolay gelsin o halde. Dikkat et kendine 😄😊
Benim iş güzel geçti. İyiydi günüm çok şükür 😅 İşten ben geldim çoktan ya. Şimdi evdeyim , dinleniyorum 😅
Varsa bir yerlerde vardır yani mantıken yoksa yok bende varsa varım zaten yoksa yok gülücük gülücük teşekkür ediyorum kanka sevindim vallahi güzel geçmesine ne güzel çok şükür her gün bir öncekinden daha güzel geçsin inşallah ediyorum Sen de dikkat et oh ne güzel benim daha bakıyorum kaç saat kalmış 3 saatim vardı daha 3.10'da paydos
Vardır vardır bir yerlerde kanka ümidi kesme gülücük gülücük haha
Rica ederim kanka 😄inşallah seninde her günün dahada iyi geçsin kankam. Yüzünden neşe eksik olmasın inşallah. Tamam dikkat ederim. Senin için daha varmış o halde. Allah kolaylıklar versin işinde 😊
Ne ümit var ne de yok hayırlısı 😅
Amin inşaAllah 😅Var valla hâlâ devam patır kütür siparişler geliyor 😅yolda motorda içtim çayımı 😅
Teşekkür ediyorum 🌸
Aynen hayırlısı be kankam 😅
İnşallah 😅 Maşallah ne güzel.😅afiyet olsun kanki😄😊
Rica ederim 😊
evet kesinlikle
Mantıklı değil abi 😅
adrenalin önemli : )
Katılıyorum abi severim onu 😅
Hayır..
Neden 😅
Ben sıkılmam..
Ama niyesi yok mu 😅 gerçi bu da güzel sıkılmayan insan candır 😅 mübarektir filan
Sıkılanların canı cehenneme...
Zaten her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız
Ben severim her türlü..
😂😂😂
Ok deseydin Maria 😅
Sıkılırım
Dürüst olmak güzel..
Ancak her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Monotonluğu da sevmeli ama elimizden geleni de daima yapmalıyız...
Gönlünüzce olsun..
Hayır
Bende😅
Yok ya
Yapma ya 😅Harbi mi
Sıkılmam
Neden 😅
Sıkılacağım biriyle sevgili olmam🙄
Beklediğim cevap bu değildi Rapunzel 😅
Seven sevdiğinden sıkılır mı hiii 😅
Sevdiği kisi deger vermiyorsa sıkılır
Güzel bir bakış açısı evet katılıyorum buna 😅
Ama seven sevdiğine değer verir lafta sözde kalmaz özde olur icraat olur hissettirir hayalimdeki aşka göre 😅
Değer vermeyenlerin lafta sözde değer verenlerin yalandan yapmacık filan hepsinin canı cehenneme 😅
Ben severim monotonluğu 😅 çünkü kaçış yok 😅
Katılıyorum👌
EyvAllah, mutlu akşamlar gönlünüzce olsun 🌸
Sağolun🤗
sıkılmam
Neden 😅
hayır
Harbi mi 😅
evet
MaşaAllah sana gönlünce olsun 🌸Bende aynı şekilde
Amin :)
Olabilir
Evet ya ahagshs
Seven sıkılmaz sıkılmamalı 😅
Diye düşünüyorum
Hayir
Bende😅
Biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?