- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, başkaları tarafından beğenilme isteğiniz normal ama flört etmeniz etik değil. Kocanıza ihanet etmiş oluyorsunuz. O yüzden böyle bir şeyi kocanızın yerinde olsam hazmedemezdim şahsen. Kesinlikle normal bulduğum bir davranış şekli değil bu. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyorumlarında gördüm ve alınma ama içinde ki boşluğu mümkün olduğunca çok ilgi görerek kapatmaya çalışıyorsun ve bu zaten yanlışken başlı başına asıl sorun asla çözülmeyecek o açlık var ya içinde duyduğun o asla geçmeyecek eğer gerçekte yapman gerekeni yani bir psikolog görmeyi gerçekleştirmediğin sürece çünkü normalde bu derece ilgiye aç olmak hiç bir şekilde normal değil ve hastalıklı bir durum yazmış bazı s*lak abazalar cinsellik açsın falan diye ama olay cinsellik değil sen içinde ki zihinsel ve duygusal bi boşluğu kapamaya çalışıyorsun ki yanlış anlama sana karşı sempatim falan yok yaptığın her şart altında ihanet ve alçakça bişey ama sana bunları söylüyorum ki belki kalıcı olmayan ve zamanla dozu ve ihtiyacının artacağı bu saçmalıkları bırakır da gerçek çözüm olan tedaviyi ararsın hem kendine hem de kocana bi iyilik yapmış olursun diye çünkü aşağıda zina da yazdığına göre Allah inancın var ve müslümansın ve bu bile günah ve kul hakkı zina olması gerekmez yanlışından en kısa sürede dönmen ve tedavi olman gerekiyor çünkü asıl sorunu çözmedikçe o ilgi açlığı hiç bitmeyecek ve aksine sonrasında ebediyeti yanarak geçirmene neden olacak o asla dediğin yanlışa düşmene bile neden olacak noktaya gelmene neden olacak kadar büyüyebilir bile bu şekilde bırakırsan.
20 Yorumla
+1 yılEvli bir kadına yakıştıramam yinede kendi hayatın...
ama bu durum bana sevgi arayışında olan ergen gençleri anımsattı acaba ailende çocukluğunda sahip olamadığın ilgiyi mi görmek istemiyorsun veya seni üzen bişey mi var bu bir kaçış yolu mu?
Yoksa bilinç altında kocana karşı bir kinin varda bu yolla intikam mı alıyorsun iyice bir düşünüp asabilcegine inanıyorum çünkü bu ülkede kadınlar açısından çok tehlikeli takıntılı birine denk gelirsen basina bela alırsın00 Yorumla
Evli bir kadının çapkın olması? Hmm..
Soru troll değil mi? :D
Değişik bir düşünce yapın var. Ayrıca bu durumu normal olarak görebilecek kadar da mezhebi geniş birisin. Sanki bekar biriymişsin gibi konuşmuşsun. Evlendiğin an diğer erkeklerle bağlantını koparmak zorundasın. Hani gerçekten seven, kendine ve sevdiğine saygısı olan normal insanlar böyle yapar ya. :d03 Yorumla
Soran+1 yılSevmek değil mesele. Beğenilm iç güdüsü hoşuma gidiyor tüm erkekler beni beğensin beni istesin istiyorum
- +1 yıl
Ya onu anlarım da, flört edip cilveleşiyormuşsun da :D
Soran+1 yılEvet bundan hoşlanıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil tabii ki bunun farkında olup hala yapıyor olman ayrıca bir saçmalık
01 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTercih meselesi
00 Yorumla Bu beğenilme ve istenilme arzusu doğanın bize verdiği şeylerden biri sadece kadının beğenilme arzusuna erkek yaklaşamaz bile 100 yaşına da gelse kadnın bu arzusu bitmeyecektir fakat mesele zaten iradenin arzunu yenmesidir. Sosyal varlıklarız bu olacak kim ne derse desin yaptığımız hemen hemen her hakereketimiz beğenilme arzumuz yüzünden işin gerçeği bu ama duysual açısına gelecek olursak olmaması gerektiğini düşünüyorum.
20 YorumlaHerkes beğenilmek ister, egosunun tatmin edilmesini ve ruhunun okşanmasını ister. Bu yüzden ileri gitmediğiniz müddetçe bu durumum normal kabul edilebileceğini düşünüyorum.
20 YorumlaÇocukluğundan gelen bir durum olabilir bu, yeterince ilgi görmeyen çocuklar büyüdüklerinde buna benzer durumlar yaşayabiliyor. Ama dikkat etmelisin. Erkekler tehlikeli varlıklar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil tabiki de ama bende öyleyim yapacak bir şey yok 😀
00 Yorumla
+1 yılFarklı açılardan analiz edilebilir. Ben sadece KS perspektifinden analiz edeyim. Hala beğenildiğini görmek, erkeklerin ilgisini çekmek sana iyi geliyor. Portföyüne lütfen 185 altı erkekleri de ekle. Biz de buradayız.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe işim olur sizin gibi işlsiz güçsüz kültürsü, Lee ile
+1 yılÇünkü esin seni şımartmiyor, seni dinlemiyor. Sende eksik olanı dışarıda arıyorsun. Bu ya duygusal açlık ya da doyumsuzluk
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında ufak bir empati yaparak normal olup olmadığını anlayabilirsin Kendini eşinin yerine koy ve bi düşün bakalım aynı şeyleri o yapsa sen ne hissedersin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çok beğenilme Arzum var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKocan yerinde olsam direk bisardim seni. Madem begeniuorsun adamı sktır et kıymetini bil a q. Bu adam seni bir anda bosamis olsa bomboş kalırsın ortada.
010 Yorumla
Soran+1 yılHaberi yok
- +1 yıl
Vay a q
- +1 yıl
Yaşlanınca da flortlestigin kişiler bakar sana.
Soran+1 yılBu öyle bişi değil
- +1 yıl
Aman yaptığın resmen aldatmak işte.
Soran+1 yılBeğenilmek arzusu ne zamandan beri aldatmak oldu bu çapkınlık
- +1 yıl
Kocan varken başkaları tarafından beğenilmek istiyorsan ohooo. Ben sevgilim varken hiçbir kıza dönüp bakmiyordum, içimden gelmiyordu, hatta bana bakan veya konuşmaya çalışan olunca uzaklaşıyorum a q normal bir şey mi şimdi senin yaptığın. Aman banane ne istersen yap. İnşallah yakalar kocan ne deyim adama acıdım a q
Soran+1 yılBu bir pisikolojik hastalık
- +1 yıl
O zaman şöyle kocana. Doğru olan bu.
Soran+1 yılBen eşime böyle şey söylemem. Aramızın açılmasını istemiyorum. Eğer kendim uygun görürsem bir psikoloğa ancak baş vururum
Beğenilmek hoşuna gidiyor iltifat almak seni neselendiriyor tamam ama karşı taraf senin hakkında ne düşünüyor bunu da bil, yollu gözü ile bakar sence bu doğru bir şey mi
01 Yorumla
Soran+1 yılAman bennde onun hakkında yollu diye düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimi kadın ve erkekte bu yapı mevcut. Yıpratıcı olduğundan normaldir diyemeyiz.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Biraz empati. Kocanızın boyunu posunu söylemeniz tuhaf olmuş. Eşiniz daha kısa veyahut daha kilolu olsaydı bu tavrınızı hak mı edecekti yani?
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz düşünseydin belki bunu anlardın bilmiyorum kaç yıldır bu sitedesin ama eşimin özelliklerini söylemeseydim muhtemelen kocan çirkin mi kocan kilolu mu kocanın performansı mı düşük yaşlı mı diye sorular gelecekti.
+1 yılO huyunu elinden geldiğince kapat başına dert açar kocanın güvenini kaybedersin elin varken başkalarıyla ilgilenme
02 Yorumla- +1 yıl
Eşin
Soran+1 yılElimde olsq
Cilvelisin. Kocan da bunun farkındadır eminim. Seni böyle seviyorsa kimseye bir şey demek düşmez. Mutluluklar
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla farkında değil onun yanında çok ciddiyim
Tabi normal yaa olmaz mı 🤦♂️sorduğun sorunun başlığını dikkatle oku istersen sende karaktersiz bir insan olmak istiyorsan bunu sakın yapma 😠
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyorum zaten ama beğenilmek hoşuma gidiyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Böyle adamları aldatiyorsunuz sonra erkek sindiremiyor sonraki kadınları aldatıyor sonra erkekler aldatır temel burada başlıyor zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılAldatma nerede Lan
Soran+1 yılBenim beğenilmek Arzum var
- +1 yıl
Kocanın beğenmesi yetmiyor o da bir aldatma sonuçta tamam guzelsindir sexisindir eyvallah ama evli olduğunun da bilincinde olmalısın sonuçta kocanda millete iltifat etsin o zaman gulussun sakalassin sen bakalım napiyorsun gerçi böyle Seksi karısı olanlar genelde cuckold oluyor sonradan ama
+1 yılbu trol paylasım ıle abazaları ortaya cıkardıgın ıcın tesekkur ederım sn mahmut abı tekrar tekrar tesekkur ederım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. ruhunda orokvmdpuluk var. yani eşin dert etmiyorsa sende daha ilerisini hayal etmiyorsan böyle devam edebilirsin. ama çekirge bir zıplar iki zıplar. sonra birine aşık oluverirsin. demedi deme.
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimin haberi yok ! İkincisi or os pu cinsellik yaşayan ben yapamıyorum benim beğenilmek hoşuma gidiyordu
Soran+1 yılBen cinswllik istemiyorum dostum o erkekler cinsel olarak asla düşünmüyorum ben ilgi görmek beğenilmek hoşuma gidiyor eşim yanımdayken tabiki çok cidditim
- +1 yıl
aaa anladım. yanar dönersin yani. bazı kadınlar eşine nispet yapar gibi davranıyor da. sonra akşamına yatakda cezaları kesiliyor ama eşleri tarafından. belkide eşini ateşlemek için öyle davranıyorlar. ama sen onlardan değilsin. kendi mutluluğun için flörtleşiyorsun. yakalanmayana kadar devam ozaman nediyim.
Aynını kocanda yapabişir o zaman, sen egonu tatmin ediyorsun. Yakın temasta yakındır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo kimse bana dokunmz
+1 yılKadınlık hormonların fazla ve gakiba kocan doyuramıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılBen cinsellikten bahsetmiyorum?
- +1 yıl
Hormonlar yaşadığın cinsellikten etkilenir.
Soran+1 yılEşimle alakalı cinsel bir problemim yok
- +1 yıl
Peki ilgi görmeyi seviyor musun?
Soran+1 yılSoruyu gö. Tünle mi okudun
+1 yılAlt tarafı ilgi çekmeyi seviyorsun. Yaptığın normal değil, doğru da değil ama bu senin hoşuna gidiyor. O yüzden de böyle olman bence çok anormal değil
00 YorumlaRahat batıyor. Mutlu yuvanızı yıkmaya ne kadar meraklısınız. Ait olmayı bilmiyorsanız evlenmeyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAitiz
Herkesin kötü bir huyu var. Seninki de bu? Dikkatli ol. Bazı erkekler takıntılıdır. Seni elde etmek için başına bela alabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılXürtük ruhlu küçük bir * sen
Hayır hakaret değil
Tespit benimkisi
Doğru mu bu?
Giyimin nasıl genelde
Mesela sana giyimin çok güzel hoş bir kadınsın desem ne dersin03 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi ezik bir kadınla konuşmayı bilmeyen eğitimsiz bir çomara ters teperim genelde iltifat aldığım erkekler yüksek lisans yapmış yurt dışı eğitimi görmüş acayip yakışıklı uzun boylu erkekler oluyor diğer senin gibileri tacizden ihbar ederim fkekd ayrıca dediğin şey benim için hakaret
Cevap sahibi+1 yılOlmayan beynini
Kibirinle yanyana domaltip
İkisini birlikte xikerim...
Ruh hastası tek başına ayakta kalmayı beceremeyen kocası boşasa sokak iti gibi ortada kalacak omurgasız kişiliksiz xmcuksun sadece...
Başkası değil
Cevap sahibi+1 yılHakaret etmeden konuşmayı beceremeyen xiktigiminn sürüngeni
- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılEger bir durumu esine direkt olarak rahatca anlatamiyorsan icinde oldugun durum normal degildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimin beni boşalmasını istemem
- +1 yıl
Demek ki yaptigin normal birsey degil.
+1 yılElimde değil falan kimseyi kandırma bacım, Çok kötüsün. Teşekkürler.
04 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil. Bunu ben söylemiyorum bu pisikoloji de olan bir şey. Önemli değil
- +1 yıl
O zaman doktora gidiceksin, eşine yazık
Soran+1 yılBen kimseyle aldatımıyorum onu sadece erkekler bana iltifat ettiği zaman terslemek yerine teşekkür edip egomu tatmin ediyorum
- +1 yıl
Tm ok
+1 yılNormal tabi ki her insanin buna ihtiyaci oldugunu dusunuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle konuşun anlaşın swinger ilişki yaşayın kimse kimseyi aldatmış olmaz ikiniz de aynı şeyi yapmış olursunuz
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam geniş adam değil. ! Ve ben cinsellikten bahsetöedim abaza. ben beğenilme duygusundan bahsettim ne abazasın
Cevap sahibi+1 yılAbazalıkla ne alakası var fikir verdik diye Abaza mı olduk başkası ile fingirdeşen sen Abaza olan ben miyim
Soran+1 yılBeğenilmek arzusu ile fingirdemwk aynı şey mi dkwks
Cevap sahibi+1 yılSeninki sadece beğenilme arzusu değil canım benim kendin de söylemişsin zaten 😂
- +1 yıl
olm m4l m4l konuşma swinger ı sen aldatmaktan saymıyon mu başkasıyla birlikte oluyolar aldatmak için illa arkadan iş çevirilmesi gerekmez size bunu hangi aklı beş karış havada geniş herif/kadın söylediyse sizi çok güzel işletmiş sizde yemişsiniz sen ne zannediyosun haberleri vardı 2 side yaptı diye aldatma sayılmıyo mu? öyle sanıyosan yazık kafana.
+1 yılSadece beğenilmek hoşuna gidiyorsa buna çapkınlık denmez.
00 YorumlaFantezilerinizi paylaşmayı bırakın bunları eskiden posta, takvim GB gazetelere yazıyorlardı
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir soru sorduğuna göre normal olmadığını sende biliyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılinsanların doğası ve hormonları bazı şeylere yön veriyo
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıleee normal olsa ne anormal olsa ne :)
sonuc degismeyecek ki00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenzer şeyi erkek olarak yaşıyorum.
Evlenince kesin böyle olacağım.
Bir de çalışma ortamım buna aşırı müsait02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak gibi bir şey yapma da
Cevap sahibi+1 yılAldatmam da flörtleşmeyi, samimiyet kurmayı seviyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal değil ruhunda o... var
ya da ilgi o... sun17 Yorumla
Soran+1 yılOr os pu cinsellik yaşıyor dostum! Bende cinsel bie güdü yok yalnızca beğenilme duygusu var
Cevap sahibi+1 yılbende normal o... demedim zaten ilgi o... susun
Soran+1 yılBu kelime hoş değil ilgi bağımlısı diye bilirsin
Cevap sahibi+1 yıldiyebiliriz ama bu sonucu değiştirmez.
menfaat karşılığı yapılan her flört " o... " kategorisine girer.
menfaat sadece madden olmaz.
ayrıca seni eleştirmek için söylemiyorum benzer şeyleri hemen hepimiz yaşamışızdır
bu şekilde devam edersen bir gün ya birine takılı kalırsın ya da o seni saplantı yapar o zaman işler sarpa sarar emin ol. ilgi sevmek ilgi görmek herkesin hoşuna gider ama doğru olan buna meyletmemek iradeye sahip olmak
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen ben de mala anlatır gibi anlatıyorum ama anlamamakta ısrarcısın duygusal menfaat de bir çıkardır sonuçta
Soran+1 yılS g
Cevap sahibi+1 yıls. kip gittim
+1 yılbak aklıma bi fikir geldi yakışıklı erkekler bana yazabilir mi diye soru başlığı aç tam senlik bir fantezi 😝
22 Yorumla
Soran+1 yılBurdaki kültsürsüz eziklerle işim olmaz.
Soran+1 yılHa ayrıca yazmışmam hiç bir erkeğin numarasını da almıyorum sadeve beğenilmek iltifat edilmek hoşuma gidiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılo seviyede kaldığı sürece sorun değil. bunu zaten bi çok kadın yapıyor sadece kendilerine itiraf etmiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli biriyle iliskim olmuştu çapkinlik degilde seninki ilgisizlik olabilirmj
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKocanin suçu bu tamamen her kadın oksanıĺmak ister
Soran+1 yılYoo eşim bana şok ilgili benim küçüklük ten gelen psikolojik sorunlarım yüzünden
Cevap sahibi+1 yılAsırı istek var sende o zaman baska açıklamasi olamazz
Soran+1 yılMall malll ben cinsellikten bahsediyorum beyin yoksunu. ! Senin beynini..
Cevap sahibi+1 yılSiiee oyosbu seniii
Soran+1 yılEvli birisi ile ilişkim oldu diyen birisi mi bunu söylüyor? En azınsan zina yapmıyorum cehennem de nasıl yanıcaksın
Cevap sahibi+1 yılMal iliski derken yakinlasma degil kafanı s.. mm senin için kaşarlaşmış 😊
Soran+1 yılBöyle bir kadınla terbiyesiz konuşan bir adam zaten hiç bir kadınla yakınlaşmaz midemi bulandırdın? Az kibar insan ol
Cevap sahibi+1 yılHakettiigin gibi konustum emin olabilirsin * 🤣
Soran+1 yılOr os pu evladı yaşın 45 i geçmiş karta çıkmışsın tek bir tane sana bakan kadın yok eğitim sıfır. Sen kimsin lan it kart. Agresif olmanın sebebi yarım çükün demi eee performans olmaz bu yaşta yani hadi ikile senin ananı kocam s. ksin or os pu evladı tek kadının bakmadığı ezik
Bu çapkınlık değil. Hayatınıza renk katacağını dusunuyorum. Ancak esinizde aynısını yaptığında kabullenebilecekmisiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Onun yanında yapmıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar çocukluktan itibaren begenilmeyi ister. Süslü puslu kız çocuklarında bile bu iç güdü vardır.
Büyüdükten sonra da kadın beğenilmiş iltifat edilmek ve ilgi görmek ister. Fakat evli kadının bu duyguyu bastırması ahlaki olarak sorundur.06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGiyim tarzın nasıl
Soran+1 yılSanane
Cevap sahibi+1 yılDüzgün konuş
Soran+1 yılSanane hakaret değil bir şey değil karışma demek hayırdır
Cevap sahibi+1 yılSorduysan karisirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanın boynuzlarını eve gidince törpülüyor musun
55 Yorumla
Soran+1 yılKocanın boynuzu olması iöin benim bir erkekle yatıp kalkmam gerekli benimki beğenilme arzusu psikolojide olan bir şey? Aldatmak değil
Cevap sahibi+1 yılKocanın yanında adam iltifat edince kocan ne yapıyor bunu konuşalim
Soran+1 yılKocanın haberi yok. Onun yanında böyle şeyler yaomam
Soran+1 yılEşimim olmadığı yerlerde
Soran+1 yılİşine gelmedi sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılHimm tam aradığım kadın bende rahat ve geniş bir erkeğim bunları ben yanındayken bile yapabilirsin mesela hoşuma giderdi
03 Yorumla
Soran+1 yılBanane senden
Cevap sahibi+1 yılNiye öyle dedin ki bende bu tarz bir erkeğim onu anlatmak istedim
Cevap sahibi+1 yılKizdin sen bana
+1 yılErkeklerin seni beğenmesi hoşuna gidiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu
- +1 yıl
😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil
ama huyun bu ise atamıyorsun üstünden20 Yorumla
+1 yılŞakamısınız burcun ne yengeçse
01 Yorumla
Soran+1 yılİkizler
Evlenmekten korkma sebeplerimden biri
01 Yorumla
Soran+1 yılYa
+1 yılbence senin seks hayatın iyi değil ondan canım
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok iyi ! Ama ben farklı kişiler ile konuşmayı seviyorum
- +1 yıl
bende genelde evli kadınlar ile konuşuyorum ama çoğu eşlerinden şikayetçi oldukları için hem cinsel anlamda hem de muhabbet ediyorlar benim ile ondan dedim
Soran+1 yılOrası öyle
- +1 yıl
hiç seks konuştun mu
Soran+1 yılAsla
- +1 yıl
bence işin zevki orada yani sanal seks muhabbeti güzel olur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle kısa süreli flört sorun değil bence.
315 Yorumla
Soran+1 yılEli elime değmiyor beğenilmek hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım ben de sorun değil dedim. Hangi kadın beğenilmek, ilgi görmek istemez.
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 neden fena?
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 onların da aklı bu kadar kolay çıkmasın ya
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 her erkekle yapılmaz bu
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 flört birini beğenildiğini hissettirmek ve tarafından beğenildiğini hissetmek. Bu bazen bakış, bazen muhabbet ile olur. Bunu abartıp sırnaşacak kişilerle yapılmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 evet evliyim de öyle değil o işler
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 bir de gizli olduğum halde bir şekilde her yazdığıma geliyorsun))9 Telepatik yeteneklerin var sanırsam
Soran+1 yıl@ecstasy11 herkese 2 niye yazıyorsun abaza
Gizli Üye(25-29)+1 yılElinde değil ruhun Ka*rlaşmış
31 Yorumla
Soran+1 yılSen mi karar veriyorsun buna?
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. yatmadiktan sonra bi sorun olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılnormal mi bilemedim :)
00 Yorumla güzelsin diyebiliriz evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. gayet normal bu, ben de bu konuda aynı durumdayım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa bi kafamı buluyorsun bizimle troll
00 Yorumla
+1 yılÇapkınsan neden evlendin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Normal değil.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir normal bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar çapıyorsun :D
00 Yorumla normal ınsan tek eslı yapamıyo dimi
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler