Bana evli bekar hiç farketmez bütün kadınlarla tanisiyorum sizce normal mi evli kadinlarla takilmam?

arkadaşlar dünyadaki bütün kadınlarla ingiltere avustrulya hindistan akliniza gelebilecek dünyadaki bütün ulkelerdeki kadin nufusunun dunyadaki toplam kadın nufusunun hepsiyle tanisacam bir trans erkeğim ve bana bir tane kadın yetmez girmişken büyük gunahlara girer Zeynep koçak büyük günahları severim ateşlerde cayir cayir yanacagim gunahlari severim oteki tarafta cehenneme gitmezsem olay çıkartırım günahlara ve yasaklara aşığım kötü bir adam olmayı seviyorum içimde bir şeytan besliyorum aklim devamli kizlarda seytan diyorki zeynep git dunyadaki butun kadinlarla yat kalk pislikleri yap kizlarla alkol al gece hayati yasa tek gece yat kalk ayrıl dunyadaki bütün kadınlarla tanisacam tanismadigim tek kadin kalacak oda kim biliyormusunuz arkadaslar obur taraftaki huriler ben onlari da dünyaya getirebilseydim emin olun onlarlada tanisirdim uzayda olsam uzaydaki kadinlarla da tanisirdim bütün gezegenleri dolassam kadinlari tavlardim bir trans erkek olarak Zeynep koçak olarak bütün kadinlarin telefonlarinda benim adim yazacak hepsinde fotografim olacak yollayacam hepsine dunyadaki bütün kadinlara numarami verecem ve dünyadaki bütün kadinlarin eski sevgilisi zeynep koçak olacak dünyada aşık etmediğim kadin kalmayacak bu bir dünya rekoru olacak biyolojik erkekler veya diger trans erkekler beni bu konuda asla gecemezler benim adim zeynep soyadim koçak benimle her konuda yarismayi deneyin beyler ama kadinlar konusunda benimle asla yarismayin sizi tarihe gömerim hepinizi yok ederim bu dünyadan neyse kiz arkadaşım mesaj atmış 5 dakika durdurmuyorlar kizlar beni ya zeynep de zeynep neyse sorum şuydu doğuştan kiz olarak doğdum kendimi erkrk gibi hissediyorum kadinlardan hoslaniyorum ameliyat olup bedenen erkek olacam ama oncelikle sorum şu evli kadinlarla iliski yaşamam doğrumu sizce istesem kadınları kocalarının elinden alırım benimle kocalarini aldatiyorlar sonuç olarak kazanan yine zeynep koçak evli olmuş bekar olmus sevgilisi olmuş olmamış ben bütün kizlarla takilirim
Bana evli bekar hiç farketmez bütün kadınlarla tanisiyorum sizce normal mi evli kadinlarla takilmam?