Sizce bebi seviyor mu? bana sarilip operek bak simdi tum yorgunlugum geciyor dedi baya uzun uzun sarildik biraz uygunsuz yerlerimede dokundu sizce amaci farkli mi?
Güncellemeler
+1 yıl
sozleri hosuma gitti ama davranislari farkli mi sizce bi erkek gozuyle yorumlarsaniz sevinirimmm
Sevgilimle isten ciktiktan sonra bulustuk bana sarilirken tum yorgunlugum gitti dedi?
Ben kıza sarıldığımda en son yüzünü ellerimin arasına alıp gözlerine bakıyordum o an içimi ısıtıyordu. Uygunsuz yerlere giden ellerde amaç farklı gibi sanki..
Ya bu konuda sen bi sorun etmiyosan tabiki normal sen burada anormal bişey var sanıp yardım amaçlı sorduğun için yardımcı olmaya çalışarak yorum yapıyoruz sorun yoksa tamam o zaman 😅
Ya kuzum bak çocuğa kendini kullandırtmak istemiyosan temas istemiyorum sarıl vs ama özel bölgeler olmaz evlenince de bakalım ne kadar samimi sana olan sevgisinde olayı direk lewel 1000e çıkarırım noldu anlayamaz bana böyle desen baştan biterdi olay 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ay kıyamam çok özlemiş seni.
Diyecektim ki.. Yine amacını son anda anladım. :D
Ben kıza sarıldığımda en son yüzünü ellerimin arasına alıp gözlerine bakıyordum o an içimi ısıtıyordu. Uygunsuz yerlere giden ellerde amaç farklı gibi sanki..
Ohhh sarıldıkça yorgunluğum gidiyo demek yerine arka planda dokundukça rahatlıyorumda olabilir bunu en iyi sen anlayabilirsin.. d
😒😒 oylede degildir ya
Masum melek gibi olma beni dellendirme elliyo dokunuyo diyosun ne olabilir ki başka
e tamamda sevende dokunbilir siniri asmadigi surece
Ya bu konuda sen bi sorun etmiyosan tabiki normal sen burada anormal bişey var sanıp yardım amaçlı sorduğun için yardımcı olmaya çalışarak yorum yapıyoruz sorun yoksa tamam o zaman 😅
Offf lafam karisik kullaniliyor olmayi kabul etmemi bekleme bi zahmettt shjdisoso
Ya kuzum bak çocuğa kendini kullandırtmak istemiyosan temas istemiyorum sarıl vs ama özel bölgeler olmaz evlenince de bakalım ne kadar samimi sana olan sevgisinde olayı direk lewel 1000e çıkarırım noldu anlayamaz bana böyle desen baştan biterdi olay 😄
Yorgunluk anlayışı farklı demek ki. Mesala beni sadece sarılmak kesmez.
Ne keser
aynen kesin aşık sana.
Şimdi o özlemek zannettiğin özlem değil jsjsj
Tamam jsjsjsjs
Evet seviyor ama uygunsuz yerlerini.
ama onlarda bana ait butun oldugumuzdan bence amaci ne bilmiyorjm ama yine de seviyor yaa oylede deme
Şöyle şeyler yazmayın asabım bozuluyor 😀
ne konuda
Çok naifsin
sevmek beni mallastirdi 😆
Sallıyor işte mk
niye ya gercekteende oyle hissetmis olamz mi
Olamaz sazancim
yok sevmiyor tabiki
Evet ne guzel sarılınca dinlenmiş
Ne alaka ya