Mantikli olan da oyle ama nisanlisini yedekte tutuyo aklinca simdi dokunmayip kendini iyi birisi olarak gostermeye calisiyo olabilir yani nisanlisinda da ayni seyler var mantiksiz bence
Yaşamaktan yana peki şimdi iki kişisiniz arkadaşın kıskanmayacak mı seni pişman olacak kadar aklında kaldıysa sıkıntı eğer olsaydı yani arkadaşın tarafından boku çıkardı olmaması iyi olmuş arkadaşınla kötü olurdun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Nisanli olan yedek digerleriyle hayatını yasamayi istiyo ama yanlis yapiyo
Vınsellıgı nısanlı sı ile de yasar neden böyle yapıyolsr ki delik aynı delik
Mantikli olan da oyle ama nisanlisini yedekte tutuyo aklinca simdi dokunmayip kendini iyi birisi olarak gostermeye calisiyo olabilir yani nisanlisinda da ayni seyler var mantiksiz bence
Nişanlın abazaymış kuşum diyeceğim de bence sen o 20 yaşındaki kızlardan birisisin
Benım nısanlım degıl
O çocuk abaza kuşum
Asıl nişanlı erkekler evlenmek üzere oldukça delirip başka kadınlara yürür (%95)
Bu tamamen meziyetsiz, iffetsiz, ahlaksız bir durum.
O 4 şahıstan hangisi olursa olsun bir pislik çukurundadır, artık kim kendini kurtarırsa.
Yazık kıza
Hepsine yazık tabi.
Bende öyle olurum ama maalesef öyle birine denk gelmedim
amaç nişan aldıktan sonra birini ıskalarsa diğerini vurmak... kötü bir niyeti yok çocuğun...
Hepsi böyle mi , siz gidip davarlarla birlikte olursanız hepsi böyle dersiniz tabii
Hepsı oyle kudurma s g
garson boşları alalım
Ne
O kızlardan biri sen misin
Napcan
Nikahıma alacağım grup yaparız sen misin değil misin zaten anonimsin gizli ne olacak
Benım ama bısey yasamadım ama onun amacı oydu
Diğer arkadaşın peki
Oda ama dıyo ki keske yasasaydım pısman
Yaşamaktan yana peki şimdi iki kişisiniz arkadaşın kıskanmayacak mı seni pişman olacak kadar aklında kaldıysa sıkıntı eğer olsaydı yani arkadaşın tarafından boku çıkardı olmaması iyi olmuş arkadaşınla kötü olurdun
Nişanlısı düşünsün kanks.
Erkeklere güven olmaz
Kızlara da kanks.
Onu nişanlısı düşünsün
Haberi yk
Yazık kıza ama yapacak birşy yok size tavsiyem hep erkekleri yargılamayın kadının en büyük düşmanı kadındır
Neden hemen erkeklerin hepsi böyle bir erkek şerefsiz ise hepsi şerefsiz mi bir kadn orspu ise tüm kadınlar öylemi
Yeter kutuplaştrmayın insanları bu doğanın kanununda var insan karektersiz ise kratersizdir biz ne yapacaz
Angelina Jolie ile Rihanna bile aldatıldı
Evt canım erkekler aynı
Kızlar farklı sanki
evet farklı ben sevdim mi sadık ve fedakar olurum
Silmeseydin iyiydi
cadde hadi yol al 😂 sığ ve kalıplaşmış genellemen doğru değil ama erkeklerin doyumsuzlugu açık ve net ortada
Bu zihniyetle bir yere varamazsın
İnce işi vardır
Bilemiyorum Altan
İşi olmamalı