Ya bu kızlar neden hep evli erkeklerin peşinden gidiyorlar? Dünyada bekar mi kalmadı?
Benim amcamın oğlu almanyada yaşıyor 32 yaşında. Aşk evliliği yaptı 1 tane de oğlu var. Amcamın oğlunun marketi var market geceleyin bile açık. Bazen amcamin oğlu markette uyuyor. Neyse kızın teki buna yapıştı bildiğiniz. Geceleyin markete geliyor. Sürekli onunla konuşmaya çalışıyor. Amcamın oğlu da normalde gözü dışarıda değil ama kız inatla bunun peşine yapıştı. Geceleyin markete gelip ilişki teklif etti. Bunu da 1 sene boyunca falan yaptı en son kuzenim tuzağa düştü. Şimdi de kızdan kurtulamıyor. Bir tek benden yardım istedi. Kızdan kurtulmak istiyor ve karısı öğrenmesin istiyor çünkü karısını cidden seviyor. Benim de kuzenim cidden hata yaptı ama o kız da kuzenime inatla 1 sene boyunca kuyruk salladı. Napmaliyiz bu konuda da yardımcı olsanız? O kız sürekli kuzenimin etrafında dolanıyor kurtulamadik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, karmaşık bir durum bu! Kuzenin gerçekten zor bir duruma düşmüş. İlk olarak kuzeninle açık ve dürüst bir iletişim kurmanın en önemli adım olduğunu düşünüyorum. Güvenli bir mesafede kalmak ve kesin bir sınır koymak gerektiğini hatırlatmak önemli. Eğer bu kızla yüz yüze konuşmak iç işleri daha da karmaşıklaştıracaksa, belki de bir uzmana ya da bir avukata danışmak faydalı olabilir.
Kızın hareketlerini ciddiye almalısınız çünkü bu durumda karısı da etkilenebilir. Yardımcı olmak istiyorsan, kuzenine destek ol ve gerekirse bir avukata danışın. Ama her durumda kuzeninin aldığı sorumlulukları hatırlaması gerek çünkü sonuçta o bir aile kurmuş bir birey. Kendi başına çözüm bulması da önemli. Unutma, herkes hata yapabilir ama önemli olan hataların farkına varıp düzeltmek için çaba göstermektir. Kuzeninin bundan bir ders çıkarması daha sağlıklı olur. Aşka dair konularda herkesin sınırlarını koruması çok önemli; bu yüzden onu cesaretlendirip yanında olmalısın. 🙏🏻❤️