Arkadaşlar çok ilginç bir şekilde takip edildim görüşleriniz?

Merhaba Arkadaşlar.34 yaşında bir bayanım. Geceleri 9 gibi yürüyüşe çıkıyorum. Çıktığım yer insanların içi kalabalık yani. Üniversite gençleri var. Neyse arkadaşlar biri bana arabasını çekip yan taraf ki yoldan bakmaya başladı. Ben fark ettim. Yürümeye devam ettim. Sonra yürüyüp aynı yere gelince bu kişi arabasında oturuyormuş. Çok hızlıca arabanın kapısını örttü. Takipe aldı beni arkamdan. Ben kalabalıktan ayrılmadım. Parka insanların içine kamelyada oturdum. Bu kişi elinde telefonla afedersiniz beni yanlış anladınız dedi. Özür dilemeye geldim dedi. Oturabilir miyim dedi. Bende otur dedim. Amacım onu kandırmak arkadaşlar. Çok ilginç birisin dedim. Arabadan çıkıp peşime takılıp şimdide özür diliyorsun dedim. Neyse kötü niyetim yok dedi bana. Belki de siz güzelsiniz ve çekicisiniz dedi bana. Bana kahve içelim mi dedi? Hayır dedim. Kahveyi sevmiyorum dedim. İsmimi sordu söylemedim. Kendine sordum söyledi. Seninle canlı müziğe gidelim dedi. Hayır dedim. Ayağı kalktım birdaha sakın karşıma çıkma dedim. seni polise şikayet ederim dedim. Çantamı koluna vurdum. Kalktım gittim arkadaşlar. O bana nasıl ikna olmuş taktiği ile yaklaştıysa bende ona öyle yaklaştım.
Arkadaşlar çok ilginç bir şekilde takip edildim görüşleriniz?