AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Akla düşüyordu önce hatta ilk kabul ettiğimde fotoğrafın ekran fotosu almıştım geçen gün gözüme çarptı geçen sene 13 Mayıs’ta kaydetmişim
Neyi kabul ettiğinde :)))
Kendi içimde ilgi duyduğumu kabul etmem bir ay sürdü benim ilk önce dedim hani saçmalama yüzünü bile görmediğim birisine ilgi duyamazsın adamı görmedin duymadın gerçek hayatta hiçbir bağlantın yok sadece adamın zekasına ilgi duyamazsın filan diyordum kendi kendime. Kabul etmedim bir ay boyunca😅 daha sonra da işte geliyordun gidiyordun bakıyordum günde birkaç kere dedim internet olur olmaz ss aldım
Valla bunu kendine demen iyi bunu ben kaç kişiye dedim daha görmedin neyden hoşlanıyorsun diye 🤣 hepsi de her şey görüntü değil diyor ama 2 dk sonra bir daha görene aşk olsun 🤣
Zor bir şey ve boş bir şey boş olduğunu bile bile devam etmem de ayrı bir saçmalık neyse
saçmalık demeyelim de akıl işi değil diyelim :))) neyse hayırlısı olsun bu değil öbür yazar seni eveririz artık :P
Beyine düşer zaten kalpte duygu hissedilmez bir çok duygu ve sinirsel bağlantı beyinde ilk önce hissedilir sonra tepki veririz
sence https://www.instagram.com/reel/CVI3uEvDd96/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
sence mi ben sana soruyorum zaten :D cevabı alamadım ama :D
Aklımız neye ihtiyacımız olduğunu bilir ve birinde bunu gördüğümüzde kalbimiz onun için çarpmaya başlar.
o zaman insanın aklında aşık olacağı kişinin profili vardır diyorsun doğru mu anladım
Bence öyle.
🤣ne aşkı ne kalbi.. aklı olan aşka düşmez... anne babadan başka hiç kimse senin için ölüp bitmez. Hepsi pragmatistlikten başka bi şey değil !
ona bakarsan anne babanın da ölüp bitmesi mantıksal bir şey değil :)))
Sebep?
Mantıkla yaklaşan insan önce kendini ön plana koymalıdır. Mantık bana göre bunu gerektirir. Sevdiğin için kendinden öne koyarsın anne baba çocuğunu sevdiği için ön plana koyuyor ne kadar eziyet etse de evladı kendini geri planda tutup çocuğunu daha çok önemsiyor. Bu bana pek mantık işi gelmiyor açıkçası
Valla bi söz vardır.. körün gözleri açılınca atacağı ilk şey bastonu olır diye.. şimdikilere asla güvenim yok ki bunuda dile getiriyorum bizzat.. evlat başka derler o duyguyu bilemiyırum şimdi ama ailem fazlasıyla hissetiriyor çok şükür💐🤗
Demeye çalıştığım sevgi olunca mantık devre dışı kalıyor ama sana katılıyorum dışarıda insanın güvenini sarsan çok fazla kişi var hepimizin başına geliyor benim de geldi ama bu umudumuzu kesmemiz anlamına gelmez. Umarım karşına öyle biri çıkar da düşüncelerin değişir :)))
Şuana kadar duygularımla mantığımı karıştırıpta devre dışı bırakmadım inşallah bundan sonrada olmaz. İnşallah diyelim seninde istediğin gibi biri çıkması dileğiyle..
Mantıken önce akla düşer. Sonuçta düşünmeden ve tanımadan başladığımız bir aşkı ne kadar sürdürebiliriz ki.
Önce akla düşmeli bence..
aklı olan aşık mı olur be :D akıl işimi :D akıl işi olsa aşk uğruna o kadar saçma şeyler yapılmazdı :D
Bence ilk akla düşmeli mantığını yok edicek. Sonrasında kalbinlede seni bitirmeli.
çok duygusal bir cevap olmuş
🧙♂️🧙♂️
Aşk akla düşer. Ondandır etrafta bu kadar çok aşık olduğuna inanan takıntılı insanın oluşu.
Aşık olduğuna inanmak aşık olduğu anlamına gelmez ki ama 🙃
İnsan inandığını yaşar ama.
İnsan inandığını yaşamaz. Eğer öyle olsaydı, herkes kendisinin her şeyin en iyisini hakkettiğine inanır o zaman herkes iyi şartlarda yaşardı
İnsan inandığı şeyleri hayatına farkında olmadan uyarlar ve onları yaşar. Herkes niye iyi bir hayat yaşayamıyor, belki de herkes düşündüğünüz kadar buna inanmıyordur. Ayrıca bu ikisi çok bağımsız konular. Hak ettiğine inanmak ayrı bir şey bir duyguyu hissettiğine inanmak ayrı. Hak ettiğine inandığı zaman insanın hak ettiği hayat için çabalaması gerekir, ancak bir duyguda herhangi bir şey yapmasına gerek yoktur. Ona odaklanması hissettiğini sanması için yeterlidir.
Aşk önce akla düşer, akıl olmaz der sonra akıl aradan çekilir ve kalp aşkı buyur eder.
önce kalbe düşüp sonra akıl olmaz demez mi :)))
Hayır önce akıl reddeder. Ben ilk aşkımı bu şekilde yaşadım. İlk başta aklım bu insan senin tipin değil diyordu. Zamanla o tipe karşı hislerimin olduğunu anlamıştım. Yani önce aklıma düşmüş ama aklım reddetmiş, bunun üzerine kalbime gitmişti. Her neyse anlaman için bu örneği verdim yoksa kaç samanlık mesele😃
ben de hiç öyle olmadı tam tersi oldu :D kaç senelik derken benimkinin üstünde 18 sene geçti :P senin kaç sene oldu :D
Dedim ya çocukluk aşkı.
Nerede dedin 🤣 sadece kaç zamanlık mesele dedin 🤣
14 yaşında iken sevmiştim yaw ne detaya girdin 😂 çocukluk şeyi unutulur gider yani. Aradan geçmiş 6-7 sene Allah aşkına 🙄
sen niye böyle çıkış yaptın şimdi yoksa hala unutamadın mı :O
Unutuldu hatta üstüne başka defterler dürüldü, o defterler kapandı yeni defterler açıldı.
Benim bildiğim terazi unutmaz öyle :))) kararsızdır biraz da ego vardır ama aşık oldu mu da unutmaz diye bilirdim oysa ki
Kalbim şu an dolu çünkü.
o zaman ayrı tabi :)
Aşk akıl işi değildir her şey kalpte yaşanır ve orada son bulur
Önce akıl bence
Sonra abarttikca saçmaladıkca kalbe doğru yol alıyor
beyin sevmez kalp sever
o yüzdne önce kalbe düşer elbette
Önce akla sonra yüreğe düşer aşk mantiginin kabuldettigini sever çünkü kalp
aşkta mantık var mı ki :)))
Çoğu kişi mantigini kaybetse de bazilari kaybetmiyor ve aşkta mantık olusturuyor inceliyor bakiyor süzüyor bu bana uygun mu bununla yapabilirmiyim diye
o aşktan ziyade mantıklı bir seçim olmuyor mu :)))
Bence en doğrusu bu diğer turtu gönül hiç ota konamiyor baska yere batmaktan
en doğrusu olabilir ama mantıkta duygu olmaz :)))
Onceden kalbeydi. Simdi akıl bence..
herkes akıllanmış maşallah :)))
Hahaha yorumlara bakmadkm. Ama herkesin bir kalp ağrısı var bence ortak..😅😅
Bilemedim şimdi ne ağrısı var :D
Tabi kalbin olmadigi için anlamazsin ortak 😄😄
Tabii ki akla sonuçta aklımızda şekillendirdiğimiz kişilere aşık oluyoruz. . .
Aşk cemresi kalbe düşüyor
Kalbe düşer aklı düşürür
Önce akla sonra kalbe düşer
Günümüzde ilk göze düşüyor da neyse
herkes öyle değildir bence :)
Yok değil zaten ama çok nadir öyleleri ne yazık ki
valla son sıralar benim gördüğüm çoğu şey sanala düşmüş sevgiler de öyle aşklar da
Bugün bir yorumumda ben de bunu yazdım. Artık ya sanalda ya da arkadaş vesilesiyle tanışılıyor
Tanışmaktan bahsetmiyorum. Nasıl tanıştığının bir önemi yok gerçek hayata taşırsın zaman geçirir karşıyı tanırsın. Daha gerçek hayatta görmeden daha resmini görmeden aşığım seviyorum deyip sanal ilişki yaşayanlar var.
Onlar normal değil ya hu kafa gidik
herkesin fikrine saygı duyuyorum ama bana ters geliyor. Kaç kez başıma geldi.
Sanaldan ilişki mi yaşadın
yok gelip benden hoşlandıklarını söylediler :D daha görmeden neyimi sevdin diye de sordum her şey görüntü değil diyorlar 5 dk sonra bakıyorsun yoklar :D
Ahahah o neymiş öyle ya😅😅trollemişler sanki
keşke trol olsa değil :D biriyle buluşmuşluğum bile var. :D
Noldu buluşunca?
Bir şey olmadı. Kendisinin olgun olmadığını söylemiştim dediğimin doğru olduğunu da gördüm.
En azından yüz yüze görüşmüşün yani sanalda kalmamış bu da bir şey
benim öyle bir arayışım yok ki yıllardır internetten insanlarla tanışıp arkadaş olmuşumdur gerçek hayatta görüştüm de bundan yana sıkıntı yok. Hatta profilimde bununla ilgili uzun bir yazı bile var :D
Ne desem ters cevap veriyorsun😀iyi geceler
ters cevap vermedim ki :D sadece zaten baştan biliyordum ne olacağını değişen bir şey olmadı diyorum :D size de iyi geceler hanımefendi
Akla kalp biraz zaman alır
Akıl işi değildir dostum kalptir kalp.
katılıyorum ;)
Bence akla düşer
Kalbe
Kalbe düşer
Kalbe düşer akla yorumlaması kalır.
Kalbe.
Bence kalbe
çoğu kişi önce akla düşer diyor ama :D
Kalbe..
Akıla