Özellikle erkekler okusun. Neden böylesiniz?

Dün sorduğum bir soru yüzünden saatlerdir erkeklerden hakaret işitiyorum. Vay efendim Türk kızları şöyle kötüymüş böyle paragözmüş Avrupa kızları daha güzelmiş bilmem ne... Sadece şunu merak ediyorum neden böylesiniz? Zamanında kim beğenmedi sizi hırsını benden çıkardınız? Resmen linç edildim ve psikolojik olarak hiç iyi değilim. Zamanında birini sevmişsiniz ya fakir ya da çirkin diye sizi beğenmemiş gelip burada benden çıkardınız acısını.

Normalde böyle biri değilim ama yorumları okuyunca zamanında size hangi kız ne yaptıysa iyi yapmış diyorum. Kudurun çatlayın abi fakirseniz, çirkinseniz, beğenilmiyorsanız çatlayın, ağlayın bu kadar basit. Evet biz zevki olan türdeniz yabancılar gibi sadece s*ki iri olana, iyi becerebilene gelmiyoruz kaliteli insan istiyoruz, hem fukara hem de şeyi büyüklerle işimiz yok aynen öyle gidebiliyorsanız s*ktirin gidin dış devletten evlenin yapamıyorsanız da çatlayın kudurun geberin.

(Erkeklere cevabı kısıtlıyorum çünkü yediğim linçten bıktım ve bi kere daha kaldırabilecek gücüm yok)
Güncellemeler
+1 yıl
Not: kısıtlamayı yapamamışım sanırım ama olsun verdiğiniz öfke ve linç dolu cevapları yine de okumayacağım istediğiniz kadar küfür edip, öfkelenip kudurabilirsiniz ezik mahluklar :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ve yazdığım kişilikte olmayan erkekler lütfen üzerinize alınmayın belirli kişilere bu sözlerim
Özellikle erkekler okusun. Neden böylesiniz?