Erkekler neden boylesiniz. ?

Biri paylaşmış beraber oluyoruz karı koca gibiyiz ama evliliği düşünmuyor diye.. Bir çok erkek de şu cevabi vermiş e istediği herşeyi vermişsin niye evlensin! vermeyen kız daha mı namuslu ya da yakınlaşmadan evlenen kızın geçmişinden emin miyiz? Nasıl sen hissettiysen arzuldıysan karşındaki kadın da seni o kadar istedi arada duygu olustu ki o sınıra gelebildi. Ben de tek kişiyle oldum sevdim aşık oldum yaşadım. Aynı evde degildik ama ben onun evine gidip yaşadığım icin niye kullanılmalık kız oluyorum? Istesem ayrıldıktan sonra biriyle olurdum amaç tattmin olsa. Yıllardır dokunmadı kimse bana. Erkekler yapınca oh ne ala kadın isteyince e sen de herseyini vermissin be ağlama zirlama niye oluyor. Birsuru erkek bu kafada bana istedigimi verenle eğlenirim keyfime bakarım güya namusundan emin olduğumla da evlenirim. birseyler yaşamış bağlilık olmuşmuş sana kendini sunacak kadar istemiş sevmiş kadın elbette ilerde evliligi de seninle hayal eder. Neden bu erkek terörü ya bıkmadiniz kadınları incitmekten...

Erkekler neden boylesiniz. ?