İki hafta önce bana yürüdüğünü düşündüğüm çocuk bugün arkadaşlarına "Şu kızın adı neydi ya" dedi benim için. Bi şeyimi isteyecekti de
2 ay
İki hafta önce bana yürüdüğünü düşündüğüm çocuk bugün arkadaşlarına "Şu kızın adı neydi ya" dedi benim için. Bi şeyimi isteyecekti de
Cevap
2Cevap
kendince karizma yapmış. kasap vitrinine bakan kedi, kırıldın mı :D
o ne demek be soamslmals
sen kasap vitrinindeki etsin o da vitrine bakıp "ulaşamadığı ciğere mundar" diyen kedi de o asjsjsjs
acaba yürümedi de ben mi yanlıs anladım ya elw slwmsşaö
senin için yürümek ne ya da nasıl oluyor :D o zaman oradan başlayayım, yaz bana :)
ya cocuk masamdaki esyaları alıp durdu bana versene bunu falan dedi
yani versene demiş jsjsj sen niye vermedin :d
yav o anlamda demedi wööwwşöw
versene demiş ben mi yanlış okudum :D sansürlü yazma direkt yaz o zaman sen de bana
ya powerbankimi alıp bunu bana versene bana satsana dedi
aranızda elektrik olmuş ve doğal olarak versene bana demi asjsjs
senim kullanıcı adın da hakkını veriyor kamwaşma
ben dürüstüm ve goy goy insanıyım. kullancı adımla edindiğin ön yargın yanlış. ponçik nickil olup ikiyüzlülük yapmam ben bir de saygısızlık da yapmam :)
şaka yapmıstım
olsun ben de kendimi ifade ettim. ama çekinme yaz :)
sen adama yüz vermeyince hazmedememiş
ama normal konuşuyorduk yani terslemedim ki
acaba yürümedi de ben mi yanlıs anladım ya
ya benim iki yanımda oturuyordu acaba duymam diye mi düşündü. şu kızın adı neydi ya dediği arkadaslarıyla da tanısmadım bile
e ne geçecek eline
ben ne yapacagım peki duymamıs gibi yaptım o *
an
onun bi beğenisi yok yani sadece ilgi için yaptı öyle mi
enayi gibi dolaşmak istemem
@gizliiQwe sn benim adimi unutursun he
Ok
Bitmistir
@gizliiQwe offf ozelde konusun çekemem sizi
Niye kızdınız hanımefendi? Erkn Menopoz mu?
susun ergenler özele gidin
Ergennnnnnnnn miiii
Himmm
ablanıza saygınız olsun susun
Cocuga dicem kacsin snden
kaçıyor zaten hatta nefeet ediyor bence. geçen gün yan yana oturduk bu hafta yine yanıma oturacaktı beni görünce off yaptı sonra arkadaslarına dönüp sizin orada yer var mı dedi yok dediler öyle yanıma oturdu. kendimi ne kadar kötü hissettim bi bilsen akwmsşaösşöa
Ne diyosun benden başkasıyla dertlesip birde ustune rakı mı iceceksin
Oha baya kacıyo kiz bu senden
Uzuldum Şu an oyle dedıgım icin
Bence sn bunu sktr et eminim cok gzelsndir bi erkk icn kndini dusrme gtunu de kaldrma kmsnin
geçen hafta sadwce bi gün gördü napmıs olabiliriim ki bu hafta yan yana oturmakfan rahatsız oluyor slk ya
tamam snde gurur yok mu
sktr et
Cocuk seni takmiyo bile
Kendi kndne gelin guvy olmussun
yok zaten umrumda degilde knk düşğn yani bi kez gördüğün cocuk yanıma oturmak istemiypr insan kendini kötü hissediyot acana sorun ne diye düşünüyor
kac yasındasın bitnm
tamam kisisel algılama snde her seyı
yaa ben o la konusmuyorum kii yanıma oturup bana soru soran da o
Tamam soru sormasi demek sana yurudugu anlamina gelmiyor kanka
tamam yeto
yeto himmm
Tmmdir
Sinir etmek istiyor ya da ilgi çekmek için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum seni kırmış, hissediyorum 😔 Haklısın, hoşlandığın biri böyle davranınca incinmek çok normal.
Muhtemelen net bir ilgisi yoktu, biraz flört edip sonra ciddiye almadan devam etti. Erkek-kız farkı değil bu; olgunluk ve saygı meselesi. Senin değerin, onun hatırlayıp hatırlamamasıyla ölçülmez 💅 Bundan sonra sözleri değil, tutarlı davranışları dikkate almayı dene 😉💫