Bilindiği üzere herkesin kırmızı çizgileri ve hayatta yapmam dediği şeyler var. Peki bu şeyleri çok sevdiğiniz insan yani sevgiliniz söylese yapar mıydınız...✔ #Acid_Qeenn.🌺
Hayatta yapmam dediğiniz şeyi sevgiliniz istese yapar mısınız?
Sevgilim olan birisi yapmayacağım bir şeyi zaten istemez. Diyelim ki istedi; hayatta yapmayacağım bir şey, zaten imkansız olan bir şeydir. Dolayısıyla sevgilim istedi diye imkansız olan bir şeyi yapmam. Ama, bunu O'na izah ederim. Anlamasını ve anlayışla karşılarım.
Bunun dışında hayatta yapmayacağım demedigim her şeyi sevgilim isterse yaparım. Sonuçta sevgilim. Benden istekleri olabilir. Sevgilim olmuşsa benim için özel ve önemlidir ve istekleri herkesten her şeyden önce gelir...
Yani, bazı insanlar gibi; ben buyum işine gelirse... işine gelmezse de kapı orada... kimse benden bir şey isteyemez veya kimse beni bir kalıba sokamaz demem. Veya saçma sapan bahanelere sığınmam. Sevgi ve saygımı gösteririm.
Kırmızı çizgimse, sevgilim de istese yapmam. O zaman kırmızı çizgi olmasının ne manası var? İnsanın kırmızı çizgileri, seneler içinde her biri acı veren tecrübeleri ve yaşanmışlıkları sonucu oluşur. Her ne kadar sevgili de olsa bunları çiğnemek geçmişteki kötü tecrübelerin tekrar yaşanması anlamına gelebilir. Kendine saygısı olan insan da bunu yapmaz bence..
Yapmam. Benim nasıl biri olduğu mu bilerek sevmesi gerekir. Sonradan değişecek ve değiştirecekse gereği yok. Zaten ben onu doğru olduğu için sevmiş olurum, yanlışı sevecek olsam yanlış biri olurdum.
Büyük konuşma sakın Gizem sakııığnn 🤣 onun değilde kendi isteğimle yapmamdır ideali.. Şöyle ki, benim sınırlarım her şeyim. Jayatıma girmek isteyen hayatımda neyd yer olmadığını çok iyi bilmeli. Sevgimi, kendime olan saygımı, tahammülümü, gelecekteki hayallerimi ve kırmızı çizgilerime saygı duymayan ve beni kırmaktan imtina etmeyen birini hayatıma almakda istemem şahsen
Ben kimseden sevmediği bir şeyi yapmasını istemem çünkü bu o kişiye bir eziyettir. Değer verdiğim kişiye eziyet etmek istemem ama o benden istiyorsa bir oturur düşünür hatta biraz sorgularım bazı şeyleri :)))