Burada görüşleri okuyorum, koca bulamayan kızlar sürekli evliliği kötülüyor falan? Napalım sizin gibi tek gecelik hayat sürüp, önümüze gelenin parasını mı yiyelim?
Neyin derdindesiniz siz ya?
Neyin derdindesiniz siz ya?
Yani her kötüleyen koca bulamayıp da sızlayan değildir ki ben evliliği kötülemiyorum ama sıcak da bakmıyorum ama bunun koca bulmamakla ilgisi yok kendine adıma istesem bulurum birini ben evlilik kavramına olumlu bakmıyorum sadece yoksa gerçekten evli olup mutlu olan insanlar var Fırat ve Ceyda gibi 😊
Aslında evlilik nasip işidir insanın içine o his doğar zaten. Tanırsın, evlenmek istersiniz evlenirsiniz. Aileler onayladıktan sonra siz emin olduktan sonra mesela başkalarına niye laf söylemek düşsün? Kötüleyen neye göre kötülüyor? Öven neye göre övüyor? Evlilik acele olursa muhakkak kötü sorunlu bir evliliğe sahip olmuş olurlar ve sonu kötü biter. O yüzden emin olmak önemli. Hisler aynasını karşıda görmek gerek. Ben artık takmıyorum milletin fikrini. Evlilik de düşünmüyorum uzun bir süre.
Para işidir hayat
Varsa nakit gemide tatilde olursun tüm hayatın boyunca
Cevap
10Cevap
Kanka kedi ulasamadigi cigere hesabi ama tek bi cinsiyete indirgemek yanlis erkeklerin cok bi bk farki var sanki allasen icini bilsek kim bilir en once kendileri koppekler gibi evlenmek istiyodur bos bos edebiyat parcaliyolar iste slslsl
Allah belalarini versinsu
Amin kuzum
Erkeklerinde onuda ekleyelim bi farklari yok ayni kafa
Buna katılıyorum ama bir insanin tek amacı tek başarısı koca derdine düşmek de olmamalı ortası ni bulmak lazım
Evlilik çok güzel bir şey değil ki zaten eğer ayda 20 bin tl falan kazanmıyorsan.
Benimde evliliğe bakış açım olumsuz yönde ama koca bulamadığım için değil. Bu zamanda biriyle evlenmek cok zor sadakat sıfıra düşmüş durumda aldatmayan insan sayısı 3 5 kişi. Kaldı ki anlaşabileceğin eğlenebileceğin bir ömür aynı evi paylaşabileceğin biri olması lazım. Zor iş o yüzden
Evli olmayıp da evlilik hakkında 10 önemli fikir veren fenomenlerden farkları yok
Tamam en koca delisi sensin
Kanka ben bu silliga sovmeye basliyom @real_animegirl
Tamam en duzgun sensin kasar sorsak milyon tane sevgilisi olmustur kalbi yalama olmus giren cikan belli degil gelmis burada ahkam kesiyo kevaseye bak sen yasi sctigim bk kadar bile degil gelmis burada baskalarini kotuluyo sanki lezbiyen aw sizofren ergen seni gunluk hayatinda ay ecesu su cocuk bana bakiyoooaa kiss diye triplere girerler burada istemem yan cebime koy havalarina giriyo git erkeklerle kanka aygi takil sen bide beyin yasi iq seviyesinden yuksek sillik bide ders veriyo gorcez senide 25inden sonra evde kaldim triplerine gircen bi yuzuge bedenini satar afra tafra yapmaktan geri kalmaz tamam en yelloz homo lez sensin
Kimmbunu diyen boğa burcudur
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
evlilik dogru insanla oldugu takdirde nimettir
Bende anlamadım nedenini
Erkek hesabı onlar nafaka ödeyen diye düşünüyorum
İsteseler bulurlar da işlerine gelmiyor sfsdf
çokda iyi değil evlilik
Evlenecek erkek ellerine geçmiyor 🤠
hiç bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?