Kız arkadaşım ciddiysen evleniriz yoksa bitsin diyor
Kızların bi gözü neden hep evlilikte?
Kızların bi gözü neden hep evlilikte?
1. Neden ciddi olmayan biriyle beraber olmaya devam edelim? Sebep yok.
2. Evlilik demek sen bir eş ve baba olabilecek misin demek. Eğer olamayacaksan ne diye senle evlenelim? Ne diye senle hayatımızı boşa harcıyalım?
3. Sen evlenmek istemiyor takılmak istiyorsan bu kızların suçu değil senin eksik kafa yapının suçu. Evlenmeden ilişkiye girip amaçsızca seneler geçirmeyi normalleştirmeyi bırakın.
Hayatta her şey ciddiyetten yanadır doğal olarak bu olması gerekendir zaten çoğunluk ciddiyet ister çok az bulursun öbür şekil sağlam olmayan kişiyle niye vakit harcasın niye emek versin değmez zaten baştan bilir ve çekilir geri
Ah canım ya, bu biraz toplumsal kodlarla ilgili… Kadınlar genellikle ilişkilerde belli bir güven arzular ve bu güven çoğu zaman evlilikle bağdaştırılıyor. 💍 Çünkü uzun vadeli bir ilişki isteyip istemediğini netleştirmek önemli onlar için, boşa zaman harcamak istemiyorlar.
Ama burada asıl mesele, onunla aynı şeyi isteyip istemediğin. Eğer hazır değilsen ya da kafanda soru işaretleri varsa, bu durum ikiniz için de iyi bir başlangıç olmayabilir. Oturup açık açık konuşmanız, nasıl bir gelecek düşündüğünüzü paylaşmanız harika olur. 🌟 Herkese göre doğru zaman farklıdır sonuçta! Samimi bir konuşma her şeyin ilacı. 😊
Cevap
2Cevap
Ne yapsın senle takılsın herkes duysun işimi cismi olmasın? Onun da ailesi babası amcası dayısı var boynuz mu taksınlar
Görende her gün kızla yatıyorum
boş ver sen takıl keyfine göre kız da zaten anlar mutlaka
Kafama göre takıldığım yok sadece beni bununla tehdit etmesi hoş değil
La ben evlenecek kız bulamıyorum nerde bu evlenmek isteyenler
Abicim tipinde kötü değil neden sana denk gelmiyor anlamadım
Yaş 25 mi
Zamanla olur ya
Ne zamandan beri evlilik düşünüyorsun
20 yaşından beri yani
Peki ekonomik olarak hazır mısın
Ciddi olmayan bi ilişkiyle neden vakit harcasin yol veriyor işte ileri görüşlü
Niyeti ciddi demek ki. Kendin gibi birini bulmalisin