Eşim eski sevgilisini unutmamış çocuk istemiyor onunla görüşüyormu?

1 yıldır evliyiz ben 19 yaşındayım eşim 26 aileler tanıştırdı görücü usulü gibi değil kararı bize bıraktılar baskı yapmadılar 4 ayda evlilik kararı aldık her şey en başından beri güzeldi beni sevdiğini söylüyordu hiç eski sevgilisinden bahsetmedi annemle eşimin annesi artık bir yıl vakit geçtiğini çocuk yapın daha güzel olur dediler bende düşünüyordum zaten bunu eşimle konuştum bir süre çocuk istemediğini söyledi nedeni sorduğumda işte istemiyorum dedi ben biraz üsteledim bağırdı masaya vurdu sus dedi bende bağırdım daha sonra eski sevgilisini unutamadığını benden sıkıldığını söyledi bir şey demedim gittim yatak odasına ağladım hiç gelmedi yanıma televizyon izledi biraz vakit geçti ben gittim yanına hiç beni sevmedinmi dedim beni sevdiğini ona aşık olduğunu fakat ayrılmak istemediğini söyledi neden onunla evlenmediğini sordum anlaşamazdım onunla dedi bana değer verdiğini sevdiğini sadece biraz daha alışmak için süre ver dedi hiçbir şey demedim annemlere geldim şimdilik hiçbir şey anlatmadım aileme ilk kez bana bağırdı her şey çok güzeldi bana aşık olabilirmi onu unutup o dediği kız bekarmış hala görüşüyor olabilirlermi hiç telefonunda bir şey görmedim eve hep vaktinde gelir ama şüphe duydum?
Eşim eski sevgilisini unutmamış çocuk istemiyor onunla görüşüyormu?