Eski kocamin kizimi sevgilisiyle birlikte almaya gelmesi?

Eski eşimle 1 yil önce bosandik daha dogrusu ben bosadim mesleginden oturu bazen gelmesinin aylar surmesinden oturu çok zor gelmisti kaldiramamis yapamamistim ve o zamanlar hamileydim her şeyi daha da duygusal algılıyordum eşim de kal diye israr etmek yerine ofkelenip beni suclayinca iyice emin olmustum kararimdan boşandıktan sonra surekli mesaj atiyordu bir bahaneyle ozellikle de kizimi sormak icin şimdi kızım 1 bucuk yasinda ve 2 hafta önce izne cikacagini almaya geleceğini söyledi gezdirmek için tamam dedim geldi ve yanında bir kadınla geldi dunyam başıma yıkıldı boyle bir şey beklemiyordum sinirlendim kizimi gostermeyecegimi soyledim bu kadının burada ne işi var dedim sanki komikmis gibi siritti kız arkadaşım dedi bu seni ilgilendirmez dedi kizimi da aldım gittim bana bir ton mesaj atmis gostermek zorundasin her seyi sen istedin simdi birini gorunce zoruna mi gitti yazmis sizce gostermemekte haksiz miyim ya ben babasini gorsun diye getirdim kizimi nasil yaninda ki kadina sevdireyim ne yapacagimi bilmiyorum fikir verin lütfen

Eski kocamin kizimi sevgilisiyle birlikte almaya gelmesi?