Güncellemeler
1 yıl
bir hafta surmedi ayirmam. eski ese kismet buldum, fizana tasiniyor cocuguyla beraber. kismeti benim ayarladigimdan haberi bile yok :D
gorusler icin tesekkurleer
gorusler icin tesekkurleer
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimin çocuğu ile geçirdiği zamandan rahatsızım. Onu çocuğundan ve eski eşinden nasıl uzaklaştırırım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eski eş neyse de çocuğundan uzaklaştırmak ne demek.. Umarım adam seni bırakır azıcık aklı varsa:))
Eski eşi uzaklaştırmadan çocuğu nasıl uzaklaştırıyorsun derler asıl :))
Anne amip gibi çocukla beraber gelen hediye kutusu gibi mübarek ! bahanesi de çocuk küçük..
Sen beraber olduğun adamdan emin değilsen ve eski eşinden korkuyorsan bence zaten bu ilişkiyi yürütme.. Git kendine çocuksuz 4 duvar arasında yaşayan insan etkileşimi 0 olan bir i bul zira marketteki kadindq ona göz koyabilir :))
kıskançlık değil konu. ZAMAN.
kadının vadesi dolmuş , çocuğu da ayrı büyütecek kadar gözden çıkarmışlar madem boşanarak.
Tüm zamanı benim. Tüm maddiyatı benim. Anladın?
Bosanmayi çocuğu hayatlarından çıkarmak kadar sığ bir düşünce yapısındaki bir insana ne anlatacaksın ki.. Beynin olsaydı keşke sünger yerine.. Kimsenin tüm zamanı senin değil.. O'amazda umarım adam seni üzer bak kötü bir şey dilemem genelde insanlar içn ama sqnq ozel davranicam.. Umarım çok pişmanlıklar yaşarsın :)) hadi yoluna
Boşanma gayet de çocuğa yarım yamalak ebeveyn olmaktır. Sadece korkaklar bunu kabullenmez ve toplum bnu anlayışla karşılar.
Boşanmış ailelerin çocukları her zaman gariptir ve uyumsuzdur.
Bosanmis bir ailenin çocuğuyum hayatım boyunca uyum sorunu çekmedim.. Hatta kardeşim derdi her koşulda hayatta kalırsın sen.. Bu tamamen senin aile sevgisi gormemenle alakqli.. Ben annemden de babamda fazlasıyla gördüm.. Cokkeyif'iydi çocukluğum.. Ebeveyn olmak için illa kötü bir iliskiyi taşımak gerekmez bazen sağlıklı bir ilişki için boşanma gerekir ve bu çocuklara daha iyi yansır.. Mutsuz bir evde çocuklar sevgisizliği normallestirie ve öyle büyürler.. Sonra ikili ilis'i'erinde bir türlü mutlu olamazlar
Çocuklar için boşanmayan aileler çocuklarına kötü rol model o'du'larini aslq anlamazlar.. Güçlü bir anne kafalı bir baba yerine birbirine tahammül etmeye çalışan insanlarla büyürler
*kafali=kararli
bunlar hep yalan işte biliyor musun
kandırmacadan ibaret
tabi ki buna inanacaksın ve güzel geçtiğini düşüneceksin.
aynen kardeşim öyledir.
bizim okulda sınıftaki ucubeler de öyleydi.
He he kandırmaca.. Sen insanı vasıfları edindigi'dzbu konuları tekrar tartışırız. Bir çocukla babası arasına girmeyi göze alan kapasitedeki birine daha fazla cümle sarfermiyeyim:))
onu babasi zaten gozden cikarmis. bana tas atmasi kolay.
seni gozden cikaran ana babana atacak degilsin tabi o tasi, korkak :D
Gözden çıkarmadılar ki harikq annem babam vardı. Her an ve dakika ne yaparsam yapayım destekleyen.. Sen keşke biraz sevgi görebilseydin. Ama zor anliyorum sqna tahammül edene cennet garantidir :))
Uzaklastiramazsin. Kendin uzaklas bir zahmet.
bir yolu vardır , net bulurum da nasıl
Kendin uzaklaş ondan çocuğun vebaline girme
eski eş sürekli çocukla beraber geliyor. yapışık gibi çocuğa.
istemiyorum, olmayacak çocuk hayatımızda. o kadar.
troll soru
ne trollu ya
ben bir yere gitmiyorum ama o çocuk gidecek, çok net
evlilerden uzak durun.
Evli değil boşanmış
yakında evleniyoruz ama çocuğu istemiyorum evimde de , kocamın zamanında da
çocuğun ne suçu var? annelik yapacağına böyle düşünme. boş şeytani düşünceler bunlar. o çocuk anne sevgisinden eksik kalmasın.
küçüksün, aklın ermiyor. ben sana bu zamana kadar gördüklerimi söyleyeyim :
başkasının doğurduğu, sen istersen melek ol, nankördür. Bir dolduruşa gelir anne tarafından.
Kız çocuğu olduğu için babaya ekstra düşkün. Bütün bu tarz örnekler , babaya aşırı düşkünlük / beraber yatma istediği getirir. Baba da yarım babalığın verdiği eziklikle ne derse he der bu çocuklar.
Dolayısıyla sırf bi veletten dolayı da soğukluk başlar, daha hiçbir şey yokken.
üstüne, çocuk ateşlendiğinde, mezuniyetinde doğumunda başarısında her anında anne baba dede anane babanne tüm aile bir olur. gereksiz aile birlikleri.
hayır, olmayacak. ben çok örneklerini gördüm. olmayacak.
o zaman evlenip bunu kendine dert edinme boşuna. Başka nasıl bir çare arıyorsun ki burada?
Ayrıca aklı yaşla bir tuttuğunuza göre sizin de akıl yaşınız epey küçükmüş.
tam beklediğim ergence cevap. evet evet aynen ondan yavrucum
Açık ve net tavrını ortaya koyduğun zaman kesin bir cevapla son derece kendimden eminim ki SENDEN KESİNLİKLE ANNE OLMAZ. Acı ve gerçek bir söylem.. üzgünüm. kendinizi yüksekte görmeye, diğerlerini aşağılamaya çalışan bir birey olduğunuz için hiçbir şeyi hak etmediğinizi düşünüyorum. Hatta sizi alacak 2. bir seçeneğin sizinle hiçbir zaman mutlu olacağını düşünmüyorum. Ergen olabilirim size göre ama çok kitap okumuşluğumun verdiği tecrübe ve akıl yaşıma bağlı olarak sizin verdiğiniz cevaplara göre hislerimin bu doğrultuda olduğuna sende emin olabilirsin.
Anne olmak isteyen kim?
zaten çocuk istemiyorum haha
Zaten o çocuklara da anne olamazsın. Bunu kastetmiştim.