Henüz 7 aylık bir oğlumuz var. Ve ben bir çoçuk daha istiyorum. İkisi birlikte büyüsün istiyorum bu istediğimi söyledim. Bana çok erken oğlumuz çok küçük sen daha yeni yeni doğum yaptın. En az 1 buçuk yaşıns gelince yapalım bir çocuk daha dedi beni sevseydi benden çok çoçul isterdi haksız mıyım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bebeğim hiçbir genetik faktör olmadan dışardan hiçbir etki olmadan tamamen rastlantısal olarak kalp hastası olarak doğdu ve uzun ve uğraş verici ilgi gerektiren bi durum bu hayat karşına ne getirir bilemezsin şimdi bide bi bebeğim daha olsaydı ne yapardım bilemiyorum kocan cok haklı onu dinle ve sakin ol kaçmıyor bu dünya
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ikiz gibi olsunlar istedim
- +1 yıl
Dediğim gibi diğerinin ne olacağı belli değil ne olur ne olmaz bekle sabret ablam senin dediğin gibi çocuk sahibi oldu aralırında 15 ay var ilk çocuk bu durumdan aşırı etkilendi hala daha kardeşinden nefret ediyor çünkü en güzel zamanlarında diğer bebek daha küçük olduğu için ilgi hep bi şekilde kaydı ve çocuk bu durumdan cok etkilendi 10 yaşında şu an ve bu durumdan kaynaklı pskolojik destek almaya başladı
Soran+1 yılAnladım hayırlısı
En İyi Cevaplar
Kocan haklı kocanı dinle. Hem müsade et vücudun bi kendine gelsin. Sonuçta yorucu bir süreç hamilelik. Birde doğum ile ilgili sorular var mesela. sezaryen doğum olmuşsa belirli bir süre ara vermek zorundasınız. Hem ilk bebeğinede haksızlık olur. Vaktini sabrını ve sevgini ilk bebeğine vermen gerek.
03 Yorumla- +1 yıl
Ya ikiz olsaydi. O zaman ne olcakti
- +1 yıl
@kardanadam28 Tek veya çift fark etmez yinede çok erken.
- +1 yıl
Senin cocugun var mi
+1 yılBence şu anlık eşin haklı. Bebeğiniz daha 7 aylık çok küçük ona vermen gereken ilgi ortada. Hamile kalırsan yorgunluk haliyle çocuğa olan ilgin azalır ister istemez iki can taşımak kolay değil. Seni sevmemekle bir ilgisi yoktur inan ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisininde çok severim
- +1 yıl
Tabii ki ikisini de çok seversin ama daha emziriyorsundur o çocuğu, çok yorulursun
Sana artık çocuk yapmayalım dememiş. Çocuğumuz 1,5 yaşına gelsin o zaman yaparız demiş. Demek ki ikinci çocuk için erken olduğunu düşünüyor. Haklı da olabilir. Bu seni sevmediğini göstermez.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
32Cevap
+1 yılBence tam tersi, seni sevdiği için daha fazla istemiyor. 9 ay taşıyacaksın, binbir acıyla doğuracaksın, o dikiş acısının geçmesi bile zaman alıyordur. Ayrıca 2 çocuğa bakarken onunla daha az ilgilenmenden de korkuyor olabilir 😅 Üstelik tek çocuğa bakmak, ekonomik olarak da daha iyi. Anne ve baba olmayı tatmışsınız zaten, bırak da artık seninle ilgilenebilsin 😅
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür
Ne alakası var. Adam çocuk büyüsün biraz ondan sonra yapalım diyor. Her dediğinize evet denmesini beklemeyin. Bencede çok mantıklı konuşmuş adam.
40 YorumlaKıymet bilmiyorsunuz başka bişey demiyorum. Daha nazik güzel bir dille anlatamazdı bence. Bundan seni sevmediğini mi çıkardın çok yanlış düşünüyorsun. Çocuğu olmayan insanlarda var birbirlerini sevmiyor anlamına gelmiyor ama bu
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bir çoçuk daha istedim.
Cidden kadınlar olarak duygularınızın bu denli gözünüzü kör etmesi.. neden kuruntu yapıyorsun ki? Enişte ne güzel seyler söylemiş.. Hem illa neden istedigin oluyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin haklı bence bir 21 ay geçsin diğer 2. Doğarken ilk çocuk 2,5 yaşında olsun daha rahat olur. Üst üste yapmak seni yıpratmak dışında başka bir şey yapmaz.
10 YorumlaÇocuk istemiyor diye sevmiyor mu oluyor yapmayın Allah aşkına aksine sizi düşünmüş işte.
10 Yorumla
+1 yılTabi kızın seni sevseydi sen daha doğurmadan seni hamile bırakırdı. 2 çocuğu da aynı anda çıkarırdın. Kesin seni sevmiyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen istiyorum önemli olan bu
- +1 yıl
Tamam söyle kocana her Allahın günü yapsın, doğumda bile bebek çıkarken bir taraftan kaktırsın içeri içeri ne güzel seven erkek böyle olur.
Soran+1 yılBen iki çoçuk düşünüyorum hanımefendi ve ikiz gibi olsunlar istiyorum
- +1 yıl
Tamam 7 ay çok geç olmuş. Aslında dikişlerin atılır atılmaz doğurur doğurmaz hastanede başlamalıydınız. Çok geç kalmışsınız.
Soran+1 yılSaçmalama
+1 yılşimdi geçim olsun sorumluluk olsun babalık olsun bunlar biraz endişe yaratabilir zamana bırakın bence birazda onu anlamaya çalış ilk çocuk acemiliktir derler ya biraz zman ver
10 YorumlaEşin haklı daha 7 aylık bebeğin ikinciye nasıl cesaret edebiliyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılOnu çok sevdiğimden
2 çocuk ideal sen doğrusun çünkü biz ölüp gidiyoruz genetiğimizi aktararak ölümsüz oluyoruz aşkın amacı çocuk yapmakdır min 1max 2, çocuk biri anne yerine 1 baba yerine öldükden sonraki 2 çocuk
00 Yorumla
+1 yılBebeğinizin yanliz kalması için kardeş şart tabi bu hayatta, ama dünyanın ve hayatın gidişatı pek gelecek için aydınlık durmuyor. Iyi düşünülmeli gelecekte çocuklarım nasıl bir yaşam sürer diye
00 Yorumlaburada haklı haksız olmanın ne anlamı var sevgiyi bu şekilde ifade ediyor olman yanlış nıtelendırdığın konu yanlış yoruw yapwayacağım.
10 Yorumla
+1 yılSevmemekle ilgisi yok. Eşin haklı. Ayrıca doğumdan sonra en az 2 yıl beklemen senin için daha sağlıklı.
00 YorumlaBez parasından haberin var mı? Ya da bakımdan istememekte haklı.
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim maddi sıkıntımız yok.
+1 yılÇocuk yapmak sadece eşe duyulan sevgiyle alakalı bir karar değildir, bu yüzden içiniz rahat olmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim evladım 5 yaşında hala istemiyor😄 sıkma canını nasibinde varsa olur zaten henüz çok erken
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSonu haksız mıyım sizce diye biten soruların tamamı haksız.
00 Yorumla Sevmis istemis bir tane yapmış. Biraz anlamsız trip değilmi sizcede?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam oğlunu seviyor. O bebek daha küçücük yaşta üstüne sen büyüksün sorumluluğunun eklenmesini ilgisizliği ve sütten kesilmeyi hak etmiyor.
032 Yorumla
Soran+1 yılDoktor sakıncaso yoo doğuma kadar emzirebilir sin dedi
Cevap sahibi+1 yılDoktorun mu çocuğu doktor ne derse desin. Emzirmeyeceğini biliyosun emzirsen de vitaminin kesileceğini. Düşün 7. aydan sonra hem o yükle hem de büyük oğlunla mı ilgileneceksin
Soran+1 yılSen hangi tıp fakültesi mezunuydun?
Cevap sahibi+1 yılOda arkadaşlarım tıp okuyor canımsu onlarla yatıp kalkıyorum her gün
Cevap sahibi+1 yılSizin bi mesleğiniz var mı?
Soran+1 yılCanım su bir haraketti büyük ihtimalle evet ben iki üniversite mezunuyum gazetecilik ve haber spikerliği. Doğum izninden önce TGRT haberde spikerdim. Ayrıca arkadaşının olması ile senin olman bir değil bence düşünerek konuş bir sürü mertebeye ulaşmış bir doktor ve benim bedenime testler yapan bir doktor beni bedenimi tanımadan atlamak trajikomik
Cevap sahibi+1 yılHayır canımsu bi hakaret değildi gerçekten yazmıştım. Kız sen hamile değil miydin zaten
Soran+1 yılKardeşim sen ne diyorsun
Cevap sahibi+1 yılGeçen gün de gazeteciyim 8 aylık oğlum var hamileyim diye sormuştun
Soran+1 yılBen gazeteci değilim... Spikerim gazeteci başka bir şey. İki yıllık ikinci üniversite okudum hazırlık gazete üzerine. Bu bir ikincisi hayır ben sormadım.
Cevap sahibi+1 yılSensin tabiki onu soran eşim de galerici demiştin
Soran+1 yılEşim galerici mi? Kocam mütait
Cevap sahibi+1 yılNeyse konu bu değil. Kocan ne güzel senden önce düşünmüş, boşuna aldatılmak için zemin hazırlama.2 yaş demiş adam epi topu ya kardeşim ben bi kadın olarak seni ve oğlum olmasını istediğim için oğlunu düşünüyorum. Ben de ilk çocuğum kardeşim olduğu yıl yedim annemden ilk tokadı
Soran+1 yılAldatılmak için neden zemin hazırlayayım? canım mısın? Ne biçim kafalar bunlar... Ne alaka yani kesin orta okul mezunu birisin... Kocanı kesin aldatırsın yazık senin gibi namusu eksik insanlara...
Cevap sahibi+1 yılHayır saçmalama ben bekarım ve bekarken bile el ele dahi tutuşmadım ne kadar kötü düşünüyosun ben seni düşündüm. İki yıl üst üste hamilelik, evdeki ses, senin bedeninin kendini toparlaması için 2 yıla ihtiyacı var
Cevap sahibi+1 yılNe ortaokulu ayrıca xnsbdb Üniversitemden yazıyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılDaha büyük oğlan 2 yaşına basmadan 2 bebekle gece uyuman mümkün değil
Soran+1 yılSen nasıl bie kadınsın. Umarım evlenmessin çünkü sen gerçekten erkeklerin bahane ile bir kadını aldatmasın aldatmak gibi bir şeyi normal görüyorsun... Yazık sana kocan seni aldatmasın diye köle olursun kurduğun cümle çok iğrenç aldatılmak için zemin hazırlamak ne? Bieisi beni aldatırsa bu onun karaktersizliği namussuzluğu olur senin ilerde kocan sana zemin yapsa aldatır mısın? Yazık bu zihniyete
Cevap sahibi+1 yılAldatmak tabiki normal değil çevrede duyulan psliklerden dolayı yazdım. Yoksa benim inancım İslama göre aldatanların cezası recm öldürülsün o karaktersiz herifler
Soran+1 yılBu saatte üniversite olmuyor... Hiç bir üniversite 7 buçuktan sonra açık değil... ç
Soran+1 yılÇevrede böyle pislikler var çünkü sen normal görürsen olue...
Cevap sahibi+1 yılÜniversitenin yurdundayım. Normal görmüyorum. Çevrede LGBT’de de var onu da normal görmüyorum. Allah neyi yasaklıyosa o normal değildir hele cezası recm olan.
Soran+1 yılNeyse. İyi günler.
Cevap sahibi+1 yılBi dur ya bu ne sinir
Cevap sahibi+1 yılBenşm flörtüm doğulu. Müteahhit olduğunuza göre siz de doğulu musunuz çünkü doğulu müteahhit çok
Soran+1 yılMütait diye yazılır... Ayrıca yok doğulu değiliz mersinliyiz
Cevap sahibi+1 yılZaten doğulu olsa bebeğin 40ı çıkar çıkmaz hamileydin bunu nasıl düşünemedim onlar çok çocuk ister xbcvdv E sen spikersin eşinle nasıl tanıştınız evlenmeden de sana sahip çıkıyor muydu maddi konuda flörtüm de benimle evlilik istiyor ben merak ediyorum
Soran+1 yılBen bir ara bir şirketin ödül töreni spikerliğini yaptım orada tanıştık sonrw bir seminerede karşılaştık ve kahve içtik numaralaştık. Sonra sevgili olduk evlendik.
Cevap sahibi+1 yılVay vay şanslı kadınsın senin adına sevindim oğlunun adını ne koydun özel değilse
Soran+1 yılKocamın adına sevin... Oğlumun adı Selim.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim oğlunun adını gizlemediğin için. Ama çok sakin bir isimmiş. Ben Miraç koymak isterdim. İyi akşamlar
Soran+1 yılİnşallah koyarsın
- Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılOda haklı ikisi zor oluyor diyor evli baynlar biraz zamna bırakın
00 Yorumla
+1 yılevet aralarinda fazla fark olmamasi daha iyi olur sen de haklisin ama su an oburu cok kucukkk
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılseni düşünüyor ya 😀😀seviyor bence yanlış anlamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevip sevmemesiyle ilgili yok. Bazısı hiç cocuk istemiyo onlar eşini hiç sevmiyor senin mantığına göre
10 Yorumla
+1 yılhaksızsınız..
eşiniz sizi seviyor ve daha fazla yorulmanızı istemiyor..10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım, yeni çocuk istemiyorsa çocuğu istemiyor. Seninle ne alakası var?
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğumu istemeyen beni istemesin
Cevap sahibi+1 yılAma olmayan birisi senin çocuğun olamaz. Belki seninle birlikte daha başka planları vardır
Soran+1 yılO istiyor ama bir buçuk yıl sonra
Cevap sahibi+1 yılO zaman daha iyi. Bir buçuk yıl bekle sonra çocuk yap. Zaten, emin ol çok zor olacak. Tüm arkadaşlarım bu yaşta bebek yaptılar ve hepsi için çok zor. Bir ben istemedim ve keyfime bakıyorum. Bence bir bebek size şimdilik yeter. Bir buçuk yıl hatta iki yıl sonra olursa daha rahat olur. Ama ben karışamaz tabi ne haddime, ama ben fikrimi söyledim sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaksızsın bence... acele etme... sen seviyor musun kocanı peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇokkkk ikinci çocuğu isteyecek kadar
Cevap sahibi+1 yılama acele etme yani tecrübeyle sabit
cocugun daha cok kucuk yeni bir cocuk icin daha da büyümesini beklemelisin iki çocuğun sorumluluğunu almak kolay iş değil ikisine aynı ilgiyi vermekte.. eşin doğru düşünüyor sevgiyle alakasi yok bunun
00 YorumlaNe alakası var adam çok mantıklı bi şekilde açıklamasını yapmış zaten
00 Yorumlaikisi birlikte büyüsünü anlayışı nedir ya bu kafayla nasıl buraya geldin sen
20 YorumlaYok abla o paradan dolayıdır hamile bırakmadan benimle ilişkiye gir de seve s3ve girer
02 Yorumla
Soran+1 yılParası çokm.
+1 yılhaksızsın sen istiyorsun diye istemek zorunda mı adam
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece öneri.
Seni sevdiği için doğurma diyordur. Haklı da seni seviyordur bundan bunu çıkarman çok saçma
06 Yorumla
Soran+1 yılAma ben istiyorum
Soran+1 yılDoktorlar. Doğuma kadar emzir diyoar
Soran+1 yılYa çok üzüldüm. Bende hamile kalmaya çalışıyorum. Biran üzüldüm
Bu zekaya aşık olmayan birinin tahammül etmesi mümkün değil ama sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılÇok haklısın boşa bunu yenisini al çocuk yap.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur.
+1 yılatlı mı koşturuyor biraz bekleyin
10 YorumlaHaksizzsin bekle daa daha yeni dogurmussun
10 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin adama
10 Yorumla
+1 yılSenin sağlığını düşünüyor işte.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyordur ama hemen çocuk istemiyor olabilir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. sevmeme ile alakası yok. aşılabilir bir sorun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide hazır değildir
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın kocan seni seviyor büyük ihtimalle
00 Yorumla
+1 yılTövbe tövbe estağfurullah
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılseni düşünmüş daha ne istiyon
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan bu siteyi biliyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Cevap sahibi+1 yılİnşallah yakalar
Soran+1 yılKocam bu siteyi biliyor bilmesede bu seni asla ilgilendirmez. Yakalasa demişsin öyle cahil bir insan olma. . beyin yoksunu
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin haklı sen haksızsın
10 YorumlaKocan haklı 2 kardesin arasinda yaş farkı olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMadem seni hiç sevmiyordu niye çocuk yaptı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet haklısın seni sevmiyor bence de
00 Yorumla
+1 yılDaha dur çocuk bi yaşına değsin be abla sjsjsj
10 Yorumla
+1 yılEşin haklı kudurma
10 Yorumlaaklınız neden ters
10 YorumlaYahu ne ilgisi varr
00 Yorumla
+1 yılhaklı biraz zaman geçsin senin için zor olur
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var peşpeşe
00 Yorumla
+1 yılhaksızsın az kendine acı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAbartıyosun
00 Yorumla
+1 yılhaksızsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım mısın Cemile
01 Yorumla
Soran+1 yılCiğerini
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir , cinsel hayatınız nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun yok
- Devamını Gör (8)