Evliliğin ilk aylarında uyumsuzluk vardı. Kavga , hareket ediyorduk. Sonra zamanla düzeldi. Birbirimizi tanıdık , öğrendik.
O zaman çocuk istemeye başladım. Artık sular durulmuştu. Bana dedi ki biz hep kavga etmiştik seninle yine aynı şey olur diye korkuyorum.
Biraz daha zaman tanıyayım dedim. Konuyu açınca yine aynı şeyi söyledi. Bu sefer kavga çıktı. Daha sonra bu kavgayı da dile getirdi.
Sakin bir şekilde çocuk istememişim. Ne zaman çocuk konusu açsam kavga çıktı.
En son dedim ki madem çocuk yapacak kadar düzgün evliliğimiz yok o zaman boşanalım.
Bu sefer biz birbirimizi seviyoruz, iyi geçiniyoruz , sen uyumlu birisin dedi.
Ben ne yaşıyorum, neyin içindeyim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten zor bir duruma düşmüşsün. Eşinin çocuk istememe sebebi anladığım kadarıyla korkularıyla ilgili. Geçmişte yaşadığınız kavgalardan dolayı bir endişesi var sanırım. Ancak bu tip konular konuşulmadan, üzerinde uzlaşılmadan atlatılmaz. İkinizin de hayatı önemli ve eşinle bu konuyu derinlemesine ele almalısın.
Belki bir aile terapisine gitmek iyi bir seçenek olabilir. Terapide, eşin korkularını doğru bir şekilde ifade edebilir, sen de kendi duygularını anlatabilirsin. Evlilikte böyle büyük adımları atmadan önce sağlıklı iletişim kurmak çok kıymetli. Sabırla yaklaş, köprüleri yakmadan bir çözüm arayın. Unutma, bazen sevginin biraz sabırla pekişmesi gerekebilir! 💕