Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi boğa Burcu ve sevgimden de emin. Sözlerimle konuşup ikna etmek falan istemiyorum o kadar şey yaşattıki gururum el vermiyor yaptıklarına ama öyle şeyler yaşasın ki kafasına böyle dank etsin istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pişman edeceğim derken pişman olma hırs kötü sonuçlar doğurur
Onunla beraber olduğumda da pişmanım uzak duruncada acı çekiyorum. Sinir krizleri yaşıyorum bileklerimi mafvettim çizgi hep yara. Beni delirtiyor zaten daha ne pişmanlık yaşayacağım ki
Sen kafayımı yedin neden kendine zarar verme derdindesin seni düşünen birisi sana bu zararları vermene zaten müsade etmez hayatta sadece sana o mu kaldı başka erkekmi yok sana deger verene deger vereceksin senin hayatin herseyden daha önemlidir
Alkolde alıyorum sinir ataklarım var kendime engel olamıyorum ki
Senin iyi bir psikolağa görünmen lazim kendine zarar vermeye calismalarin sinir atakların sana büyük dert açar hemen bir doktora görün ciddi diyorum bak kendine zarar vermeye calisirsa allah muhafaza sakat felan kalirsin ömür boyu çekersin sonra pişman olursan yaptıklarına ama iş işten geçmiş olur
Benim tek istediğim şey o ama. Yoksa niye kendime zarar vereyim? Psikolojimi o bozuyor
Seninle biraz dertleselim vaktin varsa
selam canim merak ettim son durum nedir? bende de benzer olay var Şu an .
Ancak yeni bulduğu kız onu terk ederse geri sana dönmek isterse pişman edersin
Ondan hiç şüphem yok, onlarda bir gelecek yok çünkü
Geleceklerini olmadığını nereden anladın
Çünkü o bebi aldattığı gibi kızda sonradan foyası ortaya çıktı aldatınca geldi yatağıma ama bir şey olmasına izin vermedim onunla birlikteyken benim canımın yakmasına müsaade etmediğim için gitti
Anlıyorum
Sen seni aldatan kızla bir gelecek kendinde görür müsün? Gerçi onunda ondan pek farklı yok ama 5 yıldır ben bu adamı tanıyorsam ona olan güvenini sarstı bu ve yakında da ayrılıcaklar çünkü ben sürekli bir şekilde aralarında buluyorum kendimi zaten bunun ağzınada ettim s.. Git hayatımdan diye. Adam her canı yandığında üzüldüğünde geliyor benim dizimin dibine oturuyor o aldatılmayı yaşadığında mesela beni affet diye sarıldı helallik istedi kıyamadım itemedim ama affetmedimde. Sen tanıdığım en masum kızsın sen bunları hak etmiyorsun dediği anda temiz olduğum iyi olduğum için mi yaşatıyorsun bunları dedim özür diledi sarıldı ama sonradan öğrendim kız onu aldattığı için gelmiş yanıma ve hislerimi anlayınca yatakta ağlarken hala seviyorum diyince bir şey yapamadan kaçtı gitti
Hayır beni aldatan kızla hiç bir geleceğim olmaz
Anında onu terk ederimmmm
İşte etti ama kız yapışkan bişi gitmiyor. Yalvardı bileğini kesti gözümün önünde. Ruh hastası. Adamda gidicem diye tutturdu. Mesele bu yani kesmek kendini doğramak mı sevgisini göstermesi için dedim. Rol yapıyor tuzak kuruyor adamda yine gitti ona kandı işte
O zman sende onu terk et
Hiçbir şekilde ona ulaşmıyorum zaten ama içyen içe canım yanıyor. Seneye ona sürpriz yapıp tam dibinde üniversite okucam o tesadüf sanacak ya da muhtemelen anlayacak ama bu yüzü hep görmek zorunda çünkü küçük bir şehirde yaşıyormuş buda bana avantaj sağlıyor
Boşuna kendine eziyet etme sevmiyor ise bırak
Biz sevdik de ne oldu acıyı çeken ben oldum 😞
Onu bırakma gibi niyetim yok. Bu yüzü hiçbir zaman unutamayacak
Sen öyle zannet yanlış anlama da senden daha güzellerini bakacak
Bi hıyar herif için değmez
ya en yakın arkadaşını al ya da rtüel dene
Unutmuş gibi yap
Yapıyorum zaten ama beni dibinde görüncede bayağı şaşıracağı kesin 😅
Hatta o asler , sözleşmesi bitip ilk türkiyeye gelince evine ben ondan 4 ay önce gelmiş olacağım yanına
Etme yoluna git
Kendini kanitliyarak
Nasıl olacak o
Gel anlatiyim