Erkek arkadaşım beni terk edip her yerden engelledi onu nasıl pişman ederim
1 ay
Erkek arkadaşım beni terk edip her yerden engelledi onu nasıl pişman ederim
Seni her yerden engellemiş ise sen kendini geliştirsen bile nasıl bilebilecek diye bir durum var. Aranızda ne yaşandı da hem terk edip hem engelledi bilmiyorum ama çoğu kişinin dediği gibi kendine odaklan, onun inadına kendini geliştirme gerçekten bunca zaman ' keşke yapabilsem, yapabilmeyi çok isterdim' dediğin ne hobi, aktivite varsa yönel ve o kişinin pişman olması veya dönmesi üzerine bir beklentiye girme. Terk edip bu şekilde engelleyen kişiler ( erkekte demiyorum bak), duygusal ya da kişilik olarak olgunlaşmamış, bu açıdan noksan olan kişilerdir.
Eğer senin bir hatan varsa affedemeyeceği onu bilemem fakat karşılıklı birbirinize hata yapmışsınızdır ya da o yapmıştır, sonra böyle olmuşsa hiçbir şey için kendini suçlama ve gerçekten sadece kendine odaklan. Emin ol, o senin kadar düşünüp çabalamıyor. Aldığından daha fazlasını verme deli gibi sevsen bile çünkü verdiklerin boşa gidiyor. Geriye acıyla da, mücadeleyle de ve değersizleştirilmişlik ile sen uğraşıyorsun.
Birinin geri dönmesi ya da pişman olması çok önemli bir mesele değil. İlişkilerde dönen, pişman olan, özleyenler var ama döndüklerinde aynı hataları devam ettirip ilişkiyi yine aynı şekilde sonuçlandırıyorlar. Pişman olup dönse bile bir şeyler çözülmek için çabalanmamışsa onun kapatıp geri açtığı kapıyı sen yüzüne kapat ve yoluna bak. Hayat maalesef yalnız yürünen bir yol, bazı insanlar bir süre için eşlik eder o kadar.
Kendinle mutlu olmaya çalış kimseye muhtaç olmadan, ihtiyaç duymadan. O pişman olsa da pişman olmasada bu sana yarayacak! Kimseye ihtiyacın olmayacak kendinle mutlu olabileceksin, bu sadece onu değil bi çok insanı çıldırtır ama bu senin umrunda olmayacak😄 müthiş bir özgürlük acil tavsiyem
Pişman etmeye çalışmak pek işe yaramıyor (intikam almaktan bahsetmiyorsanız ama o bambaşka bir muhabbet). Hatta normalde ters tepiyor. Olacaksa kendisi pişman olacak: kendini sorgulayarak, hatasını anlayarak. Bunu etkilemeniz mümkün değil ve böyle bir şey olacağına ümit ederek yaşamak iyi değil. Kendisi pişman olursa top sizde olacak. Ama şimdilik onda. Siz de onu beklemeden kendi topunuzu kendinize alın bence.
3 yolu var.
1 Manitasız kalması :D
2 yeni manitasının ona çok çektirmesi ve aslında senin melek gibi bir hatun olduğunu düşünüp değerini bilmesi.
3 Aşırı güzelleşeceksin başarılı olacaksın. Ne bilim zengin olacaksın gibi uç noktalar.
Of, bu durum gerçekten zor olabilir ama unutma ki sen her zaman kendi değerini bilmeli ve kendine odaklanmalısın 💪✨. Onu pişman etmenin en iyi yolu, kendi mutluluğuna ve gelişimine odaklanmak olabilir. Kendine zaman ayır, hobilerine yönel, arkadaşlarınla vakit geçir. Kendi mutluluğunu yakaladığında, onun dikkatini çekmek veya pişman olmasını sağlamak zaten mümkün olur.
Zamanla bu süreçte neler hissediyorsun? Belki duygularını paylaşmak ve destek almak da iyi gelebilir. Birlikte konuşarak bu durumu daha olumlu bir hale getirebiliriz. 💖🥰
Cevap
33Cevap
Aşık olduğunu anlayınca
Niye pişman etmenin derdine düşüp yerinde sayıyosun? Terk ettiyse bitmiştir üzerinde durmanın intikam alma derdine düşmenin manası yok. Herkes mutlu olacak kimse kimseye kötülük yapmayacak kötülükler kesinlikle cezasız kalmayacak diye bir şey de yok.. Yaşadın gördün öğrendin tecrüben oldu. Gelsin sıradaki deyip devam etmelisin. Belki de en büyük ceza bu olur 😉
Karakterli olan erkeklerin (Çapkınlar hariç) terk etmesinin olumsuz bir nedeni vardır ve öyle boş sebepler değildir bahsettiğim şeyler. Bu sebeple pişmanlık olmaz diye düşünüyorum. Pişman olan varsa o erkek manipülasyoncudur. Çünkü manipülatör kurbanını kaybettiğinde yoksunluk çeker. Öyle erkeğe de dönmeyin bi zahmet😂
Kendini akademik, fiziksel, düşünsel ve finansal anlamda geliştirmen yeterli. İllaki başka biriyle olmana gerek yok, kendini baştan yaratman yeter de artar bile ;)
Evet ben de öyle düşünüyorum bu yıl kpss sınavına gireceğim zaten o sınavı kazanıp atanırsam köpek olur kapımda
Biraz abartmış ve sadece birinden yürümüşsün, uzun vadede hata bence. Başlangıç yapman takdir edilesi.
Sadece birinden yürümüşsün derken
Pişman etmekle uğraşmak yerine, önünüze bakmanız daha faydalı olur. Terk eden biri sizi umursamıyordur ve sizi umursamayan birini pişman edemezsiniz. Bu tür şeylerle kendinizi boş yere meşgul edip yormayın.
Erkekler kadınlar gibi öyle bir çırpıda bitirip her yerden engellemez. Bizim yapımıza ters bir kere. bir şey oldu ki böyle yaptı, ne oldu da böyle yaptı?
Bir ay önce de aynı şeyi yapıp engellemişti sonra pişman olup yalvarmıştı bir çırpıda yapıyor yani düşünmeden
Anlık çıkışlarımız oluyor en azından aynı burçlar olduğumuz için söylüyorum. Ama gerçekten sebepsiz bir şey yapmayız. Boğalar için her zaman bir sebeb vardır. Ben durduk yerde böyle yaptığını düşünmüyorum. Bence sorunun kaynağına inmelisin. Çok sevdiğimiz zaman ufak birşeylerden bile Kaf Dağı yaratabiliyoruz..
Umarım öyledir ve geri döner
Yoo engellemedim
Hayır yok
Kendine çeki düzen ver kendi yoluna bak kendi mutluluğuna bak sonra bak nasıl tıpış tıpış sana geri dönüyor ama o zamanda çok geç olacak erkekler bu kadarı basit varlıklar işte
Pişman olur diyorsun yani
Tabi
Ama o arada kesinlikle onu stalk yapma ve ona ulaşmaya çalışma
Bazen arayıp saydırmak istiyorum zor tutuyorum kendimi çok zorlanıyorumm
Sakın yapma böyle bir şeyi eğer bunu yaparsan asla dönmez bak
Erkekler böyle şeylere gelemiyor
Ayrıldıktan iki gün sonra arkadaşımdan aradım oturup konuşalım diyecektim ama sesimi duyunca kapadı geçen gün de gizliden aradım alo diyince kapattım cesaret edemedim döneceği varsa da dönmez sanırım popon kaldırdım iyice offf
Evet çok kaldırdın onun şeyini hele özgüvensiz biriyse normalde geçmiş olsun
Ama dün de evimin önüne gelmişti anlamadım ne yapmaya çalışıyor kafam allak bullak pişman mı değil mi çözemiyorum
Tesadüf olabilir
Hayır buraya yolu düşmez özellikle geldi eminim
Sap. k mıdır nedir ya
Dengesiz işte
Burcu ne
Boğa
Boğalar böyle değil diye biliyorum aslında
Ama dengesiz ve ne istediğini bilmeyen erkekten kesinlikle olmaz ömür boyu sadece baş ağrısı çekersin deli olursun canım
Birkaç aya kadar iyiydi zaten artık sinirlenince ne yapacağını şaşırıyor tanıyamıyorum
Uzak dur bu tür tiplerden bence
Evet haklısın unutmam lazım
Üzgünüm ama dediğim gibi sıkıntılı bir tip bu sadece seni mutsuz eder koca bir ömür
Sadece pişman olduğunu görmek istiyorum sanırım çünkü çok ağır şeyler söyledi
Ne dedi
Sizler de öylesiniz :)
@azizisteknks Değiliz sana öyleleri denk geldi demek
Küfür ve canım falan
Canıma çevirdi hakareti
Canım? sanırım yasak bir kelime kullandın 😂
Keşke onun da sansürü olsaydı 🥲🤧
Keşke tüm erkeklerin şansürü olsaydı 😂😂😂
Ahh keşke
Bir kötülük yapmadım ne olursa olsun hakaret edemez bana
Doğru hiç bir insan sana hakaret edemez etmemeli son derece saygısızlık bu
O zaman hiç gelmesin Allah Allah
Bence erkeklerin ne yaptığını bilmediği dönemler var ortada bir sorun olduğunda da böyle kaçıyorlar sonra pişman oluyorlar benim ki de öyle şu an
Maalesef haklısın bende bunu hem defalarca yaşadım hem çevremde çok görüyorum
Ya kardeşim yapmadım bişe dur anlatacam ama özele gel
Kız erkekler öyle değil kendini kandırma biz kadınlar gibi değiliz. Seninle gönül eğlendirmek olsaydı amacı tamam voltasını atıp sana geliyor derdim. Ama bu çocuk 3 yıldır seninle beraber. Bugüne kadar seni sevip sevmediğini anlayamadın mı şekerim. Kimse sebebsiz böyle bir şey yapmaz. Yapıyorsa bence seni aldatıyor dur. Neden durduk yerde hop diye her yerden engelleyip koybolsun? Hiç mi seni kaybetme korkusu yok. Bence birşeyler oldu aranızda ya bunu biliyorsun ya da farkında değilsin. Çocuk ya birşeylere kırıldı ya da seni aldatıyor. Ama söz boğa ise kesin senin bilmediğin birşeylere kırıldı. Başka burç olsa tamam aldatıyor derdim.
@Cyber721 Maalesef katılmıyorum kız arkadaşlarımdan ben neler neler duydum kaç senelik ilişki yaşadılar ama bir kez olsun o herifler onları mutlu etmedi en ufak tefek şeyler bile yapmadı sırf ilgi alabilmek için kızları kullandılar yani üzgünüm ama erkeklerin çoğu kötü bu bir gerçek kardeşim
Bu iş burçla olacak şey değil bana hakaret etmesini burcu boğa diye normalleştiremeyiz ayrıca aramızda olan mevzu çözülmeyecek mevzu değildi bana hakaret edince ben engelledim onun üzerine o da engelledi üste çıkmak için
Hiç bir hakaretin bir nedeni veya bir özürü olamaz zaten sen bu şahısa bakma belli ki egosuna dokundu bunlar olmayan egosuna hahahaha
Kesin kendisini gördü bu yazdıklarımızdan dolayı 😂
Ayy evet bir an kötü hissettim
Boşuna Erkekler Efendi Alfa felan diye ayrılmıyor. Senin dediğin gibi o tipler GENEL çoğunluğu öyle onlar kadını duygusal yastık olarak kullanıyor demektir. Dopamin bağımlılığı gibi bir şey aslında dönme sebepleride o oluyor. Ben onlardan değilim umrumda olmuyor gidende gelende
onu asla takmayarak.. onu pişman edeceğim diye düşünmeyerek.. onu önemsiz kılarak pişman edebilirsin.. aksi durumda verdiğin sinyaller onu keyiflendirir.
İlk önce pişman etmeyi düşünmeyecek kadar umursuz olursan 😁 takmayıp kendi hayatına dönersen, kendini geliştirip çok mutlu olursan, onu tamamen unutursan muhtemelen o anda dönecek ve çok pişman olacak. Ama her şey için çok geç olacak. Çünkü sen onsuz mutlu olabilmeye alışmış olacaksın 🌸😊 Seni engelleyen birini düşünecek zamanin yok. Yarın var mıyız bilmiyoruz bile. Anın tadını çıkar düşünerek hayatı kendine zehir etme. Sen biriciksin ve ona göre davranmalısın 🤗
Canım başıma geldi pişman şimdi ama artık umurumda değil ah ettim tuttu bak sakın beddua etme de Allah'a güven havale et hiç bir şey yapma sana dönmesi için çünkü geri dönüyorlar
anca bilim insani olursan haberjni alir her yerden engellemis diyorsun ya da takip ettigi biriyle foto cekileceksin cok asiri ozenli mutlu onun sayfasina dusecek
Neden pişman olsun ki? Sonuçta bilerek ayrılmış. Neden sen de kendi yoluna gitmiyosun? Saçma bi düşünce, uğraşmaya değer mi?
Başka yerlerden ulaşmaya çalışıp totosunu kaldırmazsan engelini bir süre sonra açar ve o zaman da yazmazsan o yazar.
Ben malım ya da hata yaptım derse belki pişman olmuştur ancak onu dedikten sonra devam ederse eski davranışlarına artık bitmiştir ilişki benim için
Hayatına devam ederek mutlu olarak ve kraliçe gibi ayrılığın üstesinden gelerek
Ya bırak pişman olsa eline ne geçicek senden kolayca vazgeçebiliyor sonuçta.
Kendi hayatına bakarak ve o yokmuş gibi davranarak yapabilirsin buda onu pişman eder zaten
Pişman etmek için uğraşma, değmez. hayatına devam et
Genellikle bir süre uzak kalır kimseyi bulamayınca geri döner.
Eğer umrundaysan pişman edebilirsin seni takmıyosa ne yapsan boş
Bir karar almış ve kendi yolunu sensiz çizmiş neden pişman olsun ki senin bu düşüncen bile adamın seni terkettiği için ne kadar haklı olduğunun ispatıdır
Öncelikle seni görürüm eger görürse co k kolay
Seviyorsa illa geri döner, sevmiyorsa ne kadar uğraşırsan uğraş yüzüne bakmaz.
gelen gideni aratır misali yeni birini bulur kötü birine denk gelirse öyle
Terk etmiş neyini pişman edebilirsinki. Ancak gidip bulaşık gibi yapışirsan adam pişman olur dahası olmaz
Hiçbir şekilde pişman olmaz sadece kendini komik duruma düşürsün bence ağır başlı ol ve hayatına devam et yazarsa yüz verme aklı başına gelsin. Belki de başka ilişkilere yelken açmanın vakti gelmiştir.
Neden pişman etmek istiyosun terk etmek ya da edilmek ilişkiye başlamak ile aynı durum
Yaşanmışlıklar var unutmak zor
Zaten seni gerçekten sevdiyse ayrılıktan belli bi süre sonra senin bişey yapmana gerek kalmaz değerini anlayıp döner seviyosa tabi
Bekleyip göreceğiz
Bence bir hareket yapma akıllı davran
Haklısın
Kendine odaklanarak , neyi kaybettiğini gösterebilirsin pişman olur... seni ister
Onu bilmiyorum ama beni terk eden kız pişman olacak adım gibi eminim
Sana terk eden bir erkek olarak söylüyorum insan gerçekten seviyorsa eşşşşek gibi pişman oluyo ne sevginden vazgeçebiliyorsun ne de geri dönebiliyorsun çok kötü bir durum
Onu nasıl pişman edebilirim diye düşünmeyerek, kendi hayatına bakarak, hobiler edip uğraşlar falan bulmaya çalışarak başlayabilirsin.
O senden daha iyisini bulamazda sen ondan iyisini bulursan pisman olur
Bir şey yapmana gerek yok 1 aya kalmaz pişman olur
Daha yakışıklı erkek bul senden daha iyi de murlu ol foto sr
Seviyorsa pişman olur sevmiyorsa dünya yansa pişman olmaz
Pişman etme ben de bunu istedim ama onu pişman ettiğime pişman oldum en iyisi git içindekileri söyle huzur bulursun oyunlara gerek yok
Neden onu pişman etmek için uğraşıyorsun ne halı varsa görsun
Yapsam da nasıl göstereceğim her yerden engelledi
boş ver gitsin bırak
3 yıllık ilişkiydi boş veremiyorum 🤧
Bişey olmaz böylesi daha iyi
Konduramıyor insan canın cehenneme dedi bana
Onun canı cehenneme ya bırak şerefsiz ne halı varsa görsun pislik herif
İnsan hiç bir şey olmasa bile söylediği hakaretlere pişman olur pişmiş kelle gibi engelledi üstüne
Sen daha iyilerine layıksın
Teşekkür ederim 🥲
Rica ederim
Kıskandıracak biseyler yap
Her yerden engelledi
Bulursun sen bir yolunu
Başka biriyle değil de kendime çeki düzen vererek kendimin en üst versiyonu olarak kıskandırmalıyım
İyi fikir aynen ne kaybettiğini görmeli
Gittiyse pişman olmaz.
Edemezsin o kendi pişman olursa olur
Niye ediyosun. 🤣
Pişman olmaz :))
Oluyorlar mıymış? Hiç sanmıyorum.
Sana bir şey sorabilir miyim
Terk etme sebebi NE?
S*ktir edersen olur
Pişman olmaz olacak olsa da olmamayı tercih eder
Kendine iyi bakarak.
pişman olmaz ne yapsan da