Erkek arkadaşım beni terk edip her yerden engelledi onu nasıl pişman ederim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Seni her yerden engellemiş ise sen kendini geliştirsen bile nasıl bilebilecek diye bir durum var. Aranızda ne yaşandı da hem terk edip hem engelledi bilmiyorum ama çoğu kişinin dediği gibi kendine odaklan, onun inadına kendini geliştirme gerçekten bunca zaman ' keşke yapabilsem, yapabilmeyi çok isterdim' dediğin ne hobi, aktivite varsa yönel ve o kişinin pişman olması veya dönmesi üzerine bir beklentiye girme. Terk edip bu şekilde engelleyen kişiler ( erkekte demiyorum bak), duygusal ya da kişilik olarak olgunlaşmamış, bu açıdan noksan olan kişilerdir.
Eğer senin bir hatan varsa affedemeyeceği onu bilemem fakat karşılıklı birbirinize hata yapmışsınızdır ya da o yapmıştır, sonra böyle olmuşsa hiçbir şey için kendini suçlama ve gerçekten sadece kendine odaklan. Emin ol, o senin kadar düşünüp çabalamıyor. Aldığından daha fazlasını verme deli gibi sevsen bile çünkü verdiklerin boşa gidiyor. Geriye acıyla da, mücadeleyle de ve değersizleştirilmişlik ile sen uğraşıyorsun.
Birinin geri dönmesi ya da pişman olması çok önemli bir mesele değil. İlişkilerde dönen, pişman olan, özleyenler var ama döndüklerinde aynı hataları devam ettirip ilişkiyi yine aynı şekilde sonuçlandırıyorlar. Pişman olup dönse bile bir şeyler çözülmek için çabalanmamışsa onun kapatıp geri açtığı kapıyı sen yüzüne kapat ve yoluna bak. Hayat maalesef yalnız yürünen bir yol, bazı insanlar bir süre için eşlik eder o kadar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendinle mutlu olmaya çalış kimseye muhtaç olmadan, ihtiyaç duymadan. O pişman olsa da pişman olmasada bu sana yarayacak! Kimseye ihtiyacın olmayacak kendinle mutlu olabileceksin, bu sadece onu değil bi çok insanı çıldırtır ama bu senin umrunda olmayacak😄 müthiş bir özgürlük acil tavsiyem
00 Yorumla
1 yılPişman etmeye çalışmak pek işe yaramıyor (intikam almaktan bahsetmiyorsanız ama o bambaşka bir muhabbet). Hatta normalde ters tepiyor. Olacaksa kendisi pişman olacak: kendini sorgulayarak, hatasını anlayarak. Bunu etkilemeniz mümkün değil ve böyle bir şey olacağına ümit ederek yaşamak iyi değil. Kendisi pişman olursa top sizde olacak. Ama şimdilik onda. Siz de onu beklemeden kendi topunuzu kendinize alın bence.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yıl3 yolu var.
1 Manitasız kalması :D
2 yeni manitasının ona çok çektirmesi ve aslında senin melek gibi bir hatun olduğunu düşünüp değerini bilmesi.
3 Aşırı güzelleşeceksin başarılı olacaksın. Ne bilim zengin olacaksın gibi uç noktalar.
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Of, bu durum gerçekten zor olabilir ama unutma ki sen her zaman kendi değerini bilmeli ve kendine odaklanmalısın 💪✨. Onu pişman etmenin en iyi yolu, kendi mutluluğuna ve gelişimine odaklanmak olabilir. Kendine zaman ayır, hobilerine yönel, arkadaşlarınla vakit geçir. Kendi mutluluğunu yakaladığında, onun dikkatini çekmek veya pişman olmasını sağlamak zaten mümkün olur.
Zamanla bu süreçte neler hissediyorsun? Belki duygularını paylaşmak ve destek almak da iyi gelebilir. Birlikte konuşarak bu durumu daha olumlu bir hale getirebiliriz. 💖🥰00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 1 yılAşık olduğunu anlayınca
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye pişman etmenin derdine düşüp yerinde sayıyosun? Terk ettiyse bitmiştir üzerinde durmanın intikam alma derdine düşmenin manası yok. Herkes mutlu olacak kimse kimseye kötülük yapmayacak kötülükler kesinlikle cezasız kalmayacak diye bir şey de yok.. Yaşadın gördün öğrendin tecrüben oldu. Gelsin sıradaki deyip devam etmelisin. Belki de en büyük ceza bu olur 😉
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Karakterli olan erkeklerin (Çapkınlar hariç) terk etmesinin olumsuz bir nedeni vardır ve öyle boş sebepler değildir bahsettiğim şeyler. Bu sebeple pişmanlık olmaz diye düşünüyorum. Pişman olan varsa o erkek manipülasyoncudur. Çünkü manipülatör kurbanını kaybettiğinde yoksunluk çeker. Öyle erkeğe de dönmeyin bi zahmet😂
00 Yorumla
1 yılKendini akademik, fiziksel, düşünsel ve finansal anlamda geliştirmen yeterli. İllaki başka biriyle olmana gerek yok, kendini baştan yaratman yeter de artar bile ;)
23 Yorumla
Soran1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum bu yıl kpss sınavına gireceğim zaten o sınavı kazanıp atanırsam köpek olur kapımda
- 1 yıl
Biraz abartmış ve sadece birinden yürümüşsün, uzun vadede hata bence. Başlangıç yapman takdir edilesi.
Soran1 yılSadece birinden yürümüşsün derken
1 yılPişman etmekle uğraşmak yerine, önünüze bakmanız daha faydalı olur. Terk eden biri sizi umursamıyordur ve sizi umursamayan birini pişman edemezsiniz. Bu tür şeylerle kendinizi boş yere meşgul edip yormayın.
10 YorumlaHiçbir şekilde pişman olmaz sadece kendini komik duruma düşürsün bence ağır başlı ol ve hayatına devam et yazarsa yüz verme aklı başına gelsin. Belki de başka ilişkilere yelken açmanın vakti gelmiştir.
00 YorumlaErkekler kadınlar gibi öyle bir çırpıda bitirip her yerden engellemez. Bizim yapımıza ters bir kere. bir şey oldu ki böyle yaptı, ne oldu da böyle yaptı?
09 Yorumla
Soran1 yılBir ay önce de aynı şeyi yapıp engellemişti sonra pişman olup yalvarmıştı bir çırpıda yapıyor yani düşünmeden
- 1 yıl
Anlık çıkışlarımız oluyor en azından aynı burçlar olduğumuz için söylüyorum. Ama gerçekten sebepsiz bir şey yapmayız. Boğalar için her zaman bir sebeb vardır. Ben durduk yerde böyle yaptığını düşünmüyorum. Bence sorunun kaynağına inmelisin. Çok sevdiğimiz zaman ufak birşeylerden bile Kaf Dağı yaratabiliyoruz..
Soran1 yılUmarım öyledir ve geri döner
Soran1 yılYoo engellemedim
Soran1 yılHayır yok
1 yılKendine çeki düzen ver kendi yoluna bak kendi mutluluğuna bak sonra bak nasıl tıpış tıpış sana geri dönüyor ama o zamanda çok geç olacak erkekler bu kadarı basit varlıklar işte
060 Yorumla
Soran1 yılPişman olur diyorsun yani
- 1 yıl
Tabi
- 1 yıl
Ama o arada kesinlikle onu stalk yapma ve ona ulaşmaya çalışma
Soran1 yılBazen arayıp saydırmak istiyorum zor tutuyorum kendimi çok zorlanıyorumm
- 1 yıl
Sakın yapma böyle bir şeyi eğer bunu yaparsan asla dönmez bak
- 1 yıl
Erkekler böyle şeylere gelemiyor
Soran1 yılAyrıldıktan iki gün sonra arkadaşımdan aradım oturup konuşalım diyecektim ama sesimi duyunca kapadı geçen gün de gizliden aradım alo diyince kapattım cesaret edemedim döneceği varsa da dönmez sanırım popon kaldırdım iyice offf
- 1 yıl
Evet çok kaldırdın onun şeyini hele özgüvensiz biriyse normalde geçmiş olsun
Soran1 yılAma dün de evimin önüne gelmişti anlamadım ne yapmaya çalışıyor kafam allak bullak pişman mı değil mi çözemiyorum
- 1 yıl
Tesadüf olabilir
Soran1 yılHayır buraya yolu düşmez özellikle geldi eminim
- 1 yıl
Sap. k mıdır nedir ya
Soran1 yılDengesiz işte
- 1 yıl
Burcu ne
Soran1 yılBoğa
- 1 yıl
Boğalar böyle değil diye biliyorum aslında
- 1 yıl
Ama dengesiz ve ne istediğini bilmeyen erkekten kesinlikle olmaz ömür boyu sadece baş ağrısı çekersin deli olursun canım
Soran1 yılBirkaç aya kadar iyiydi zaten artık sinirlenince ne yapacağını şaşırıyor tanıyamıyorum
- 1 yıl
Uzak dur bu tür tiplerden bence
Soran1 yılEvet haklısın unutmam lazım
- 1 yıl
Üzgünüm ama dediğim gibi sıkıntılı bir tip bu sadece seni mutsuz eder koca bir ömür
Soran1 yılSadece pişman olduğunu görmek istiyorum sanırım çünkü çok ağır şeyler söyledi
- 1 yıl
Ne dedi
- 1 yıl
Sizler de öylesiniz :)
- 1 yıl
@azizisteknks Değiliz sana öyleleri denk geldi demek
Soran1 yılKüfür ve canım falan
Soran1 yılCanıma çevirdi hakareti
- 1 yıl
Canım? sanırım yasak bir kelime kullandın 😂
Soran1 yılKeşke onun da sansürü olsaydı 🥲🤧
- 1 yıl
Keşke tüm erkeklerin şansürü olsaydı 😂😂😂
Soran1 yılAhh keşke
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Soran1 yılBir kötülük yapmadım ne olursa olsun hakaret edemez bana
- 1 yıl
Doğru hiç bir insan sana hakaret edemez etmemeli son derece saygısızlık bu
Soran1 yılO zaman hiç gelmesin Allah Allah
- 1 yıl
- 1 yıl
Soran1 yılBence erkeklerin ne yaptığını bilmediği dönemler var ortada bir sorun olduğunda da böyle kaçıyorlar sonra pişman oluyorlar benim ki de öyle şu an
- 1 yıl
Maalesef haklısın bende bunu hem defalarca yaşadım hem çevremde çok görüyorum
Soran1 yılYa kardeşim yapmadım bişe dur anlatacam ama özele gel
- 1 yıl
- 1 yıl
Kız erkekler öyle değil kendini kandırma biz kadınlar gibi değiliz. Seninle gönül eğlendirmek olsaydı amacı tamam voltasını atıp sana geliyor derdim. Ama bu çocuk 3 yıldır seninle beraber. Bugüne kadar seni sevip sevmediğini anlayamadın mı şekerim. Kimse sebebsiz böyle bir şey yapmaz. Yapıyorsa bence seni aldatıyor dur. Neden durduk yerde hop diye her yerden engelleyip koybolsun? Hiç mi seni kaybetme korkusu yok. Bence birşeyler oldu aranızda ya bunu biliyorsun ya da farkında değilsin. Çocuk ya birşeylere kırıldı ya da seni aldatıyor. Ama söz boğa ise kesin senin bilmediğin birşeylere kırıldı. Başka burç olsa tamam aldatıyor derdim.
- 1 yıl
@Cyber721 Maalesef katılmıyorum kız arkadaşlarımdan ben neler neler duydum kaç senelik ilişki yaşadılar ama bir kez olsun o herifler onları mutlu etmedi en ufak tefek şeyler bile yapmadı sırf ilgi alabilmek için kızları kullandılar yani üzgünüm ama erkeklerin çoğu kötü bu bir gerçek kardeşim
Soran1 yılBu iş burçla olacak şey değil bana hakaret etmesini burcu boğa diye normalleştiremeyiz ayrıca aramızda olan mevzu çözülmeyecek mevzu değildi bana hakaret edince ben engelledim onun üzerine o da engelledi üste çıkmak için
- 1 yıl
Hiç bir hakaretin bir nedeni veya bir özürü olamaz zaten sen bu şahısa bakma belli ki egosuna dokundu bunlar olmayan egosuna hahahaha
- 1 yıl
Kesin kendisini gördü bu yazdıklarımızdan dolayı 😂
Soran1 yılAyy evet bir an kötü hissettim
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Boşuna Erkekler Efendi Alfa felan diye ayrılmıyor. Senin dediğin gibi o tipler GENEL çoğunluğu öyle onlar kadını duygusal yastık olarak kullanıyor demektir. Dopamin bağımlılığı gibi bir şey aslında dönme sebepleride o oluyor. Ben onlardan değilim umrumda olmuyor gidende gelende
1 yılonu asla takmayarak.. onu pişman edeceğim diye düşünmeyerek.. onu önemsiz kılarak pişman edebilirsin.. aksi durumda verdiğin sinyaller onu keyiflendirir.
10 Yorumla
1 yılİlk önce pişman etmeyi düşünmeyecek kadar umursuz olursan 😁 takmayıp kendi hayatına dönersen, kendini geliştirip çok mutlu olursan, onu tamamen unutursan muhtemelen o anda dönecek ve çok pişman olacak. Ama her şey için çok geç olacak. Çünkü sen onsuz mutlu olabilmeye alışmış olacaksın 🌸😊 Seni engelleyen birini düşünecek zamanin yok. Yarın var mıyız bilmiyoruz bile. Anın tadını çıkar düşünerek hayatı kendine zehir etme. Sen biriciksin ve ona göre davranmalısın 🤗
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Canım başıma geldi pişman şimdi ama artık umurumda değil ah ettim tuttu bak sakın beddua etme de Allah'a güven havale et hiç bir şey yapma sana dönmesi için çünkü geri dönüyorlar
00 Yorumla
1 yılanca bilim insani olursan haberjni alir her yerden engellemis diyorsun ya da takip ettigi biriyle foto cekileceksin cok asiri ozenli mutlu onun sayfasina dusecek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Neden pişman olsun ki? Sonuçta bilerek ayrılmış. Neden sen de kendi yoluna gitmiyosun? Saçma bi düşünce, uğraşmaya değer mi?
00 Yorumla
1 yılBaşka yerlerden ulaşmaya çalışıp totosunu kaldırmazsan engelini bir süre sonra açar ve o zaman da yazmazsan o yazar.
00 YorumlaBen malım ya da hata yaptım derse belki pişman olmuştur ancak onu dedikten sonra devam ederse eski davranışlarına artık bitmiştir ilişki benim için
00 Yorumla
1 yılOnu nasıl pişman edebilirim diye düşünmeyerek, kendi hayatına bakarak, hobiler edip uğraşlar falan bulmaya çalışarak başlayabilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılHayatına devam ederek mutlu olarak ve kraliçe gibi ayrılığın üstesinden gelerek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYa bırak pişman olsa eline ne geçicek senden kolayca vazgeçebiliyor sonuçta.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kendi hayatına bakarak ve o yokmuş gibi davranarak yapabilirsin buda onu pişman eder zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
1 yılPişman etmek için uğraşma, değmez. hayatına devam et
00 Yorumla
1 yılGenellikle bir süre uzak kalır kimseyi bulamayınca geri döner.
00 YorumlaEğer umrundaysan pişman edebilirsin seni takmıyosa ne yapsan boş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBir karar almış ve kendi yolunu sensiz çizmiş neden pişman olsun ki senin bu düşüncen bile adamın seni terkettiği için ne kadar haklı olduğunun ispatıdır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Öncelikle seni görürüm eger görürse co k kolay
00 Yorumla
1 yılSeviyorsa illa geri döner, sevmiyorsa ne kadar uğraşırsan uğraş yüzüne bakmaz.
00 Yorumla
1 yılgelen gideni aratır misali yeni birini bulur kötü birine denk gelirse öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTerk etmiş neyini pişman edebilirsinki. Ancak gidip bulaşık gibi yapışirsan adam pişman olur dahası olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNeden pişman etmek istiyosun terk etmek ya da edilmek ilişkiye başlamak ile aynı durum
05 Yorumla
Soran1 yılYaşanmışlıklar var unutmak zor
- 1 yıl
Zaten seni gerçekten sevdiyse ayrılıktan belli bi süre sonra senin bişey yapmana gerek kalmaz değerini anlayıp döner seviyosa tabi
Soran1 yılBekleyip göreceğiz
- 1 yıl
Bence bir hareket yapma akıllı davran
Soran1 yılHaklısın
Gizli Üye(18-24)1 yılKendine odaklanarak , neyi kaybettiğini gösterebilirsin pişman olur... seni ister
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnu bilmiyorum ama beni terk eden kız pişman olacak adım gibi eminim
00 YorumlaSana terk eden bir erkek olarak söylüyorum insan gerçekten seviyorsa eşşşşek gibi pişman oluyo ne sevginden vazgeçebiliyorsun ne de geri dönebiliyorsun çok kötü bir durum
00 YorumlaO senden daha iyisini bulamazda sen ondan iyisini bulursan pisman olur
10 YorumlaBir şey yapmana gerek yok 1 aya kalmaz pişman olur
00 Yorumla
1 yılDaha yakışıklı erkek bul senden daha iyi de murlu ol foto sr
00 YorumlaSeviyorsa pişman olur sevmiyorsa dünya yansa pişman olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPişman etme ben de bunu istedim ama onu pişman ettiğime pişman oldum en iyisi git içindekileri söyle huzur bulursun oyunlara gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden onu pişman etmek için uğraşıyorsun ne halı varsa görsun
110 Yorumla
Soran1 yılYapsam da nasıl göstereceğim her yerden engelledi
Cevap sahibi1 yılboş ver gitsin bırak
Soran1 yıl3 yıllık ilişkiydi boş veremiyorum 🤧
Cevap sahibi1 yılBişey olmaz böylesi daha iyi
Soran1 yılKonduramıyor insan canın cehenneme dedi bana
Cevap sahibi1 yılOnun canı cehenneme ya bırak şerefsiz ne halı varsa görsun pislik herif
Soran1 yılİnsan hiç bir şey olmasa bile söylediği hakaretlere pişman olur pişmiş kelle gibi engelledi üstüne
Cevap sahibi1 yılSen daha iyilerine layıksın
Soran1 yılTeşekkür ederim 🥲
Cevap sahibi1 yılRica ederim
1 yılKıskandıracak biseyler yap
04 Yorumla
Soran1 yılHer yerden engelledi
- 1 yıl
Bulursun sen bir yolunu
Soran1 yılBaşka biriyle değil de kendime çeki düzen vererek kendimin en üst versiyonu olarak kıskandırmalıyım
- 1 yıl
İyi fikir aynen ne kaybettiğini görmeli
Erkekler her zamn geri döner bebeğim
10 Yorumla
1 yılGittiyse pişman olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılEdemezsin o kendi pişman olursa olur
00 Yorumla
1 yılNiye ediyosun. 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pişman olmaz :))
00 Yorumla
1 yılOluyorlar mıymış? Hiç sanmıyorum.
01 Yorumla- 1 yıl
Sana bir şey sorabilir miyim
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Terk etme sebebi NE?
00 Yorumla
1 yılS*ktir edersen olur
00 YorumlaPişman olmaz olacak olsa da olmamayı tercih eder
00 YorumlaKendine iyi bakarak.
00 Yorumla
1 yılPrenses erkekler iyice çoğaldı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılpişman olmaz ne yapsan da
00 Yorumla Seni seviyorsa pişman olur.
00 Yorumla
1 yılPişman olmaz yenisini bul onuda unut
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKendiniz bakın değermi onun için?
00 Yorumla Kendini gelüşdür loo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Köşeyi dönersen
00 Yorumla
1 yılErkekler pişman olmaz
10 Yorumla
1 yılNeden terkettigine bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Biraz zor
00 Yorumla
1 yılboş ver gitsin ya
00 Yorumla
1 yılOlacağını sanmıyorum