İlkinde, Almanya'da yaşayan Türk biriyle uzaktan ilişkisi varmış öğrendim ayrıldım, iki yıl geçti aptal gibi gene barıştık bu sefer senelerdir Türkiye'ye git gel yapan İsveçli bir kadınla birliktelermiş yakaladım (eski sevgilimin yaşı vardı bu kadınla üniden beri takılıyorlarmış stalkladım 40 yaşında), ilişkilerinin türünü bilemem ama kadını da kandırıyor sanırım... Yakaladığım an bastım her yerden engeli. Ama benim aptal kafam hala özlüyor arada kendimden nefret ediyorum, neden böyle oluyor bilmiyorum. Barışmam asla ama özlem hissi çok rahatsız ediyor hemde böyle karaktersiz birini. Nasıl alışırım özlememeye?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kanka sizde beyin var ama kullanma konusunda iyi değilsiniz. Onca insan varken hala aldatan kişiye köle oluyosunuz. İliskim olursa yine bende aldatcam bu sefer
Bence affet alistir kendini. Çünkü cok seviyorsun🤭🤭 hatta onu da alsin birlikte yasayin gözünün önünde olsun🤭🤭🤭
Hmm bu akıllıca tavsiyeni önce kendi hayatında uygula derim..
🤣🤣kadin yok sorun yok
Kızacaksın ama sende bu m*llık olduğu sürece daha çok böyle şeyler yaşarsın, diyecek söz yok yani...
Yazımda da belirttiğim gibi affettiğim için çok pişmanım zaten bir daha asla böyle yapmam kimseye diyorum.. Sadece içimde özlem var bu hissi yok etmek istiyorum, geri döneceğim demedim, sadece bu his beni rahatsız hissettiriyor kurtulmak istiyorum o kadar, bilinçaltımı kontrol edemiyorum yani
Önüne bak artık önüne.. Kendi yoluna. Boşvereceksin, zamana bırakacaksın. Böyle yaparsan olur.
üçüncüde keramet vardır
Geç sen dalganı
sâlaksın dalga geçmeyeyim de ne yapayım aldatmanın affı mı olur? bir kere tadını alan bir daha alır affedilmeyecek tek şeyi tekrar tekrar affediyorsun bide marifetmiş gibi.
Yaptım bir kere hata, zaten o yüzdende kızıyorum kendime... Tekrar tekrar affetme durumu yok sadece bu özlem ve üzüntü hissini aşmak için sordum..
O sevgiye olan açlığından, herkeste oluyor ben bile hissediyorum şuanda.
Evet sanırım, hiç sevilmedim galiba bu yüzden
Yanlış kişilere şans veriyorsun sorunun bu. Gerçekten sevgiye aç biriyle konuş, inan kendin gibi birini göreceksin karşında.
Yani önceden de böyle değildim hatta böyle insanları anlayamazdım başıma geldi.. Sanırım içimde ciddi boşluklar varmış bu olaydan sonra anladım.
İşte anlamana sebep oldu bu olay.
Beynin yok.
Tavsiye istenen bir soruda tespit yapmaya çalışarak olan beynin içinde iq'nun olmaması, ikimizinde durumunu eşitler...
Benim de yok zaten ama senin gururunda yok
Arkadaşım ben hiç yazmadım yazmamda ama bu hissi yok etmek istiyorum içimden..
Aldatılına kişiye sans veriyorsun. Ve özlüyorum diyorsun bu karakter olarak da seni düşürür dediğim gibi sana böyle konuşuyorum belki kendine gelirsin diye ama sende o ışığı göremedim
Özlüyorum ama ölsemde dönmem zaten... Çoğu kişi özler insan hemen nefret besleyemez sevmişse maalesef
Bazı sevgiler tek taraflıdır sen onu özlerken o başkalarının koynunda geceyi gece ya da sevgilisiyle yazısıyordur sana acıyorum ne diyim
Bunları bende düşünebiliyorum, neyse sanırım en iyi tavsiye psikologtan falan gelir..
En iyi tavsiyeyi ben sana verdim zaten
Hm ben yargıdan başka bir şey göremedim ama neyse
Yargilamadim sana hakaret ettim ama sen düzel diye bunu anlayamadın ki
Zamanında bende yapmıştım, şu an yaşıyorum düşün..
Sende mi aldattın
Yok bende aldatılan arkadaşlarıma senin gibi davranmıştım ama sonunda kendimi tam ortasında buldum
Hayat adil değil insanlar artık rahatça aldatıyor üzülen biz oluyoruz
Maalesef
Layıksın
Bir Türk'ten tavsiye istersen alacağın maksimum cevap budur zaten...
Aptallıklara tavsiye vermiyorum
Bu gibi sitelerde akıllılık arıyorsan bol şanslar sana..
6 yıllık evliyim kocamın beni aldatmasını bırak bir kez benden telefonunu sakladığını görmedim benden habersiz bir yere gittiğini görmedim ben size arkadaşları ile birlikte buluşmaz Ben bunlardan herhangi birisini yaptığında bile ciddi sorunlar çıkarabilecek bir kadınken sen nasıl bu kadar aptal olabiliyorsun Ben sana ne diyebilirim yani hala seviyorum diyorsun tamam seviyor olabilirsin de beynine bunu böyle kodlama ya cak sın
Bir kere affettim evet zaten çok pişmanım diyorum, bundan sonra dünyada tek erkek o kalsa gene dönmem sadece içimdeki o boşluk hissi gitmiyor özlüyorum bu yüzden kızıyorum kendime, sadece bu histen kurtulmak istiyorum yoksa ikinci şans vermemeyi çoktan öğrendim..
İşte neden bir kere affettin bunu neden yaptın
İlk başta hevestir dedim takılır ayrılırım dedim sonra duygularımı bastıramadım olanlar oldu canım gibi kaldım ortada.. Sanırım sevilmeyi bilmiyorum