Ne yapacagimi bilmiyorum, yoruldum, bana bir sekilde yardimci olabilirseniz cok sevinirim? Biraz uzun oldu ama neyse?

Küçüklüğümden beri tanıdığım ve sevdiğim bir çocuk var anne babamız aynı köyden bi de uzaktan akrabayiz. En baştan başlayacağım. (Benden sadece birkaç hafta küçük, doğum tarihi aslında aynı gündü ama ben biraz erken doğdum jhbshde). Henüz birkaç aylıkken o kadar tatlı olduğunu düşündüğün için onu öptüm :), bunu ablamdan öğrendim, birdenbire bana anlattı ama çocuğun kim olduğunu söylemedi, gördüğümde utanmayım diye, sadece biraz bilgi aldım ve o olduğunu öğrendim ve o olduğundan da %100 eminim. Ailemin bunun hakkında 3 kez konuştuğunu duydum (ben odamda iken) neden bunun hakkında konuştuklarını merak ediyorum, neyse. Her zaman birbirimize ait olduğumuz hissine kapıldım, nedenini bilmiyorum, nasıl bir insan olduğunu biliyorum, onu tanımasam da. Mesela ben onun çok samimi, kibar, sadık, pozitif bir insan olduğunu hep biliyordum, her zaman gülümsüyor ve çok güzel bir gülümsemesi var, bulaşıcı. Bir gün ailesi bizi ziyarete gelirken annesi onun hakkında aynen bunları söyledi. (Anne-babamız birkaç ayda bir buluşuyor ve çok iyi anlaşıyoruz, biz cocuklar çok nadir görüşüyoruz denk gelirse bi). İki yıl önce abisi evlendi ve düğüne gittik, ben de tabiki süslendim jsbjhd. Gözlerimi ondan alamıyordum, birkaç kez onun da bana baktığını gördüm. Almanya Federal Silahlı Kuvvetler`de asker olarak hizmet edeceğini de birkaç yıldır bildiğim bir durum, neden böyle düşündüğümü bilmiyorum ama bu sadece bir histi. Yaklaşık 6 ay önce onlara davetliydik (Abla ve ben de onalara gittik çünkü kedilerimizin arkadaş olmasını istedik bende böylece onu görebilecektim) ikimiz de bir kez konuştuk (ailemizin yanında konuşmak pek memnun olmuyor ve çok heyecanliydım. Ablam, geçimini sağlamak için ne yaptığını ve herhangi bir eğitim almadığı için meslek yapmak isteyip istemediğini ve hangi yöne gitmek istediğini dahi bir fikri var mi diye sorduğunda, Almanya Federal Silahlı Kuvvetler`de asker olarak hizmet etmek istediğini söyledi. Benim Kafam baya karisti. Bir yandan onunla bir geleceğim olmasını çok isterim, ama korkarım bir geleceğimiz olabileceğini hayal ediyorum. Bir yandanda yoruldum. Unutmak istiyorum ama unutamıyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum...
Onunla ilgili Hayal kurmayi beni mutlu ediyor. :(...
Ne yapacagimi bilmiyorum, yoruldum, bana bir sekilde yardimci olabilirseniz cok sevinirim? Biraz uzun oldu ama neyse?