Sevgilimi en yakın arkadaşıyla aldattım, pişmanım?

Sevgilimin arkadaşı çapkın, bana sürekli iltifatlar eden yakışıklı ve sert birisidir sevgilim ise kibar, ailesinin maddi durumu iyi beni seven normal bir erkek. sevgilim arkadaşını her zaman beğenirdim ama kötü bir niyetle değill neyse sevgilimin sınavlarına çalışıp beni ihmal ettiği zamanlarda arkadaşı bana yürüdü bende duygusal boşlukta olduğum için karşılık verdim böylece biz 1 ay boyunca gizli gizli buluşup yazıştıkk. ama benim vicdan azabım o kadar arttı ki bu durumdan binbir pişman oldumm sevgilimin arkadaşına artık buna devam etmek istemediğimi sevgilimi çok sevdiğimi söyledim... ama beni tehdit edip sevgilime her şeyi söyleyeceğini fotolarımızı atacağını söyledii, ne yapmalıyım sizce bu durumdan kurtulmak için? arkadaşının bana iftira attığını söylemeyi düşünüyodum ama fotolarımız varmış, sevgilim eğer onu aldattığımı öğrenirse beni asla affetmez onu kaybetmek istemiyorummm. onun okulu bitince nişanlanmayı düşnüyoduk ailesiyle bile tanışmıştım lütfen bu durumdan kurtulmama yardım edinnn 😭😭
Sevgilimi en yakın arkadaşıyla aldattım, pişmanım?