Bugün 2. gün ve dün değil ondan önceki akşam konuşmaya çalışıyordum bununla. Her zaman ki gibi geç cevap veriyordu. bende nerdesin yazsana filan dedim. Bu da işler son güne kaldı dedi. Bende açmadım mesajı. Dün sabahta farklı bir şehire seminere gidecekti 4 günlük. Daha öncesinde bana haber verirsin ara ara demiştim. Ne haber verdi. Ne geldim dedi. Mesajını açmamışım. Ne aradı. Ne yazdı. Bende bu sefer inat ettim. Bende ulaştın mu falan demedim. Ben onu çok arayıp yazmazdım böyle kendi kafasına göre istediği saatte yazdığı için ama bu kadarı çok fazla 2. güne girdik bu kız mesajımı açmamış bir şey mi oldu bile dememiş.. Kaç kez ağladım sağlıklı iletişim olsun diye. Ama bu sefer yazmayacağım. Yanlış mi yapıyorum? Bir öneri de bulunur musunuz ne yapayım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Resmen itiyor seni sende hala ulaşmaya çalışıyorsun bazen ne kadar istesekte olmuyor. Bunu kabullenmen silip gitmen gerek.
İtiyor ne demek?
Ulaşmaya çalışmıyorum çalışsam arardım herhalde.
Yeterince aramamış mısın? Yazmamış yazmışsın. Yani bu durumda daha da gider nasılsa var durumuna girer. Itiyor demek yani istemiyor görmezden geliyor.
Ben o yazmadıkça aramadıkça pek yazmazdım. Ama bu sefer mesajını açmadım çokta cevap verilecek bir mesaj değildi. Onun yazmasını aramasını bekledim. O da yazıp aramadı. Belki başıma bir iş geldi neden yazıp aramıyor
Ki. İnatlaşma mı demek istiyorsun?
Yani biri mesajıma bakmasa merak ederim. Ama o etmiyor sanırım sonunda dediğin şeyden yola cıktım. "En son hic yazmamaya başladı" gibi demişsin ya. Bence akışa bırak bazen ne kadar istesekte olmuyor. Bende de aynı durum.
Her gün yazıyordu ama toplasan konuşma 10 dakika falan. Kaç kez ağladım falan. Kötü olduğunda konuşmak istemiyormuş beyefendi kimseyle. İş çalışma temposu çok yoğun ses etmedim son hafta çok ama bu kadarı çok fazla
Haklısın pek umursuyor gibi değil
Ne yapabilirim ki merak etmeyen insana? Kaç kez söyledim ağladım kavga ettim sağlıklı iletişim diye.
Evet işte her şey kendi istemesiyle basliyor olmayinca olduramiyor insan tecrube edindim
Çok seviyorum ama elimden bir şey gelmiyor..
Evet geri çekilmek lazım artık gelirse gelir gibi
Bir kez ciddi kavga edip sonrasında hallettik sanmıştım ama 3 gün konuşmamıştık. Ne yazdı ne aradı. En son ben aramıştım. Ama bu sefer bir suçum günahım yok...
Gelse ne olacak ki mesela 1 hafta sonra?
Yani o sana kalmis artik konusmak istemene bagli. Ama uzmek istemesem de karsi taraf önemsemiyor:/
1 senemi verdim bu insana 1 senelik sevgilim. İnsan evine aldığı kuşa bile alışıyor. Bugün değilse bile elbet bir gün anlar kıymetimi diye düşünüyorum
Kiymetini anlamasi icin uzaklasman gerekiyor hayatina devam eder gibi yapman
Ise yarar
Sosyal medyayı etkin mi kullan diyorsun? şu an gerçekten hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum.. arar mi yazar mi bilmiyorum , tek yapabileceğim şey sadece susmak
Oda bişey bence
Seni umursamıyor istersen ayrıl
aramayanı aramamalı
Ayrıntıyı okudun mu bir erkek olarak yardımcı olur musun lütfen
uzun yazmışsın okumama gerek yok aramayanı arayınca havalanması o
Ben mesajına görüldü atmadım ama çokta cevap verilecek mesaj değildi zaten ilgisizdi baya genel olarak.. bende açmadım mesajı merak edip aramadı yazmadı