müstakbel eşiniz böyle dese ne dersiniz
olur
olmaz illa düğün olacak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Müstakbel eşim ne derse o olur tabiki. Düğüne şuna buna harcayacağım parayı göze alır onun istediği şeyi yaparım. Allah şu devirde öylesini bulmayı nasip etsin evlenecek olan herkese…
Amin diyelim inşallah hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ediyorum güzel niyetiniz için
Ben teşekkür ederim
valla ben bu son zamandir aklimda acaba dugun yapmayip tatile mi gitsek diye dusunuyordum, dugune falan harcayacagim bi ton parayi iki uc tatile harcarim hem balayi gibi olmus olur hem daha guzel romantik gibisinden bas basa guzel olur diye dusunmustum ama tabi oyle kafamda bi dusunce - kiminle evlenecez belli mi simdi zitin biri cikar Allah korusun inat eder uff aman olmasin oyle biri...
Öyle deme olumlu düşün inşallah çıkar karşına iyi biri
Inshallah...
Hem de çok güzel olur ama nerede bunu yapacak insan? Hatta insanlar bunu yapmak istese bile çevresi işte ben onun düğününe gittim ben şunu düğününe gittim bana altın gelecek diye insanları ticari amaçlı kullanmaktan başka bir şey yapmıyorlar
takı işini diyosan o nikahta da olur illa olması isteniyosa
Ya maalesef haklısın öyle ama insanlar çevresini çok fazlası dinliyor, bana soracak olursan düğün olayı gerçekten çok saçma bir şey 5 saatlik bir şey için hatta 3 saat değil insanlara bir tane eziyeti yapıyorlar saçma sapan müzikler kafa yorucu işler milletin karısını kızını izlemek için düğüne gidiyorlar
aynen öyle gel de bunu onlara anlat yobaz oluyosun katılıyorum sana
Hayır ne anlıyorlar anlamıyorum yani affedersin milletin karısı kızı daracık giyinmiş Orta yerde oynuyor insanlarda oturmuş onu izliyor
işte birtakım aptal aptal işler maalesef
Allah ıslah etsin ne diyelim bir de şöyle bir şey ya insan evlendiği insana bile tanıyamıyor her şeyin hayırlısı olsun inşallah
amin hakkımızda hayırlısı inşallah güzel insanlara denk geliriz
Öyle insanlarla pek kalmadı ya Emin ol insanları senden çıkarı varsa çok güzel oluyorlar eğer tenine dokunduğun zaman iğrenç yüzlerini gösteriyorlar
yine de belli olmaz bu işler hayırlısı diyelim
Yok ya genelde öyle oluyor emin ol bana �nsanların işine geldiğin kadar iyisin
Canıma minnet. Hatta bu şekilde evleneceksem, istediği ülkede istediği otelde fazladan balayı yapmayı teklif ederim.
iyiymiş ya
Oynamayı sevmem işime gelir, mutlu olurum baya baya hatta
🤣
Mükemmel, olsa da hemen evlensem anında şipşak 🤣🤣🤣
hadi inşallah:))
Öyle olsa benim için daha uygun zaten
fazladan masraf yok mis
Alakası yok benim kafa yapımda ona benzer bişey vardı zaten düğün yerine bizde genelde mevlütlü düğün olur onada kimse gelmez gelende çok durmaz en iyisi mis
Neyin alakası yok
Yani masraf ile alakası yok düğün şeyine girdi isem yani oynamalıda yaparım masraf yüzünden düğün yerine sıradan düğünsüz daha iyi geliyor inan masraf ile alakası yok saçma geliyor bana zaten düğünüme gelen pek olmaz
Ben o açıdan düşündüm ondan öyle söyledim.
Bana öyle teklif etse sevinçten havaya uçarım para ile pulla alakası yok şimdiki türklerde düğün baş ağrıtıyor odur adeti zartü zurtu osu busu düğün telaşesi boş işler tabiki gelinlik giyer sade bi düğün olur çok az kişi ile oda düğün gibi olmaz mis gibi şahane
Bana uyar isterim valla sorun yok☺
Hayırlısı olsun hakkında
Mükemmel olur para harcamam ben düğün vs
Ben hiçbir zaman evlenmeyeceğim için bilmiyorum fark etmez heralde maddi durum varsa düğün yaparsın
Olur neden olmasın
Çok iyi olur
Müko olur temiz iş
En sevdiğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?