Diyelim sevgilinizi çok seviyorsunuz ve sevgiyi ön planda tutup, maddi olan her şeyi bir kenara bırakıp gösterişten uzak bir sade nikahla evlenir miydiniz?

Diyelim sevgilinizi çok seviyorsunuz ve sevgiyi ön planda tutup, maddi olan her şeyi bir kenara bırakıp gösterişten uzak bir sade nikahla evlenir miydiniz?

Sevgilim olmaz, o başka bişidir. Neyse soruya gelirsek evet. Zaten devasa, şatafatlı gösterişli şeyleri sevmem. Ufak bir nikah yeterli. Ne gerek var bütün maddiyatı kullanıp dünyayı anımsamaya?
Ben zaten düğün yapmak istemiyorum. çünkü özellikle de ülkemizde şu an düğün çok masraflı ayrıca ucuz dahi olsa sevdiğim kadınla benim evlenmemiz ve bunu da bizim bilmemiz yeterli olurdu. yani çok kalabalık sevmiyorum ya da herkese duyurmayı da sevmiyorum. ama tabi ki de burada eşimin kararı daha önemli.. her şey gönlünüzce olsun..
Teşkkür ederim :)
Rica ederim :)
Ben düğün sevmiyorum sadece bir nikah olsa yeter ancak bu düşüncem düşünce olarak kalır. Düğün olmadan olmaz diye bir tepki alırım o yüzden çok gösterişli olmadan bir düğün olabilir
Şahsen ben istemem sonuçta ilk kez evleniyorum çok abartılı gösterişli düğün bende sevmem ama normal bir düğünde olsa isterim ilerde en azından keşke dememek için
Cevap
7Cevap
Olur sevdiğim/ sevecegim insanla olsunda nikah yeter ama düğünde güzeldir şimdi adettir düğünsüzde olmaz her neyse sevdiginle olduğu sürece her ikiside uygun 👍
Su zaman da düğüne ne gerek var ona vereceğim paraya gider süper bir tatil yaparım üstüne de para kalır
Evet bence en güzeli de zaten bir çok insan altın için düğün yapıyor ama tabii ki de şartlar ne götürür getirir bilemem
gayet de güzel evlenirim zaten düğün sevmiyorum işime gelir 👍🏻
Aşık olduğum biriyse gözüm düğün görmez mutlu olmam yeter bana.
zaten bunu kabul etmeyen kadınla evlenmem :D
Davullu zurnalı düğün olmadan evlenmem.. 😄
EVETTT hayalim ya düğün yapacağım parayla çok şey yaparım
Düğün olmadan olurmuymuş ya
Evet umarım karşı taraf da öyle istiyordur
Bana uyar karşı tarafda isterse tabii
Evlenirim bence daha bile iyi
En çok istediğim şey 😃
Şartlar neyi gösteriyorsa o şekilde yapılmalı
En iyisi zaten bu
Düğün yapmam bu arada
Evlenirim