Aşk İlişkileri Bizede iyi niyetli insan nasip olur mu be? Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Doğan cüceloğlu 'nun iyi insanın önemini anlattığı bir parça okuyorumCanım çekti 😋 o masumiyet çok hoş oluyor yav Bizede iyi niyetli insan nasip olur mu be? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bahtsizjokeer Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Iyi muhabbet kurmuyor muydun sen insanlarla iyi niyetli degiller miydu? 0 3 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Iyi muhabbet kuruyordumIyi insanlar da varAma bazen zaman ya da başka bir sebep Sevgili olmayı engelleyebiliyor Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl Eger paran yoksa sevgili yok istedigin kadar guzel iletisim kur Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Kanka sevgili isteyen yokO konuda sıkıntım yokKız bulunur Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl umarım güzel insan 0 6 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Teşekkürler ismini bile söylememis kişi 😭😭😭😭😭 Yorumla SasukeGaara +1 yıl Merve Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ne çektiysek bu mervelerden çektik AhhAhhhh Yorumla SasukeGaara +1 yıl Dkkdkdkdkddjjddkfnnfek Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Gulmeee döverim 😡😡😡 Yorumla SasukeGaara +1 yıl Niye seninkinin adı neydi Yorumla
Hangigunahinbedelibu Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Sen iyi insan mısın? 0 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Tamamen iyi Olmasa da evet iyiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Iyi muhabbet kurmuyor muydun sen insanlarla iyi niyetli degiller miydu?
Iyi muhabbet kuruyordum
Iyi insanlar da var
Ama bazen zaman ya da başka bir sebep
Sevgili olmayı engelleyebiliyor
Eger paran yoksa sevgili yok istedigin kadar guzel iletisim kur
Kanka sevgili isteyen yok
O konuda sıkıntım yok
Kız bulunur
umarım güzel insan
Teşekkürler ismini bile söylememis kişi 😭😭😭😭😭
Merve
Ne çektiysek bu mervelerden çektik