Nisanlimin kuzeni instama hikayeme yanit vermis fotolarimi begenmis beni takipe almiş. Nisanlimla takiplesmiyorduk. Yeni hesap actigimdan dolayi. Bir kac kavgamiz oldu fotolarimizi silmistim kendi fotom vardi. kuzeni beni falan bilmiyor
Neyse iste bunu nisanlimla goruntulu konusurken oldu nisanlim hic kiskanclik yapmadi bile insan bi cocuga yazar o benim nisanlim diye
Sevmiyor mu beni anlamadim severek nisanalndik oysaki
Neyse iste bunu nisanlimla goruntulu konusurken oldu nisanlim hic kiskanclik yapmadi bile insan bi cocuga yazar o benim nisanlim diye
Sevmiyor mu beni anlamadim severek nisanalndik oysaki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nisanlinin kuzeni sizin nişanınizi bilmiyor mu
Nisanli oldugunu biliyor cocugun ama benimle oldugunu bilmiyor iste gormedi beni hic
Seninle oldugunu bilmiyor ve senle diyalog kuruyorsa, ona sen söyle en azından... yoksa iş baska yerlere gider
Nisanlima soyledim nisanlim tepki vermedi
Adam da evli ve cocuklu kuzeni
Adam seninle konusuyor mu , kuzeni yani?
Yani konusmuyo engelledim cunku. Ama fotolarimi begenmis hepsini, beni tskibe aldi hikayeme yanit vermis
Bende bunu nisanlima soyledim nisanlimda yaz bakim sen de cevap ver bi dedi ben vermedim engelledim
Anladım... senin artik yapacağın biseu yok, hem haber vermişsin nisanlina hem engel koymussun... nisanlin da bi zahmet put gibi durmasın
Nisanlimda hic tepki vermedi yani bu benim kafama takildi ben olsam coktan o kuzene haddini bildiririm
Aynen tepki vermemesi garip...
Ahh iste bi sen boyle dedin. Az ince de sordum bu soruyu kizlar hep nisanlima hak verdi sanane kendini koruyamiyor musun vs vs
Yani tepki derken gidio adami dovsun demedim de, bir söyler abi bu benim nisanlim diye tanıştırır mesela... ailevi seyler de var belki bilmedigin... izle bakalim.. adamin iletişim kurmasini engellediysen daha ne olsun zaten
Ben de giidp dovsun demedim en azindan abi nisanlimi takibr alip hikayesine yanit vermissin neden verdin tam olarak o benim nisanlimda diyebilir
Aailevi seyler ne olabilir ki
Adamin belki aile içinde sevilmeyen olayları vardır, belki capkindir bu da biliniyordur... belki aralari soguktur... nasil senin nişanlısı oldugunu bilmez mesela... hem evliyse neden seni takip etmis
Evet capkinmiş. Su ki adamin 2 hesabi var birinde karisini ve cocuklarini paylasmis diger hesabinda full kendisi. Bana da bu hesaptan yazdi. Bilmiyor çünkü beni hic gormedi biz nisanlimla uzak sehirlerdeyiz 700km var aramizda.
Beni hiç girmedi yuz yuze. Ben instagram da yeni hesap acmistim nisanlimla takiplesmiyorduk ama hesabim vardi onda. Ee kuzeni de ortsk arkadas yok ya yazdi iste
Bekle bakalim napcak nisanlin
Bekledim zaten salla boş ver diyo 😂😂 anneme soyleyim dedi bi bende salla dedim. Cok anne kuzusu ya
Hmm o müdahale edememis demek ki
Evet cevaplar icin tesekkurler. Simdi kafamda su canlaniyoo beni sevmiyor sevse kiskanirdi falan ve ben bunda hic göremiyorum
Boyle mi dusunmeliyim
Ben nisanlima boyle yuruyen akraba olursa, o benim nisanlim derdim en azından...
Onu bile demedi yaa of of ne dusuncegimi sastim sorsam mi sence ona neden demedin diye
Bir sor istersen... ya ileride sorun cikmasin, beni bilsinler filan diye
Tamam tesekkur ederim