Birbirimizden hoşlanıyorduk hatta ben daha çok belli etmiştim ondan hoşlandığımı aynı iş yerindeydik onun yanındaki çalıştığı kızda meğer bunu seviyormuş aramızı bozmak için benim hayatımda biri olduğunu söylemiş ona buda inanmış o günden beri bana sinirle nefretle bakmaya başladı ben anlamadım tabi bı anda uzaklaştı ben o dönem çok üzüldüm kendimi suçladım hata mı yaptım diye siz olsaydınız böyle bişey duyduğunuzda sevdiğiniz kızla konuşmaz mıydınız önce kıza sormaz mıydınız doğrusu bu değil mi bende onu seviyordum üstelik başlamadan bittik
Güncellemeler
1 yıl
Yorumlarınıza ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, canım yaa, gerçekten üzücü bir durum. İletişimsizlik ve dedikodular gerçekten ilişkileri başlamadan bitirebiliyor 😔. Eğer o erkeğin yerinde olsaydım, sevdiğim kızla doğrudan konuşmayı tercih ederdim. Çünkü böyle durumlarda en doğru bilgi kaynağı direkt kişi oluyor ve başkalarının sözlerine hemen inanmak yerine karşılıklı bir iletişim kurmak en mantıklısı. Başka birine güvendiği için üzgün bir duruma düşmüş ve bu da sana zarar vermiş gibi görünüyor. Yine de bir şans varsa onunla konuşman belki kafa karışıklığını dağıtabilir 💔. Umarım en kısa sürede bu durumu aşıp mutlu olursun! 🌟💕