Ayrılalı bi kaç ay oldu. yakışıklı birisiydi ama ne yazar aldattı. ilişkide sürekli yalanlar dolanlar ayrıldığında bile ezik birisiydi.
Şu anki sevgilimle arkadaştık. Daha yeniyiz çok kırılgan kıskanç her şeye alınıyor. Onu sevmediğimi düşünüyor. Bi de uzak mesafe 6 yaş farkımız var. Artık eğlenmek için sevgili olmadığını yaş gereği evlenmek için sevgili olduğunu söylüyor. fotoğraflarımızı paylaştık. Nasıl desem tipi zengin çocuğu tipi işletmeci zaten. Ailesinden bahsediyor hepsi şef restoranları var diyor. Kısacası zenginiz diyo.
Bazı fotolarında tam benim tipim. Bazılarında giyimi saçı tuhaf. Gerçekte görmeden emin olamıyorum ama karakterin sevdim çok komik. Sorunum da var o da “Sene sonu evlenelim” demesi
Ya kafam çok karışık lütfen tavsiye verin…
Şu anki sevgilimle arkadaştık. Daha yeniyiz çok kırılgan kıskanç her şeye alınıyor. Onu sevmediğimi düşünüyor. Bi de uzak mesafe 6 yaş farkımız var. Artık eğlenmek için sevgili olmadığını yaş gereği evlenmek için sevgili olduğunu söylüyor. fotoğraflarımızı paylaştık. Nasıl desem tipi zengin çocuğu tipi işletmeci zaten. Ailesinden bahsediyor hepsi şef restoranları var diyor. Kısacası zenginiz diyo.
Bazı fotolarında tam benim tipim. Bazılarında giyimi saçı tuhaf. Gerçekte görmeden emin olamıyorum ama karakterin sevdim çok komik. Sorunum da var o da “Sene sonu evlenelim” demesi
Ya kafam çok karışık lütfen tavsiye verin…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Büyük hatalardan biridir. Geçmişi, bügüne getirmek manasızdır. Eskiyi hatırladıkça, yeniye ayıp etmiş olursun. Geçmişin faturasını, şimdi ki sevgiliye kesmekte haksızlıktır.
Zaten çok kırdım bi daha yapmam
Aklın toxic olanda kalmış belli ki, hepimizin yaşadığı gibi:))) atlatıyosun cidden sana yaptığı kötülükleri yalanları ihanetleri düşün, senin için iyi olanı yapıyorsun şu an gönlün varsa çocukla bi görüntülü kpnuş öyle karar ver
Ya arkadaşken utanmıyodu dün diyo utanıyorum aklımı kaybedicem eskisi gibi keşke bi rahat olsa
Sana değer verdiği için çekiniyor utanıyor, biraz zaman geçince bir şeyleri aşarsınız, hafif üzerine gitsen süreç hızlanır gibi
Çünkü yeni sevgiline karşı eski sevgiline hissettiklerini hissetmiyorsun. Sadece onu unutmak için birliktesin.
Hayır zaten tüm hislerim ölmüşken sevgili olalım dedi. Ben de arkadaşım olduğu için tanıdığım için hayır demedim