O zaman değişir 4 ay olmuş ve istediğinle birlikte olursun olmazsın sana kalmış Ayrıca istemek zorunda mısın değilsin bu nedenle nefret duyması da enteresan. Çocuk yedirememiş gibi biraz reddedilmeyi
aranmamak benim umrumda olmazdı o yüzden kötü diyemem ama senin bahsettiğin çocuk aramanı beklemiş olabilir. Aramadığın gibi bir de dönünce başka birilerini görünce iyice kinlenmiş de olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ne oldu da bu hale geldi bu çocuk
Ben onu istemedim diyelim. Lâyık bulmama durumu
sadece bundan dolayı bu kadar kin tutulmaz başka bir şey bu
Yanimda erkekleri gördü biraz da Bu yüzden diyelim. ya da deli
sevgili değildiniz yanında birilerini gördü ve kıskandığı için mi böyle oldu. biraz netleştir
Bundan ayrıldım layık bulmama mevzusuyla bu bi yere gitmişti geldiğinde beni birileriyle gördü. Bu sekilde
Maşallah sende hiç durmamışsın. Biraz zaman geçseydi bari
4 ay geçti. Iki günde olmadi.
Sevgilim de degil ama çocuğun benden hoşlandığını biliyor. Beni istemedim gittin itle köpekle birlikte oluyorsun diyor
O zaman değişir 4 ay olmuş ve istediğinle birlikte olursun olmazsın sana kalmış Ayrıca istemek zorunda mısın değilsin bu nedenle nefret duyması da enteresan. Çocuk yedirememiş gibi biraz reddedilmeyi
Sence o zor durumdayken istemeye istemeye bi yere gönderilirken ona sarılıp öptükten sonra gittiği yerde bi daha hiç aramamak çok kötü bi sey mi
aranmamak benim umrumda olmazdı o yüzden kötü diyemem ama senin bahsettiğin çocuk aramanı beklemiş olabilir. Aramadığın gibi bir de dönünce başka birilerini görünce iyice kinlenmiş de olabilir.
Evet öyle oldu maalesef
Şuanda da umurumda değilsin diyor ama iki güne bi saldırmalı mesaj atıyor
Umrunda olmasa bu kadar kafaya takıp mesaj atmaz ama bence bu kadar kin iyi değil. Senin için sıkıntılı durum yani uzak durmak daha mantıklı gibi
Hakli gibi
Sence o zor durumdayken istemeye istemeye bi yere gönderilirken ona sarılıp öptükten sonra gittiği yerde bi daha hiç aramamak çok kötü bi sey mi
Neden ayrıldınız?
Ben onu istemedim diyelim. Lâyık bulmama durumu
Neden barışmak istiyor sun ozaman?
Çünkü çok özlüyorum
Layık görmüyorsun ama?
Ama seviyorum. Layiklik durumunu düşünemiyorum
Ozaman görmeyecektin öyle.
Evet kötü bir durum
Zor görünüyor
çocuk büyük alınmış
Hala Zaafı oldugunu söyledi. Sence birlikte olabilir miyiz
Bi ihtimal
evet