Evet oldu gerçekten beni doğru insan olarak görenler oldu ben onun için doğru insan mıydın değil miydim bilmiyorum demekki değilmişim ki şu anda konuşmuyoruz ama Allah var gerçekten değer verenler oldu ya şimdi değer görmedim demeyeceğim
Hayır, kimse için doğru insan olmadım. Çünkü henüz ruh eşimle karşılaşmadım. Karşılaşınca yüreğin bunu hisseder derler, ona inanıyorum ki karşılaştığımda hissedebileyim. Daha karşılaşmamış olsam da ileride biri için doğru insan olacağıma inanıyorum. Resimdeki gibi bazen tüm kapılar kapanır ve öyle bir kapı açılır ki "iyi ki hepsi kapanmış ki bana bu kapı açılmış" dersin ☾
Bir insan, bir başkası için doğru olabilme utkuyla kendisini yetiştirirse ikili ilişki anlamında, zaten muhakkak doğru kişi olur. Karşısında hiç kimse olmasa da doğru olur. Çünkü o insan bilir ki, iyi anlaşılabilen, huysuzluktan ziyade güler yüzlü olup somurtmanın kimseye fayda getirmeyeceğini bilen, ikili ilişkilerde olgunluk mertebesine erişmiş ve aslında topluma yeni bireyler yetiştirebilecek raddeye ulaşmış demektir. Bu açıdan dünyaya bakmamız için hayatımızda birinin olmasına da gerek yoktur, bizler ne kadar doğruyuz, bizler ne kadar güzeliz ve iyiyiz, kendimize sordukça bambaşka gelişimlere gebe olur hayat. Aksi takdirde kendimiz de mutlu olamayız zaten...
Çevremde olan insanlar için doğruyum , kimisi arkadaş kimisi dost kimisi aile bireyleri kimisi de hısım... Hasımlar benden ırak Rabbime yakın olsun zaten , gerisi mühim değil
Hıc bır zaman yanlıs ınsan olmadım ya da olmaya calısmadım dıyelım dogru olmak ve ılerleme mezıyetıne sahıbım umarım herkes te bu sekılde hayatında daım olur.