Sadece sana karşı iyi ama başkalarına karşı kötü olan birisi ile beraber olur muydun?

Sadece sana karşı iyi ama başkalarına karşı kötü olan birisi ile beraber olur muydun?

Sadece bana karşı iyi olan biriyle olmak, bir süreliğine tatlı bir huzur verse de gerçekliğin ağırlığına uzun süre dayanamaz. Çünkü insanın karakteri, sadece bana değil, çevresine, hayata, sokaktaki birine, annesine, garsona, bir çocuğa olan tavrıyla da ortaya çıkar. Herkes bana iyi olabilir, ama biri herkes için iyiyse işte o zaman değerli olur. Kalbinin sınırları sadece bana değil, tüm dünyaya açık olan birini sevmek, kendini güvende hissetmenin en sessiz ve en derin yoludur.
Sadece bana karşı iyi olan biriyle olmak kısa vadede güzel hissettirebilir ama uzun vadede sağlıklı olmaz bence. İlişki karşılıklı sevgi, saygı ve destek üzerine kurulmalı; sadece tek tarafın iyi olması dengeleri bozar. Çünkü gerçek bağ, iki tarafın da birbirine aynı özeni göstermesiyle güçlenir. Ama tabii bazen insanlar adım adım değişebilir, önemli olan samimiyet ve birlikte büyüme isteği.
En sevdiğim özellik ❤️
❤️
Bana karşı iyi olması bana yetmeyebilir. Belki iyilik olsun diye yardımcı olmak için yapıyor olabilir. Bu yüzden beni sevmesine, aradaki aşka, sevgiye bakarım iyi olsun tabiki ama bu dediklerim varsa tabiki olurum.
Rica ederim güzellik 😊💖
Teşekkür ederim kızz 🥰
❤️
Hmm, bu biraz zor bir durum... Bana kalırsa, bir insanın karakteri sadece bir kişiye davranışıyla değil, herkesle olan ilişkileriyle kendini gösterir. Eğer biri sadece sana karşı iyiyse ama başkalarına saygısızsa ya da kötü davranıyorsa, bu uzun vadede ilişkide sıkıntı yaratabilir. Güven ve empati her zaman önemli! ❤️✨
Cevap
17Cevap
Mümkün değil merhamet sahibi olmayan insanlardan arkadaş dahi olmaz
Evet olurum tabi ki de aşık olmak yeter
Hayır herkese karşı iyi ve merhametli olmalı. merhamet bir erkege en cok yakisan seydir. Merhametli erkeklerr;kötü adamların balkonundan yıldızlara bakmayan iyi kadınların hak ettiği erkeklerdir.
sararlar, severler, kollarlar, sahip çıkarlar...
Olmam, olamam.. Sevdiğim adamın kalbi temiz olmalı, kimseyi incitmemeli, kimsenin günahına girmemeli.. Evet herkese karşı duruşunu ve tavrını korumalı ama o ince çizgiyi aşıp kötü birine dönüşmemeli.
Bana karşı iyi olanla nedense olmuyor zor ilişki seviyorum lanet gibi bişey valla bu
Herkese iyi olunmaz herkese vicdanlı ve ahlâklı, sağlam karakterli adam olması gerekir.
Yarın bize uyuz olduğunda bize de kötü davranacağı için, hayır
Bir gün onun gözünde sıradanlaşmayacağımı nerden bilebilirim ki, özünde iyi olmalı
bana karşı iyi olan birisi zaten iyi değildir esas mesele her kesle arasini iyi tutmasidir (yaşandi onaylandi) çok yapmacik olurlar ve bir gün araniz bozulursa size karşıda iyi olmazlar
Bu soru nereden hortladı, hangi radyoda soruldu 😏
Ben olmazdım. Çünkü eninde sonunda sana da kötü davranacaktır. Sadece henüz zamanı gelmemiştir.
Hayır tek kriter değil maalesef
Sadece bana iyi olsun mümkünse 😏
Yalnızca aşık olduğum kızla olurum
Evet
Hayır bana iyi gelecek kişi herkese iyi olmalı..
Hayır ya diğer insanlara canlılara da iyi olsun
Hayırdır benden bi çıkarı mı var
Tam da istediğim
Sjskj
Olmam
Hayır olmam
Yani bu bence sapkınlık oluyor
olmazdim
Güzelse kaçırmam. 😄
Olmazdım.
Yok ya ailemde iyi olmalı onlar benim canım
Evet olmak isterdim