Kişilik & Karakter Doğru kişi olabildiniz mi? Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Hep doğru olan kişiyi isteriz , peki biz doğru muyuz? bazen doğru kişiyi tanıyınca onun için yanlış kişi olduğumu düşünüyorum.. onunla tanışacağımı bilseydim ona göre yetiştirirdim kendimi #flankes Doğru kişi olabildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hatalarım elbette oluyordur olmuyor diyemem. Ama değer kiymet hep bildim 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sen doğru ben bayan yanlış bay doğruylaa bayan yanlış diye bir şarkı var ya oradaki bayan yanlış ben oluyorum :D 1 6 Yorumla Flankes1 1 yıl Sen neden yanlışsın 🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen de mi yanlışsın bürütüs :D Yorumla Flankes1 1 yıl Baştan sona 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl aman hangimiz dogruyuz boşveer :D Yorumla Flankes1 1 yıl Di mi yani 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dii be😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evtt Senin eski manit de doğru değil dertlenme boşuna 1 6 Yorumla Flankes1 1 yıl Hı hı tabi tabi karalama kimseyi ! Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hııı hııı Yorumla Flankes1 1 yıl Kim olduğunu merak bile etmiyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangii exim diye düşünmüyor mussnn Yorumla Flankes1 1 yıl Hayır 🙃 1 elin parmaklarını geçmez. Bir el bile fazla. Bir iki parmak 😂 uyardığın için minnettarım 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu sitede bir elin parmağını geçmez o da iyiyi 😃😃 He zamannn uyarırım Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bazı insanlar için doğru kişiyim evet ama belki de bazı insanlar için yanlış kişiyim bilemiyorum Doğru yanlış çok göreceli bişey 🙃 1 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben doğru olanı yaptım hep, yanlış olduğumu düşünenin kendi eğriliği o 🙄 1 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Ben hep doğru kişiyim 😅 karşımdaki yanlışsa beni alakadar etmiyor 1 0 Yorumla
ayıcıkayıp Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle yanlış hareketler yaptım yoksa olurdu belki:) 1 0 Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Öyle düşünme canım iyisin, dogrusun😉 1 1 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Düşünüyorum. Ya da bilmiyorum doğru değilimdir belki. Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olabildim de doğru kişiyi bulamadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hatalarım elbette oluyordur olmuyor diyemem. Ama değer kiymet hep bildim
Sen doğru ben bayan yanlış bay doğruylaa bayan yanlış diye bir şarkı var ya oradaki bayan yanlış ben oluyorum :D
Sen neden yanlışsın 🥺
sen de mi yanlışsın bürütüs :D
Baştan sona 😂
aman hangimiz dogruyuz boşveer :D
Di mi yani 😂
Dii be😂
Evtt Senin eski manit de doğru değil dertlenme boşuna
Hı hı tabi tabi karalama kimseyi !
Hııı hııı
Kim olduğunu merak bile etmiyorum 😂
Hangii exim diye düşünmüyor mussnn
Hayır 🙃 1 elin parmaklarını geçmez. Bir el bile fazla. Bir iki parmak 😂 uyardığın için minnettarım 😂
Bu sitede bir elin parmağını geçmez o da iyiyi 😃😃 He zamannn uyarırım
Bazı insanlar için doğru kişiyim evet ama belki de bazı insanlar için yanlış kişiyim bilemiyorum
Doğru yanlış çok göreceli bişey 🙃
Ben doğru olanı yaptım hep, yanlış olduğumu düşünenin kendi eğriliği o 🙄
Ben hep doğru kişiyim 😅 karşımdaki yanlışsa beni alakadar etmiyor
Kesinlikle yanlış hareketler yaptım yoksa olurdu belki:)
Öyle düşünme canım iyisin, dogrusun😉
Düşünüyorum. Ya da bilmiyorum doğru değilimdir belki.
Olabildim de doğru kişiyi bulamadım
Evet öyleyim