Vazgeçmem evet önce bir sarsar beni sonra sorarım doğru mu değil mi diye eğer zaten o güveni bana vermişse o insan geri kalanlar teferruattır. Hayatta kötü niyetli insanlara da denk geliyoruz maalesef. Keşke herkes kendiyle meşgul olsa, kendi kendine mutlu olmayı ögrense de başkalarının mutluluğunu bozmasa ama gerçek sevenlerin önünde dağ olsa duramaz duramayacak ben buna inanıyorum.
Bunun adına fedakârlık deniyorsa yaptım fakat eğer haksızlık durumu gibi bir durum oluyorsa yapmadım. Bunun bende tartısı önemlidir kardeşim. Tabi buna kendi mutluluğumdan vazgeçmek denmez. Tam tersi bende mutlu olmak için yaptım ama yeri geldi aşırı fedakârlık bazen işe yaramıyormuş. Yine de olsa yapar mıydın dersen yapardım. Nedeni mutluluk böyle durumlarda iki kişi arasındaki karardır.
Başkaları için kendi mutluluğumdan vazgeçtim ancak bu detaydaki gibi olmadı çoğunlukla. Başkaları kendimden bir dönem daha önemliydi. Ancak şimdi her şey değişmiş durumda. Ben mutluluğu çok zor buldum ve kendime sağladım. Dolayısıyla mutluluğumun başkası tarafından bozulması ve başkalarına mutluluğumu değişmem oldukça zor olacaktır.
Kimse için kendi mutluluğumdan vazgeçmem. Yeşilçam evreninde yaşamadığım sürece de bu değişmez :)) Hep ben değil önce ben. Önce ben iyi ve mutlu olmalıyım ki çevreme de bunu sağlıklı bir şekilde yansıtayım.
Hep ben degil once ben sozunu soylemek istedigim o kadar cok kisi var ki hayatimda. Hepsi bend edigimi dusunurken ben, once ben diyorum. Ince cizgiyi maalesef anlamiyorlar.
Detay şu kardeşim: Birisi gelip, seninle narcos arasını açmak istiyor. Sen narcosa değil, açmak isteyene uyuyorsun ve narcostan uzaklaşıyorsun. Narcosun bir suçu yok.
Benim mutluluğum da mutsuzluğum da yalnızca beni bağlar. Başka insanların rolü yoktur. Bencil ya da egoist değilim fakat hakettiğim ve laik olduğum bir şey varise onu söke söke alırım. Zaten Allah izin etmedikçe istediğin hiç bir şeyi elde edemezssin. Eğer bir şeyden vazgeçersem, bu başkaları için değil, kendim için vazgeçerim...
Yaptım pişman değilim. Bu durum beni incitse de büyümeme ve daha dik durmamam vesile oldu. Burdan o kişiye teşekkür ediyorum. Kendimi bulmama zemin hazırladığı için
Aslında burada olay doğruyu yanlışı ayırt etmek yani hoşlandığımız kişi mi, çevremiz mi, belki en çok kişiler değil de, söylemlere dikkat erkek lazım. Kişiler en etkileme konusunda en büyük etken.