Bugün iki kişiyi tanıştırdım 😃 çok uyuyorlar birbirlerine 🤩insallah olur bu iş diyelim 😅
siz hiç hayırlı bir iş için aracı oldunuz mu?
siz hiç hayırlı bir iş için aracı oldunuz mu?

Bir arkadaşlık uygulaması üzerinden mütemadiyen haftada bir sevgili yapıyordum. Asosyal bir arkadaşım, İşten vakit bulup sosyalleşemiyorum bana yardımcı olur musun demişti. Onun adına üye oldum, İlk gece üç kadınla yazıştım hafta sonuna biriyle randevuleştik. Neyse çocuk buluştu, heybeli adada güzel bir gece ve sonrasında büyük aşk başladı. 2 sonra hamile olduğunu öğrendik kısacası 4. Aya kalmadan evlendiler 1 çocukları oldu ☺️…
Ben bir arkadaşıma evlen bununla diye çok söyledim , işinden oldu evlenmek için, çok tatlı bir çocuğu var şükür, berbat bir evlilik yaptı ve boşandı. Halen üzülür ve ondan özür dilerim ancak olan oldu😞 Beni hiç suçlamaz sağ olsun.
Kuzenime kız buldum tanıştırdım iki saat sonra aradı konuşmuşlar. Ne oldu dedim dediğine bak.. Kız aşırı güzel elimde tutamam onu bu iş olmaz yüzünede olmaz dedim. dedi.. Güzel güzel konuşmuşlar birde
Cevap
46Cevap
Hayır ve olmamda, herkes kendi çözsün :D
Oldum evlendiler. Ben de terzi modeli, kendi söküğünü dikemiyorum.
birkaç defa oldum.
yani gidişatları da iyi gibi şimdilik hepsinin
Oldum,2 kişinin evliliğine vesile oldum..Çok da mutlular şükürler olsun 🙏
Bazen insanlar birbirinden haberi yok ama aracı olarak iki kişiyiz tanıyınca, bunlar bir şekilde birleşmeli diyor insan 😃
Evet, aracı olup başarılı olamadıklarım da oldu tabii.. Bu iki kişi bana çıkan taliplerdi, kız arkadaşlarin bundan haberi yok tabii🙈😅
😂😂😂😂😂🤦🏻♀️
Gönlüm ısınmadi benim sadece, gül gibi çocuklardi, dua etsin kızlar bana bence😅😅
Bencede 👌🏼
Evet bir kere aracılık ettim. Emlakçı gibi her defasında benim başımı şişirdiler.
Oooo süper.. İnşallah devamı gelir. Yok ya ama seve seve olurdum.. Gel benim işe de el at ;) Asfasf
:) asfaf
Haydi hayırlısı.
Eğer baktınız mutlu oluyorlar, bizde tanışalım 😂🥳😊😉
Ne güzel şaka da kaldıran bir kadınsın bak işte...😂🥳😊
Ee tabi hayat geçicek haliyle önemli 😂😊
Yarın birbirlerini yerseler.. Sebebimiz sen oldun dersler 🤣🤣 garanti vermeseydin ikisine de 😆
İyi bakalım 😆
Çocukken yapardık bunu.. Şimdi her şey bir mesaja bakıyor zaten..
Yok ya güzel bişey ama ben çok cekinirim belki ters gider sen tanistirmistin diye başına kakarlar o yüzden ben o işlere girmiyorum uzak olsun ya
Başkalarını bırak biraz kendinle ilgilen. 😂
Kendi çok iyi anlaştığın erkeği kaçırma derim sbsbsb 😂
Oldum şu an iki tane kız çocukları var ve çok mutlular 😀
Yok veya hatta ileri giden enişteye ayar vereyim derken arkadaşımla enişteyi ayırıyordum az daha😂
@selinaaaygny_ @mervelerkotuuu bunlar oluyo hahahsjwndlsmdkd
Ne iyi ettik
Bir yuva daha kurduk
Girmiyorum o tür işlere iyi olunca Allah'tan kötü olunca senden biliyolar
Olmadım, olmayı da düşünmüyorum, benlik işler değil.
Ayy olamam ben iyi gelir Allahtan kötü gelir kuldan bilirler
Olduğumuu hatırlamıyorum hiç benlik şeyler değil bunlar..
olmadım ama olmak isterdim bence kişi bi kendine hayrı olmaz
Yok sonra senin yüzünden oldu diye bana kalır gerek yok:)
Olmuş olduğum zamanlar oldu kusleri de çok barıştırdimda şimdi bir banane ya kafası var
Guzel bir is yapmissin tebrik ederim umarim tamamina erer devam eder mutlu son olur
Oldum da bana olan pek olmadı. Olan da başarılı olamadı. Saçma bir şeyler oldu. Uğraşıp durduk.
Hayır olmadım. İnsan her sosyal statüde farklı biri olabiliyor.
Olmadım olmamda aman abii hiç gerek yok sonra tartışır boşanırlar kabak bizim başımıza patlar evlenen evlensin ben sadece düğüne gider hayırlı olsun der iki görünür oynarım tamam
bugune kadar hiç böyle bişi yapmadım , kişileri birbirine övmek nasıl bir his bılemedim ((:
E tabi geçmişte hayırlı işlerim olmuştu
Hoş şeyler bunlar👍
Heee birkere oldum kız benden hoşlanıyormuş arkadaşımla düşman oldum 🥶 yav benim suçum ne
İkiz kardeşim, yakın arkadaşımıza aracı olmuş ve 4 yıldır evliler. Oysa ki bizim kendimize hayrımız yok.
Evet oldum, olurum. Sevenleri kavuşturmayı seviyorum.
oldum da kız beddua etti sonrasında o gün bugündür iki yakam bir araya gelmiyor :D
Nayır 😀
Daha kendimizi everemedik, Başkasına sıra gelsin 😀
MaşaAllah size, sizin gibilerin artması dileğiyle. Bunlar güzel durumlar. Tebrik ederim.
Maalesef henüz olmadım, olurum inşaAllah.
Hep ben araci oluyorum ama benim ne sevgilim var nede bana araci olan var
Yok bu işler ve vebal hiç muhatap olmam
Olmadım, olmam da.
Benide biri biriyle tanıştırmasını çok isterim
Benim ayarladıklarım ayrılıyor
Hayır o işlere girmem
Hiç çöp catan olmadım.
Hem iyi hem kötü. Nötr olurum genelde
Hiç olmadım pek anlamam o işlerden 🤗
Oldum allahta belamı verdi
sıkıntılı işler. başa bela alıyor insan
Hayır olmadım şimdiye kadar