AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Onu seviyorsun, ona aşıksın. Eşinden sadece hoşlanıyorsun.
Görüşmediğiniz için içinizde ukte kalmış. Hepsi bu. Başka bir şeye yormayın.
Hepimizin aklına gelir, takınti yapma.
İnsan ulaşamayınca merak oluyor.
Ah be üzüldüm. Peki aklına gelince üzülüyor musun yoksa sadece aklına mı geliyor?
Onun Sosyal medya hesabına girmeyin
Foto / msj’ vs bakmayın her şey unutulduğu gibi oda gider
Eski aşklarının sevdiklerinin aklınagelmesi gayet normal kalpteki sevgiyi silemezsin
Oda seni düşünüyor muhtemelen bir görüş bir ulaş hala istiyorsan boşan ona git
Saçmalama
Niye saçmalama doğru olan bu
Şöyle bir şey ki evliyken görüşse ALDATMIŞ olacak bırakıp boşanıp giderse ya anlaşamazsa?
Orasını ben bilemem ben yazılan şeye göre yapılması gereken bu yani birisi aklındaysa sende onun aklındasındır net
Buraya bunları yazan birisi de eşini sevmiyordur zaten sevmeyebilir gayet doğal
Görüş diyenlere Allah beyinlerini kullanmayı nasip eylesin 😁Onu hatırlatacak söz, eylem, davranış ve uygulamalardan vaz geçerek biraz daha emeline ulaşacağını düşünüyorum
Hahahay😅😅😅 güldürme beni
"Birini Hep Düşünüyorsan Oda Seni Düşünüyordur böyle bir şey mi" böyle bir şey yok. Erkekler mi düşünecek hahah
Eski sevgilimi unutamadım desen anlarım da sanalda konuştuğum ve yüzyüze görüşmediğim biri diyosun bir paylaşımın olmamış sarılma olmamış nasıl aklına geliyo anlamış değilim.
Biseyleri tamamen bitirmeden başka şeylere baslamasanız keşke
Sizin gibiler yüzünden geçmişi olan kızlardan uzak duruyoruz, duruyorum!
Kaçamak vakti gelmis demis. Rutine dönmüş bu yüzden farklılık ariyorsun
Ben bu deveyi güdemiyom ama bu diyar çok hoş türkçe meali
Bu netflixteki diziye benziyor. Sadece böyle bir dizi olduğunu biliyorum ismini bilmiyorum.
Zamanla aklına bile gelmez olur kardeşim merak etme, bu dirayetini hep koru.
Bazı insanlar yanındaki ile yatar ama aklındaki ile ölür
maalesef katılıyorum
Aga benimde manitam var ama eskisi aklıma geliyor. Sevdiğimden değil nefret bile ediyorum bence abarttiniz
@kimse_bilmesinbeni Bunun örneği çok ya kalp ayrı bir organ ve karşı koyamıyoruz
@Ahsianwisn Demek istediğim şu hayatta ilişkilerimiz başlar biter ama birinde bağlı kalırız ayrılırız istemesek de yıllar geçer evleniriz ama kalbimiz de o kalır. Nefret edebilirsin gayet normal ama biz sevgiden bahsediyoruz
vay be aklımızdaki ile değil yanımızdaki ile yatıyoruz evlilik tanımı doğrumuş
Seni isteseydi sevseydi en başta reddetmezdi. Onun kötülüklerini düşün, iyiliklerink değil.
bedelini ödersin
@MALATYAERKEK44 anlamadım. Ne bedeli
düzgün yorumla
@MALATYAERKEK44 Ne yazmaliydim
Bedelini inanarak yeterince ödedim
ben acımasız biriyim en ağır bedeli ödetirim
Aklına gelsin bir şey olmaz önleyemezsin sadece hayal kurna
O dediklerin uydurma şeyler
Unutacak sinene çekeceksin evladın ve eşin için. Yoksa sürekli huzursuz yaşar gidersin.
Şeytan işi bence eşin ve çocuğunla daha çok ilgilen belki boşluk hissi de seni bu düşünceye götürüyor.
Farklı şekilde düşünmüyorsan aklına gelmesi normal değil mi, geçmişinin bir parçası sonuçta
lütfen böyle şeyleriniz olacaksa evlenmeyin evlendiğiniz insana saygınız olsun
Unutulmaz zaten sadece yokluğuna alışılır biraz meraklı olabilirsin acaba yaşıyor mu evlendimi nasıl biriyle evlendi felan
Birini dusunuyorsan o seni dusunmuyordur bu kesin kural bosuna kendini avutma siz kadınlar mazoşistsiniz
Ne alaka ben sadistim
Sadislik ne alaka kanka :)
Mazoşistlik ne alakaysa
Kadınlar duygusal acı çekmeyi seviyorlar duygusal acı cektirene baglı oluyorlar
Bu nasıl bir yalan üzgünüm ama kaynak yanlış
Her zaman tecrübeyle sabit bu kadınların aşık oldugu tiplere bak geçmislerine hepsi dedigim gibi adama aşık olmuslardır bi de kadınların söyledikleri ile yaptıkları her zaman terstir siz kadınlar ilginç tuhafsınız erkek düz hesap ana yol gibi düşünebilirsin
Kadınlar değişiktir bu doğru ama her kadın aynı değil kadınlar çok çeşitli ayrıca normal insanlar kendilerine zarar vereni sevmez kaçar kendini sevmeyen insanlar yapar onu ben geçen bir erkeğe şiddet uygulamamk için zor tutuyordum kendimi
Senin tarzında bir kadını hic sevmem mazoşist ruhlu kadınları da sevmem ben
Umarım istediğin bir karakterde kadınla karşılaşırsın da her kadını aynı sanmazsın
Ben eşine değer verip eşiyle birlikte gezebilen eglenen ve birlikte sorumlulukları üstlenebilcegimiz bir kadın seviyorum he sacları enseye kadar kısa. Olursa tamamdır çok sempatik oluyorlar kısa saçlı kadınlar
Duygusal olarak bir hissin olmayan insanla evlenip evlilik hayati sürdürülebilir mi? Ya bisey hissetmezsem diye korkuyorum zamanla sevebilir miyim bilmiyorum cok iyi bir insan hersey cok uygun ama his yok.
Ya pardon buraya soru sormak istememist yanlış oldu silemiyorum da 🤓
Cünsel muhabbetler hayaller geçmiş miydi aranızda? Ve şu anki eşinden daha mı ateşliydi. Aynısı bende de var çünkü
pis sapık
@kimse_bilmesinbeni anca yargılayın
Bi sitedeki cogu erkekte boynuzlamaya ne merakliymis ya
@KupaKızı03 yargı değil gerçekler
sözüm mavili üyeye
@kimse_bilmesinbeni meraklı değiliz. Çok da mutlu değiliz boynuzldığımız için
Evlensende unutulmuyor bazı zalımlar insanın aklına geldi mi geliyor işte :(
Ona bakarsan kalp kalbe karşıdır derler yalan hepsi, insan ne yaşıyorsa kendi içinde yaşıyor kimsenin kimseyi düşündüğünü sanmıyorum hem öyle olsa bile bu hiçbirşeyi değiştirmez
Ne olursa olsun evliyken biriyle birlikte olma saygı göster şu an ki eşine
Aklıma bir şarkı geldi onu dinleyin yurtta aşk cihanda aşk
Düşünerek takıntılı olmuşsun başka şeylere odaklanman gerekir.
Vesvesedir. Aklına geliyor ama aldırış etme. Aklından hırsızlık yapmakta geçebilir ama bunu yapmadığın müddetçe günahı yok. Bunun gibi düşünebilirsin. :))
Hangimiz yasamıoruz ki arkadasım bunu. boş ver yargılama kendını üç gunluk dungyada
Yorum yapmamıssn fırsqt ayagna gelmıstı arkadasm
Doğal olarak zamanında konustugun ve biseyler hissettiğin biri aklına gelir bu normal ama ona karşı biseyler hissediyorsan bu büyük sorun yani
Bi türk filmi vardı al yazmalım bu filmi izle ve kararın tek ve net şekilde belli olacak kocana daha bağlı olacaksın sevgi herseyi aşar.
Bence en doğrusu onu hatırlatacak şeylerden kurtul eşini sevdiğini söylüyorsun bu durumda aklına gelmemesi lazım ama bence
Aldatıyorsun. Onu düsünmen arsızca gizlice birlikte olmandan daha vurucu bir şey insanı.
Uzakta olduğu için hayalinde büyütüyor veya özlüyor olabilirsin
Bence hatirlamiycam unutayım derken takıntı yapmissin.
Düşünmemeye çalıştıkça düşünürsün.. Kendini dinleme!
Demek ki ona aşıksın
Geçmiş geçmişte kalmış.
O seni çoktan unutmuştur sende takılma
Allah akıl fikir versin sana
Evlendikten sonra ben
İstemeden yapılan evlilik
Beni birakip baskasiyla nisanlandi insallah oda aynisini yasar
Yasanmamis seyler merak uyandirir. AMA DAHA IYI OLSAYDI ONUNLA YASARDIN Şu an
Ya işte bundan korkuyorum yaa
Aldatican mı?
aldatmam asla
Korktuğuna göre meyilin var
Unutmalısın ya da yaşayıp gizlemelisin
Siz sevmeden mi evlendiniz
En yakın camdan atla afferim sana alkış kızımaaa
Bana göre sadece heyecan arayan bir kadınsın.
Bilere versen bsyin kalmcak
Kaçan kovalanır, kovalama.
3 altın kuralı kullan trol degıl ısen
Aklının içine girip keşke yok etsek yapamayız ki
Aklına set engel çekemezsin.