Ciddi bir ilişkim var ama çalışmamı istemiyor bende istemiyorum ama ailem atancaksin diyor çalış diyr. Ailem sevgilime karşı napcm?

Benim ciddi bir ilişkim var 1 buçuk yıldır sevgiliniz bu yaz Allah nasip ederse nisanlancaz ama sorun şu ki sevgilim atanıp calismami istemiyor ilerde. Annemlerde atanmami istiyor bense gerçekten çalışmayı istemiyorum. Okuduğum bölüm çok zor moleküler biyoloji ve genetik okuyorum gercekten ataması bile yok devlette ama daha bişey yokken ortada böyle yapıyorlar anneme de söz dinlettiremiyorum yok caliscaksin diyor. Sevgilime de diyorum ki annemlere söyle ki kızınız bilir bana bırak diyorum ben zaten atanamycam of napcam ben ailem biryandan sevgilim bir yandan. Annem sevgilime böyle dediğimi duysa öldürür beni vala napcam özelde çalışmak da istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yadirgamadan konuşun ben hayattan çok yoruldum özelde de calistim bu bölüm hakkinda ama atamam yok zaten devlette
Ciddi bir ilişkim var ama çalışmamı istemiyor bende istemiyorum ama ailem atancaksin diyor çalış diyr. Ailem sevgilime karşı napcm?