Ben çalışmak istemiyorum ailem ısrarla çalışmamı istiyor ne yapmalıyım
3 ay
Ben çalışmak istemiyorum ailem ısrarla çalışmamı istiyor ne yapmalıyım
Merhaba yaşını tam olarak bilmiyorum ama 25-29 arası yazıyor Bu yaş aralığındaki bir insanın geçimini sağlaması için tabii ki çalışması gerekiyor aile bir yere kadar sen kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmak istemez misin?
İsterim sanırım
Canım genç arkadaşım 🌿 seni çok iyi anlıyorum. Bazen insanın içinden hiçbir şey yapmak gelmez. Bu tembellik değil, çoğu zaman kafa karışıklığı ya da içsel bir yorgunluktur. Ailen ise muhtemelen senin geleceğin için endişeleniyor 💛 burada kimse kötü niyetli değil.
Önce kendine şunu sor: Neden çalışmak istemiyorsun? Yoruldun mu, ne yapacağını bilmiyor musun, yoksa istediğin alan başka mı? Bunu netleştirirsen ailenle daha sağlıklı konuşabilirsin. Kaçmak yerine yönünü bulmaya çalış 😊
Unutma, hayatında sorumluluk almak özgürlüğünü artırır. Küçük bir adım bile seni güçlendirir 💪✨ Kendin için düşün, gelecekte nasıl bir hayat istiyorsun?
Huzurlu bir hayat istiyorum
Huzur isteğin çok kıymetli 🌿📚 ama şunu düşünmelisin, huzur çoğu zaman emek verdikçe gelir. Kendine uygun bir alan bulursan çalışmak yük değil anlam olur 🎓✨ küçük adımlarla başlayabilirsin.
Cevap
2Cevap
oturmaktan sıkılmıyo musun böylr nereye kadar gidicek ki çalış bi yerde ya da oku
Ne yapacağımı bilmiyorum
Oda doğru
Ailen neden çalışmanı istiyor hiç düşündün mü merak ettin mi yani?
Üslubun yanlış değilmi
üslubumun tam olarak nerede yanlış olduğunu yazar mısın?
Ben yanlış anladım o zaman kusura bakma
ailen evlenmeni de isteyebilirdi ki bence en kötüsü bu olurdu çalışmanı istemeleri ekonomik özgürlüğüne eline alman ileride şayet evlenirsen kocanın vereceği üç beş kuruşla geçinmemen kimsenin eline bakmaman için olabilir
Anladım teşekkür ederim 😊
Çalış para kazan boş oturmaktansa
Bilmiyorumki
Bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?