Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler para diyor, kadınlar ise saygı, sadakat ve anlayış. Bence de değerli olan ikincisi ama acaba gerçek hayatta en çok hangisi ile karşılaşıyoruz?
Güncellemeler
+1 yıl
Eee güncel olmasın mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Değer vereceksin çok seveceksin bol bol para yedireceksin
Benim için saygı sevgi ve empati güzel karakterli olsun işte
Yani cidden yatıyor mu?
Yatıyor mu derken anlamadım
Pardon yaa yetiyor mu yazdım klavye otomatik düzeltmiş
Sorun değil evet benim için yetiyor ama erkeklere bunların yettiğini düşünmüyorum hep daha fazlasini istiyorlar bence
Bu konuda sana katılmıyorum, özellikle olayı cinsiyetcilige çekmek istemiyorum. Çünkü ben şimdiye kadar bir kaç bin kadın tanıdım ve ben de onlara yetmediğini gördüm mesela?
Şimdi oturup sürekli karşı cinsiyeti suclayacaksak bir yere varamayız
Yok niyetim karşı cinsi suçlamak değil benimde karşıma böyle azla yetinen erkek çıkmadi onu demek istedim seninde karsina azla yetinen kız çıkmamış demek ki aslında bu tamamen insanın kendi istekleri ile ilgili demek ki kadın erkek farketmiyor
Bak işte şimdi tam olarak aynı noktada buluştuk. Benim de dediklerimi yanlış anlama lütfen
Yok yanlış anlamadım evet aynı fikirdeyiz
Kendimi anlatabilmeme sevindim
Anlatamicak bir şey yoktu ki bunlar hayatın içinde var olan şeyler
Evet ama anlamak istemeyen çok insan var. Kabullenince gururu incinecek sanıyor
ne diyeyim umarım herkesin karşısına onu anlayacak sevecek biri çıkar
Umarım çıkar, bu dünyadaki en güzel şeylerden bir bence 😊
saygı sevgi ilgi sadakat
Bak bunlar çok değerli talepler ama maalesef bunlar sadece lafta kalıyor. Yani ben şimdiye kadar heralde 3-4 bin kadın tanıdım. Ancak hiç biri bunu gerçekten bulduğunda yetinmedi.
gerçekten verememiş olabilir misin ya da başka şeyler eksiktir
Yani sadece kendim için bakmıyorum. Bir kaç bin kadınla sevgili olmuş olamam değil mi 😂
ne diyosun hshsh
Sen yorumu direk benim üzerime çektin ya, gerçekten vermemiş olabilir misin dedin
pardon ben 3-4 kadın tanidim diye okudum bin yazdığını okumamışim😂
Ahhahaha hayır, yani genel anlamda hayatım boyunca tanıdığım kadınları söyledim ve biraz sosyal olarak aktif biriydim
O kadar olsaydi bu yaşa kadar, muhtemelen çoktan birine güvenip evlenmiştim 😂
hep daha fazlasını istediler demekki ve aşkları sevgilileri bitip sıkılmış olabilirler veya başka sorunları vardır 😀
Yani bana göre insanlar hep daha fazlasını ister. İstediklerine ulaşınca ona olan bağlılıklari kalmıyor
Durum benim gözümde bundan ibaret 😉 yoksa lafa bakınca herkes sadık da olmak istiyor tek bir kişiyi de sevmek istiyor ama nerde? Bu gün senin için ölürüm diyor, yarın Çok yaşa diyor
haklısın
Teşekkür ederim
Bu arada KS yazdığım bir kelimeyi düzeltmiş yaaa, çok yaşa değil, yarın ge. ber diyor yazdım ben
anladım ben onu zatwn 😂
😂😂 güzel, sen de fazla anlayışlısın 😅😅
fazlasıyla 😂
Ben alışkın değilim yapma böyle 🤣
niye ki 😂
E dedim ya alışkın değilim diye 😃 yani ben şimdiye kadar kadınlardan anlayış görmedim. Sürekli yok yere triplere giren, her şeyi yanlış anlamaya meraklı... profiller gördüm 🤣
şimdi anladı m😹😹😹
Öyle yani 😂
Bilsem ki sen de değişmeyeceksin arkadaş olalım derdim 😂 en azından anlayan bir arkadaşımız olurdu 🤣
Olur😂
Öyle mi 😃 o zaman profili iki dakikalığına açman lazım 😊
Paraaa
KARAKTERİ Bİ KABURGASI OLSUN YETER
Diyosunnn Peki ilişki kurduğun insanlarda gerçekten buna göre hareket ediyor musun?
para..
Normal şartlarda pek düşünmem ama son zamanlarda bunu on planda tutan çok kişi var