tabikide kişiden kişiye değişir fakat genel olarak soruyorum.

ERKEKLER
KADINLAR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
tabikide kişiden kişiye değişir fakat genel olarak soruyorum.

Yeryüzünde evlilik ilişkisi olan erkeklerin yüzde 80'i aldatıyor. Yok efendim erkekler çok kadına ulaşamıyormuş da ancak bir kadınla oluyormuş. Bunları geçiniz. Kimisi dışarda sevgili bulur, kimisi fbuddy bulur, kimisi de eskorta gider. Eskort evlerine gidenlerin yüzde 75'i zorunlu bakirler değil evliler ve sevgilisi olan bekâr erkeklerdir. Bunların hepsi buz gibi aldatmaktır.
Yatak odasında başı ağrıyan erkek yoktur ama başı ağrıyan kadın çoktur. Eeee. O zaman kadınlar daha çok aldatıyor diyenler barlarda kulüplerde neden daha çok evli erkeğin olduğunu da açıklasınlar
Arada çok bariz bir fark olmayabilir ki yoktur. İkisi de yüzde 50-60 aralığındadır muhtemelen. Arada çok farkın olması da mümkün değil zaten. Erkekler, sevgilisini erkekle ya da kadınlar sevgilisini kadınla aldatmadığına göre bu sayı doğru orantılı olarak artıyor.
Bir toplumun ya da cemiyetin erkeği neyse kadını odur. Kadını neyse erkeği odur. Kimse, karşı cinsine çamur atmasın burada.
Erkek, fırsatını bulduğu an karısını en b. ktan kadınla bile aldatır. Erkek, eşiyle mutluyken de aldatır. Erkek, eğlence için aldatır. Kadın, kocasını ondan daha üstün standart biriyle aldatır. Kadın, eğlence için değil terketmek için aldatır. Erkek, doyumsuzluktan aldatır. Kadın maddi ve duygusal yoksunluktan aldatır. Aradaki fark bu. Ama netice şu. Karakter fukarası, akıl ve vicdan yoksunu insan için her zaman aldatacak bahaneler çoktur.
Karakter meselesi de genel olarak erkekler daha fazla aldatır diye bir algı var ama öyle olduğunu düşünmüyorum bazı kadınlar daha kurnaz gizlice aldatır fark ettirmez özellikle röportajlarda görüyorum kadınların bunları itiraf ettiğini
tam olarak buraya parmak basmak istemiştim. toplumumuzda erkekler diye hemen cevap verilir fakat belkide erkeklerin yalan söylemeyi gizlemeyi beceremedikleri için ayrıca kadınlara çok daha güvenip böyle bir şey beklemedikleri için diyebiliriz sanırım
Her cinsiyetten insanın aldatma potansiyeli olduğunu düşünüyorum, bu yüzden genelde bir cinsiyeti diğerinden daha çok aldatır demek pek doğru olmaz. Önemli olan ilişkideki sadakat ve güven. İlişkilerde iletişim, saygı ve anlayış ön planda olmalı ki aldatma gibi sorunlar yaşanmasın. Herkesin sadık ve güvenilir bir ilişki araması önemli. 🌹
Cevap
4Cevap
Karaktersiz olan aldatır
Karakteri tam oturmayan her mahlukat aldatır. Bunu cinsiyetle bağdaştırmak istesek emin ol ki hem kadınlar hem erkekler çıkar sorunun cevabı kısaca demem o ki kim kendine yanlış yaparsa o aldatır. Bu karşı tarafın aldatılmış konumuna düşmesinden çok aldatanın kalitesizliğini gösterir.
Erkeği kadını yoktur. Karaktersiz olan insan aldatır. Aldatmak, karakteri oturmamış ve zayıf insanlar aciz eylemidir.
ya aldatmanın cinsiyeti yoktur fakat erko kısmının aldatmaya daha meyilli olduğunu düşünüyorum çünkü toplumda açık giyinen pek çok kadın var ve bu erkekleri cezbediyor
Karakter meselesi bunlar erkek kadın fark etmez
evet zaten açıklamada kişiden kişiye değişir demiştim fakat ben genel olarak toplumumuzda nasıl bakılıyor onu merak ettim
Bence kadınlar abi ya
erkekler
objektif olmanızı istiyorum
istediğin cevap değil diye mi😄 gözlem ve yaşantı tamamen objektif erkekler çoğunlukta
hayır istediğim bir cevap yok sadece insanların ne düşündüğünü merak eden ve önemseyen bir soruydu :) o halde tecrübeleriniz diyelim fakat tecrübeler insanları yanıltmaz mı bazen?
Erkek
evet bu cevabı beğendiğimi söyleyebilirim güzel bir açıklama olmuş teşekkür ederim
Erkekleeeeerrr tabi
bunu neye dayanarak söylediniz peki? genel olarak erkekler yakalandığı için belkide bu kadar dikkat çekiyor olamaz mı?
Journal of Marital and Family Therapy dergisinde (ABD) yer alan 2012 yılında yapılmış bir araştırmaya göre: Eşini en az bir kez aldatan evli erkeklerin oranı %22, kadınların ise %14. Evlilik dahil herhangi bir ilişkide aldatma sonuçları çok daha yüksek: Erkeklerde %57, kadınlarda %54.
☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻
o zaman şöyle diyebilir miyiz %3 lük gibi küçük bir farktan dolayı direk erkekler demek yanlış olmaz mı
istisnasız kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?