Çok iyi biri. Ne yapacağımı bilmiyorum?

Arkadaşlar merhaba. Üniversitede okuyorum. İkinci dönem arkadaş vasıtasıyla bi kızla tanıştık sonra uzakta olmamız sebebiyle iki hafta yazıştık. Yazışırken her şey çok güzeldi. Yani aşık olmuştuk birbirimize. Hayatımda tanıdığım en temiz en saf masum kız olabilir. Daha önceleri fazla ilişkim olduğu için bunu anlayabiliyorum gerçekten melek gibi. Geçenlerde yüzyüze de sohbet ettik. Artık olmuştu her şey, elini tuttum onu sevdiğimi söyledim vs. şu an sevgiliyiz fakat benim aklımı çelen şeyler var. Yani 1 yıldır ilişkim yoktu benim. Arada böyle bir sorumluluğu alabilecek miyim emin olamıyorum. Çünkü uzun zamandır kendim yapıyorum her şeyi. Yeri geldi sevgisizlikten çok kötü olduğum zamanlar oldu ama yalnız yaşamaya, mutlu olmaya alışmıştım. Sevgi çok büyük emek ve sorumluluk. Bunu gerçekten yapabilir miyim bazen düşünüyorum. Bi yandan olur da bu ilişki biterse yine yıkılacağımı biliyorum. Sizin de bildiğiniz gibi erkekler o kadar da iyi değil buna belki kendim de dahilimdir bilmiyorum. Yani iyi erkekler çok az yaşadığımız zamanda. Melek gibi bi insan olduğu için onu üzen kimse çıksın istemem karşısına. Birkaç gündür ne yapacağımı bilmiyorum, evet seviyorum ama eksiklik var bi yerlerde. Yardımcı olabilir misiniz? Bu boşluğun, düşüncenin sebebi nedir?
Çok iyi biri. Ne yapacağımı bilmiyorum?