Hoşlandığım birisi oldu ama ne yapmalıyım sizce?

Ben uzun zaman sonra birisinden hoslandım önceki ilişkim beni çok yordu ve çok büyük psikolojik olarak yaraladı bitti biterken de bir ömür yedi gitti destek aldım filan her şey yoluna yavaş yavaş gidiyordu ama birden karşıma birisi cıktı ben tam umudu kestim derken gözü gözüme değince olduğum yerde kaldım birden ilk goruste aşka inanmam ama hoşlandım diye biliyorum sonra işte selamlaşma filan az az konusmamız oldu derken eklestik Instagram dan baktım resimlere ooo baya gezen Tozan tatiller filan aylarca gezmiş sonra gece gezmeleri filan derken ben fikir edindim zaten dışardan görünüşte tam yani ama çok güzel gözleri vardı ben buna yazdım nasılsın diye derken az konuştuk doğum günüydu. kutladım filan kendisi beni çaya davet etti ama hiç buluşamadık da derken biz şu an üç haftayı geçti görüşemedik başka yerde de ise baslamış göremedim sonra çalıştığı yeri buldum ama gidemedim hani gecerken ugradım denilecek biryer degil dişcide calışıyor kendisi ne yapsam bilmiyorum görmek için gidip diş tedavisimi olsam ya ben.

Hoşlandığım birisi oldu ama ne yapmalıyım sizce?